Dark Souls 2

Ma jok, ja sam samo dodao oružju Magic/Crystal i onda ga ojadio na staromodan način, sa oružjem u obe ruke :slight_smile: Parry mi ne treba uopšte, kada mogu da mu se rollujem iza njega i ojadim ga sa 3-4 napada :slight_smile:

Pa dobro samo sam rekao :D, tako sam ja smelter demona ubio, pokusavao neke fore sa magijama da ga ubijem i rekoh fak it idemo wep u obe ruke magic wep na katanu i seci, i odma sam ga ubio tako :smiley:

Nisam vise mogao izdrzati bez DS-a, ‘stisnuo zube’ i nastavio igru… Nabudzio ‘Greatsword’ na +10, tri udarca s njim i 2058 DMG, nije nimalo lose :smiley: ‘Smelter Demon’ me je najvise za****vao, a sada je pao unutar minute… ‘Pyro’ me pocinje zanimati. A sta je tek sa drugim klasama :open_mouth: Toliko toga, prosto nevjerovatno…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Pošto se bliži datum izlaska igre za PC, From Software je napravio trejler koji je prikazan tokom finala ove sezone The Walking Dead-a.

Evo je i alternativna verzija.

Mnogo me nervira to što i dalje koriste isti *****i trejler, sa stvarima koje nisu u igri. Sve više verujem da će to biti kao DLC kada “izbace” igru za PS4 i XO, pa da će nakon nekog vremena pustiti i za X360 i PS3

Konačno sam juče skupio sve proklete magije, i moram reći, razočarao sam se sa onim prokletinjama za koje bi mi trebalo po 500 invazija. A ni Sunlight Spear nije nešto, mnogo mi je bolji Great Lightning Spear, razlika u DMG je oko 100, ali zato Sunlight Spear sa Hexer Hood mogu koristiti 4 puta, a Great Lightning Spear 12, i još Sunlight Spear zauzima 2 slota, znači umesto 4 mogu imati 24… Great Chaos Fireball je takođe drastično oslabljen i jednostavno nema poente da se koristi, krej Flame Swathe ili Firestorm…
Elem, sad sam završio i NG++, zaista su Bossovi smešni, osim dva: Lost Sinner i Flexile Sentry. Ta dva sam digao ruke da pobedim. Sve ostalo nema problema, pogotovu poslednje dve Boss borbe, koje su komične.
ostalo mi je još sa Lucatiel da završim quest i gotov sam sa svim Achievementima za DS2, pa ću se više posvetiti PVP, pogotovu sad kad sam potpun opremljen :slight_smile: Uchigatana mi je i dalje najbolja, a Blacksteel Katana mi je ******, zbog jako malog Durability-a, džaba S Scaling, kada je duplo slabiji Durability, a dodatni DMG je oko 50…

Evo da se i ja ponovo ukljucim u temu,nisam igrao par dana zbog obaveza,ali evo me ponovo u akciji :D.Zaglavio sam se tj nznm gde sad da palim uzeo sam Ashen Mist Heart,jel sad trebam da idem kod onih drveca dzinova ili gde?

Tako je. Imaš tri džina. Jedan je tamo gde naiđeš na Pate-a prvi put, drugi je tamo gde se boriš sa Pursuerom, a treći je iza King’s Gate nakon što se spustiš niz merdevine kod prvog Bonfirea. Takođe, imaš još jednu lokaciju, tamo gde si borio sa Duke’s Dear Freja, sad tamo ima neka kamenčuga, pa kad joj priđeš ćeš ući u Dragon Memory, tu imaš samo jedan leš zmaja i kada mu priđeš možeš uzeti njegovu dušu koju možeš zameniti mač ili da iskoristiš za valjda 50000 duša.

Zanima me jos jedna stvar,gde da nadjem jos 4 soul of giants,i kako se peglam sa boss zmajem?
daemonkiller92-Koji si ti bild napravio,nikad nisam igrao on line,pa me zanima kakvi su strength bildovi u pvpu?

Imaš ukupno 5 Soul Of Giants: Po jedna ti je u svakom Giant Memory, jedan ti se nalazi u Black Gulch, a poslednja, peta je kod zmaja, i moj savet ti je da se ne za****vaš sa njime, ne vredi toliko. Tri su ti dovoljne, a sa četri ti još lakše, peta ne vredi tih živaca.

