Dark Souls 2

Demon’s Souls je prva igra u Souls Serijalu, koja je izašla ekskluzivno na PS3.

U njoj smo putovali u Boletariju, koju je obavila neobična magla, u kojoj su se pojavili demoni koji se hrane dušama. Krajnji cilj nam je da sprečimo širenje te magle po celom svetu i propast čovečanstva. Nakon prilično nasilne smrti se budimo u Nexusu, misterioznom hramu koju povezuje sve lokacije u Boletariji i tamo saznajemo šta je potrebno učiniti da bi se spasio svet.

Malo više priče, za onog koga interesuje:

https://youtu.be/dnEzkbdTa0I

Dark Souls je indirektni nastavak Demon’s Souls, koji se pojavio prvo na Xbox 360 i PS3 konzolama, a nakon toga i na PC, pod nazivom Prepare To Die Edition. I naravno, potpuno opravdava taj naziv.

Ovoga puta umiremo u prelepoj i šarenoj zemlji Lordran. Mi smo Odabrani Besmrtni, heroj čija je sudbina da pobegne iz zatvora u kome su svi Besmrtni i da time ispuni neku veću ulogu, koja će izmeniti svet. Doba Bogova polako, ali sigurno se završava, koje će doba uslediti? Da li će se Doba Bogova, poznatije kao Doba Vatre nastaviti, ili će započeti Doba Mraka? Kakva je naša uloga u svemu ovome i šta znači ovo prokletstvo koje je mnoge, pa i nas, zarazilo i izmenilo, u nekim slučajevima čak doteralo do ludila? U zemlji Lordran svaka osoba nešto traži, za nečim žudi, i ta žudnja ga pokreće i motiviše.

https://youtu.be/4lmEqpgg3B4

Dark Souls 2 je nastavak originalnog Dark Soulsa. Pojaviće se prvo na Xbox 360 i PS3, 11.3.2014, a nešto kasnije i na PC.

Mi smo prokleti. Prokletstvo nam ne da mira, budi u nama žeđ koju ne možemo zasititi, jer ne znamo za čime u stvari žudimo. U snu nam se javljaju slike neke strane zemlje, sa obećanjem da ćemo tamo naći odgovore. Ta udaljena zemlja je kraljevstvo Drangleic. Mnoge je to tajanstveno mesto namamilo sa istim obećanjem, obećanjem spasenja, moći ili ispunjenja želja. Zemljom Drangleic haraju mnoge opasnosti, mnoge od tih opasnosti žele da nas ubiju. Ali žeđ nas motiviše da nastavimo dalje, da uprkos brojnim opasnostima i smrti nastavimo dalje, do krajnjeg cilja, gde god i šta god on bio.

Šta se tačno desilo sa kraljevstvom Drangleic, njegovim stanovnicima i vladarima? Zašto je u ovako oronulom stanju? Otkud ovo prokletstvo nad svima? Kako ga sprečiti? Sve to ćemo saznati za manje od dve nedelje.

[SIZE=4]Prepare to die and go beyond death.[/SIZE]

https://youtu.be/i8VIX6j1KnQ

https://youtu.be/mbDmI_2IVQ8

https://youtu.be/32XYB5xR-Zs

Evo ga i Unboxing za Collector’s Edition:

<iframe src=“http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.ign.com/videos/2014/02/24/unboxing-dark-souls-ii-collectors-edition” allowfullscreen="" frameborder=“0” height=“263” scrolling=“no” width=“468”></iframe>

Kao i mapa:


jel moze mala pomoc?
sta im znaci ovo preorder sa ranijim pristupom?
jel to vazi samo ko naruci preko psr ili to vazi ko preorderuje i disk?
ovi u game-s i computershopu nemaju prestavu ni sta je ni kako je

Normalno da nemaju pojma, jer su idioti, tu nije nista novo. Preorder bonus oružje je oružje koje se nalazi u igri, verovatno se nalazi tamo od polovine igre, pa na dalje, a ko je uradio Pre-order dobija ih odmah na početku igre, to je to. Iskreno, na osnovu toga kako izgledaju,i ako uzmemo u obzir da je Dark Souls u pitanju, to oružje verovatno ima samo nekakvu drugačiju animaciju, ili zahteva neki veći nivo da bi se koristilo, jer, budimo realni, ne bi omogućili nekom da lakše pređe igru :slight_smile:

<iframe src=“http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.ign.com/videos/2014/02/24/making-dark-souls-2-part-1-back-through-the-fog” allowfullscreen=“” frameborder=“0” height=“263” scrolling=“no” width=“468”></iframe>

Polako, ali sigurno se počinje sa postavljanjem sve više Dark Souls 2 videa na sve strane :slight_smile:

Interesantno je to što se spominje Next-gen u drugom videu, iako je rečeno da trenutno ne planiraju da izbacuju igru na Next-Gen konzolama…

