[SIZE=5]DARKSIDERS[/SIZE] Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre(s): Action, Adventure
ESRB Rating: M (Mature)
Release Date: January 5, 2010
Darksiders, hack and slah akciona avantura u kojoj preuzimate ulogu jednog od jahaca Apokalipse, i to je, ocekivano, RAT. Na netu su se pojavili prve kritike i to sa visokim ocenama.
Igra inace poseduje sijaset elemenata koje smo vidjali u nasovima poput God of War-a,Gears of War-a,Zelde,Shadow of Coolosus-a…
IGN review samo 7.8…hmmmmm mozda su zamenili mesta ciframa, ja sam nekih dva sata u igri i ako se izuzme screen tearing igra je fenomenalna, bas mi je legla.
Zasad odusevljen. Mnogo jak pocetak, stripska fantasy atmosfera. Lepi zavrsni udarci, sve zivopisno dizajnirano i animirano. Mozes da bacas kola na protivnike, sto je uvek plus. Hteo ja dalje, ali krenuo lik mnogo cudno da reaguje na kontrole, dok nisam skapirao (koji sat testiranja kasnije) da mi zapravo crkava dzojped. Eto nepredvidjenog troska! Eh… izmedju ovoga i Bajonete (a uskoro i Dante’s Infernoa), hack’n’slash odavno nije imao ovako bogatu ponudu odjednom…
Ja znacajnije framerate padove nisam primetio, ali zato ne znam igru na boxu sa vise screen tearing-a, doduse art style je fantastican i sve je nekako sareno (u dobrom smislu :D), pa i ne razmisljas mnogo o tome. O akciji i da ne pricam, ne pamtim kad me je igra poslednji put ovako uvukla u sebe. :tap:
[QUOTE=;][/QUOTE]
Mene grafika bas nesto i ne baca u odusevljenje, no ocigledno da su isli na comicbook fazon posto je Art radio Marvelov strip crtac. Uzgred, jel ste primetili mali pattern od tri bliblijski inspirisane akcione igre u prvih mesec dva 2010? Bajoneta, koja jos nije zvanicno izasla, pa ovi Mracnjaci, i Dante’s Inferno!
[QUOTE=;][/QUOTE]
Meni lično nije grafika nikada u ovoj igri bila problem, jer je art-style i apokaliptična-cheesy priča ono što su plusevi kod ovog naslova, kao i želja za što više 3rd person akcionih naslova.
@nikola
verovatno hoćemo, sve zavisi od izdavača, ako nisi primarno iz USA i UK, retko ko te “počasti”