Elem, stvarno mrzim Blue Sentinele. Majku im *****, gde god da se nalaze, mogu te napasti. Ja sam im se pridružio da iskoristim nakupljene orbove, ali džabe, ne ide mi nikako, sve se osećam bedno što sam u tom bednom Covenantu, kada znam koliko nervira kada te juri neko iz njega Zato se ja lepo vraćam svojim zvonima, ****š sve to, ne vredi živaca, a Orbove ću pobacati po svetu, možda se stvore oni rakovi nekom u svetu
Joj kako sam se iznervirao oko Lucatiel questova, nikad se nisam ovako iznervirao oko DS igare. 2 puta umire od Lost Sinera, kojoj je ostao 1 udarac da umre. Svaki put kad prodje kroz fog gate Lucatiel stoji i ne pomera se dok joj siner ne skine vise od trecina HP tek onda se debilka seti da treba da se pomeri. Ali sad kod The Rotten-a je umrla milisekund pre nego sto sam ubio bossa, bukvalno pise lucatiel da je poginula i odma da je rotten umro. Kad tad nisam gadjao tv dzojstikom necu nikad. Jos sam napravio novog charactera da bi zavrsio njen i benhart-ov quest line. I sad ce morati i 3ci char da se pravi faks jea
Samo iskoristi Bonfire aestetic i opet ubij Rottena i završen posao, možeš i na njemu izfarmovati tih tri ubistva, a on je prelak. Još ako imaš Red Eye Ring, gotov posao
Joj ne zelim vise da pokusavam ga ubijam bilo koga sa Lucatiel. Dosta mi je muka sa njom :D, A DS je jedina igra u kojoj jurim sve achivmente, pa sam i ovde hteo sve da pokupim ali ce saceati lucatiel i njen q line
Hehe, znam, ona je em glupa u pm, em su Bossovi sa njom pomalo za****ni. Benhart je makar koristan, čak i na NG+++, ali je Lucatiel beskorisna i na NG, a kamoli kasnije
Kad pravis duplo manji dmg kad je lucatiel tu, sa prvim charaterom sam ubio rottena iz prve, lost sinera iz 2gog puta, al zato sa debilkom sam osedeo :D, mozda cu pokusati kasnije da stavim bonefire ascetic pa probam opet rottena. Ostala mi je jos freja od old ones, taman kad uzmem zeljeni wep cu mozda pokusati rottena sa debilnom lucatiel :D. A sad sam pustio In Flames da se smirim malo
ljudi treba mi pomoc
nikako da otvorim ona drvena vrata na onoj mapi sa vodom do kojih se stize preko onog potopljenog mosta-s ve sa prosao ali ljuc nisam za ta vrata nasao
takodje nisam nikako mogao da otkljlucam jedna vrata na onoj stazi gde je boss veliki pauk
u cemu je caka?
Za ta vrata treba da spasiš one devojke koje pevaju. Na prvu nailaziš od prvog bonfirea, u prvoj kući, druga je pred Bossom, a treća je zarobljena u dvorcu, i spasavaš je nakon što pobediš onu žabu, pa se vratiš u vor, vratiš se kod one prve i pričaš sa njom, dok ne počne da ponavlja dijalog, a onda se vratiš do tih vrati, ali moraš biti Hollow.
Za ova druga, nakon pauka si treba da naiđeš na nekog u nekom žutom odelu, kad ga ubiješ dobijaš ključ, koji koristiš da otvoriš ta vrata. To je to
kada ubijem tog lika u zutom odelu diboija se kjluc i njega upotrebim da udjem u onu prostoriju gde su mnogo malih paukova,ali nikako da otvorim vrata koja se nalaze u kuci nedaleko odatle ,preko mosta iznad onog trnja-ispred tih vrata se nalaze pneka vrata kojaa moraju da se razbiju paonda izadje pesak
ovo sa devojkama mi nije jasno spasao sam ih ali mi nisu dale nikakav kljuc
sve sam zavrsio na ng+ i sada kada se pomolim na tom oltaru kod tioh devojaka ne postajem human kao kod prvog prelazenja igre
Ne mozes da postane human ako imas u inventory human effigy ili ako ti je velik sin lvl, mada za ovo drugo nisam 100% siguran, ali ako imas 1 effigy ne mozes da postanes human kad se pomolis na oltaru.
ta vrata gde je potopljen most mozes da otvoris kad pobedis vendrika i moras da budes human,a ta druga sa peskom otvaras tako sto nedaleko odatle prisustvujes dvoboju one dvojice sto se jure tokom cele igre i ako pomognes onom bez stita dobijes kluc od njega posto je to njegova gajba…
Ne deluje mi nešto spektakularno verzija za PC, ili možda ja ne vidim, pa mi trebaju naočare? Uglavnom, koliko su se debili po internetu napalili da će na PC biti baš isto kao na VGA Revealu… Jadne budale…
Mislim, vidim da je veći FPS, rezolucija i teksture, ali ne toliko da se zapitam što sam igrao na inferiornijem uređaju. Videćemo šta će raditi modderi, ali mi za sad uopšte nije žao što sam igrao sa “PS2 grafikom”
Od kako me na 55-60h iznervirao prvi deo igre ne smem da citam vase postove lm sada udjem i pocnem da citam zakljucak je bio: vi ste napravili enciklopediju resenja, objasnjenja, diskusija i … I sada udje neko i pita a kako da predjem tog boss-a xexe
Još jedan Lore video, ovaj put o celokupnoj priči u Dark Souls 2
Neko i to mora Zabavno je ovako filozofirati, pretpostavljati, davati savete i truditi se da se što lakše pređe igra Video si i sam da te nešto privlači da igraš igru, da je završiš, zar ne?
kupio sam jedan mac pise da mu dmg zavisi od broja posedovanih dusa-bio oko 320 na pocetku sa 1,5m dusa poraso na 461 dmg i od tada ne raste vise -jel neko koristio ovaj mac?
**Events**
[Forest of Fallen Giants](http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Forest+of+Fallen+Giants)
He is found sitting on a barrel next to a room full of Ballista mounted by enemies, if you talk to him, go past him into the area directly to the left (your left his right) a gate will fall and you will be locked in, if you get through the area and make your way back to him you can talk to him again and he will give you the [White Sign Soapstone](http://darksouls2.wiki.fextralife.com/White+Sign+Soapstone).
[Earthen Peak](http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Earthen+Peak)
If you talked to him earlier in Forest of Fallen Giants, cleared the room next to him, summoned him for [The Last Giant](http://darksouls2.wiki.fextralife.com/The+Last+Giant) fight and he survives then he will give you his full armor set, weapon and shield here. You have to open the chest nearby via a staircase and a drop down to get the last dialogue segment.
[Brightstone Cove Tseldora](http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Brightstone+Cove+Tseldora)
After he moves here and you have exhausted all the dialogue of Creighton the Wanderer and he has moved on as well you will find the two of them fighting each other.
You can chose to help either side by landing the killing blow, the side you help will thank you and then give you their armor set, weapon and shield and a key to a locked room. The locked room can be found past the door that’s “too heavy to open” in the area before the bridge. The wooden chest is booby-trapped. If the player is hurt by the trap, the voice of the surviving Pate or Creighton can be heard scoffing you.
Tek kad to uradiš, onda će se pojaviti tamo. Za mač, to je valjda onaj kraljev mač. Meni se ne sviđa nešto preterano, pogotovu zbog te gluposti oko jačine. Mislim da je maksimalna vrednost na oko 2 miliona, mada nisam siguran, nisam ga nešto mnogo koristio