Pa verovatno ce izaci godinu dana kasnije sa nekim expansion pack-om, nesto kao i prvi deo za pc. Inace, planiram da ovih dana odradim level 1 playthrough prvog dela kao priprema za nastavak :ninja:
Tj. bar cu pokusati…

Uuu, brutalna priprema, nema sta :slight_smile: Za to već nemam živaca :slight_smile:

Interesantan video, ali je interesantniji gameplay koji se vidi, konkretno Pyromancy u akciji :slight_smile: To je prvi GP u kome se vidi Pyromancy

Dark Souls II - Unboxing the Collector’s Edition

cisto is zezanja sam preordovao ds2 na psn (0 stanje na racunu). izbagovalo pa mi sad stoji u download sekciji da sam poruci 11 igara ds2

Ti da skines jednu verziju i da radi A ostalo ne brines :slight_smile: :slight_smile:

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

mogu da probam da vidim da li hoce da skine sa o na racunu, sto cisto sumnjam da ce da prodje, a ako prodje ban acounta sledi sigurno


danas mi se u dawnload sekciji pojavilo da skinem igru darc souls2 stavio na cekanje. igru sam preordovao pre 20-ak dana ali je jos nisam platio 0 stanje u walet. darc souls 2 je velicine 5gb. takodje mi je pisalo da cu ostale sadrzaje is tog bundle moci da skiadm 13.03. takodje je pisalo da sam igru darc souls2 pursheovao 14.03. 2014 i naravno bez problema je pusata u dawnload. da li je neko imao slicna iskustva ranije ?
uskoro cu saznati nakon instalacije da li jemoguce igranje ili je potrebno potvrda placanja

Ja mislim da te nece pustiti da je startujes do zvanicnog izlaska igre, tako je bilo na par igara sa PSN-a.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

kako ce da naplate igru kad mi acount nije poevan sa nijednim bankovnim nalogom a stanje u walet je 0? mozda ce da prekinu preorder i da li cu moci 13.03. da skinem one dodatke za ona oruzja?

Ko krizira za Dark Souls 2, ima ovo za sad, čovek opisuje svojih prvih par sati sa finalnom igrom :slight_smile:
Kao i klase, Giftove koji se biraju na početku, itd.

Ja sam batalio odavno ds2 jer igra nije vredna mog nerviranja :slight_smile:

Misliš Dark Souls 1? DS2 tek treba da izađe :slight_smile: A realno, igra nije teška, već zahteva koncentraciju i zapažanje. Kad je, realno, Witcher teži od Dark Souls, šta više reći? Treba samo vreme i razmišljanje, recimo, ako si u gradu punom protivnika i dožeš do jedne zone gde nema nikog, znači, niko te napada, prati ili ne čuješ nikog, i vidiš dva sanduka jedan pored drugog, da li ćeš im prići da ih otvoriš, ili ćeš ih za svaki slučaj tresnuti, da nije neka zamka? A i ako pogineš, nije kraj sveta, vidiš gde si zasrao, pa kreneš opet, samo sa tim dodatim znanjem i svaki put stigneš malo dalje, ubiješ jednog više protivnika, i tako do kraja.
Takve su bre i starije igre, poput Megamana, gde si isto ginuo kao nenormalan prvi put, ali kada si skontao da recimo protiv bossa koji je od leda koristiš vatru, onda si ga lako pobedio. Ista je priča i ovde.
Dark Souls je tu reputaciju stekao najviše kada je izašao, kada niko nije znao ništa. Sad, imaš silna uputstva koja ti maltene govore kad i koga da udariš i koliku ćeš mu štetu naneti.

Jezd0 od kako sam eto uzeo da je igram prvo mi je bila teska i nervirao sam se … Sada polako vise se i ne nerviram uopste, mislim naravno kada izgen tako sto padnem ne znam kako glupo :slight_smile: npr onaj IRON demon skidao sam mi po 40-50dmg macem sa carobnjakom od polovine energije jer nisam imao super najace magicne kugle :)xexe receno :slight_smile: Skakutao sam mu kroz noge provlacio se zaludjivao ga a prvi put igram igru , daemonkiller mi je dao jedan savet sa strelama u jednom delu pre njega i tako malo net, malo upornost zivci su ojacali :wink:
Imam jednog sugradjanina koji je 10dana igrao DS1 dan-noc i spavao malo, sada za DS2 kaze samo da izadje i imam da igram odmah, proverava scenu xbox-a svaki dan :smiley:

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Ma da. Samo mi reci da si prvi put kad si naleteo na mimic-a u Sen Fortress-u da si ga udario!? Kakav je to bio WTF momenat kad me pojeo u dva zalogaja…
Nadam se samo da u DS2 nece biti nekih game breaking glitch-eva i da ce frame-rate biti stabilan.