A ja sam pravio mešani Build. Sve mi je na 20, osim Strength i Dexterity, koji su mi na 40, Faith mi je oko 55, Inteligence mi je 30. Do sad sam imao preko 100 mečeva, i u jedno 80% sam pobeđivao sa takvim buildom. Od armora: Hexer Hood, Lost Sinner Gauntlents, Dark Chest i Dark Leggings.
U levoj ruci: Uchigatana, Longbow +10, Pyromancy Flame +10
U Desnoj: Gyrm Greatshield ili Drangleic Shield, po potrebi i Black Witch Staff +10 (jer se može koristiti i za Spellove i za Miracles)
Magije koje su slotovane: 2 Great Lightning Spear, 1 Crystal Magic weapon, 1 Sunlight Blade, 3 Flame Swathe
Prstenje: Cloranthy Ring +1, Southern Ritual Band +2, Bracing Knuckle Ring +2 i Ring Of Life Protection ili Ring Of Blades +1

Ne može detaljnije :slight_smile:

Pa sta ti je onda ostalo na 20 :smiley:
Southern Ritual Band +2 najkorisniji prsten u igri, zameni 10+ levela u Attunement. Ring Of Blades +2 se dobija kad ubijes Twin Pursuers a imas i Cloranthy Ring +2 samo se ne secam gde sam ga nasao. Ja koristim i onaj Clear Bluestone Ring dok cetvrti menjam po potrebi. A sto se magija tice najbolja mi je Great Resonante Soul, mnogo je dobar za pvp jer pravi damage skoro koliko i Sunlight spear a kad pogodi protivnika stanuje ga par sekundi taman toliko da ga pogodis opet sto retko ko prezivi. Dobro, skida po 500 dusa za svako koriscenje i zauzima dva slota ali se isplati

Mrzi me da se bakcem sa ono dvoje Pursuera za Ring Of Blades +2, a Cloranthy Ring +2 se dobija od Chariot Executionerra na NG+ i više. Ja sam sad na NG++ i prvo put do njega je pakao, zbog onih plavih *****a, koji me napadaju svakih par minuta, kao i u Dragon Aerie. To nije normalno, bukvalno čim mi Invasion Timer stigne na 0, odmah navale. :slight_smile: Tako da dok stignem do Bossa, meni je potrošeno jedno 90% resursa :slight_smile: A onda su tu oni *****i kosturi. Smaknem ja onog Necromancera, pa se vratim na početak da smaknem Bossa sa Flame Swathe, ali džabe, nekim čudom naj drugi, koji je na drugom kraju arene ima domet da oživi te koji sam pobio bukvalno 300-400 metara od njega :slight_smile: Videću to da završim, ali trenutno mi ne treba to zavanje.
Što se tiče magija, retko ih koristim. Najčešće u PVP samo aktiviram Sunlight Blade i onda krene prava borba, ako protivnik krene da beži, sasečem ga sa jednim Great Sunlight Spear i gotov je. Ali, ako je u pitanju neki Sorceror build, Flame Swathe dok aktivira magiju, i u 99% je mrtav, ako ne, jedna strela i gotov je. Najlakše je protiv Tank buildova, jer im samo izbegneš napade i čim krenu da se povlače ih odereš ili izbušiš sa magijama :slight_smile: Najza
niji su ovi kao moji, koji su za sve, jer nemaš pojma šta sve može da se desi :slight_smile:

I da, završio sam potpuno Dark Souls 2, sad mogu da započnem NG+++, pokupio sam sve achievemente. tako da ću se sada posvetiti PVP-u i krvavom pohodu, ipak imam po 99 orbova :slight_smile:

@daemon, svaka cast… :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ja nisam znao za to sa svinjom/veprom, nikad mi nije ni palo na pamet da ima neka poenta u vezi njih osim da smaraju :slight_smile:

A evo i jedan interesantan video za diskusiju:

Kao i Yahtzee-ev review:

Jel zna neko kako da udjem u memoriju treceg dzina koji se nalazi u soliders rest-u,kad god dodjem do njega pise mi giant rests in peace?

Nije ti tu memory of gigant. Jedan ti je na mesti gde je bio The pursuer, drugi ti je u blizine gde prvi put nadjes na Pate-a, tamo gde su merdevine da se popenjes da ubiejs archere u blizini 1 oklopne kornjace( nadam se da si me razumeo :D) a za 3ci memory treba da otvoris vrata sa kings ring-om koja se nalaze preko puta merdevina 2gog bonefire u forest of fallen gigants. Ne znam kako bolje da ti objasnim ali ces me razumeti, bar se nadam :smiley:

Provalio sam par minuta posle mog posta,hvala u svakom slucaju :blush:,a u memoriju ovog poslednjeg dzina ne moze da se udje?

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk

Ne, jer možeš da uđeš u sećanja samo onih džinova koji su umrli, a osećali mržnju prema kralju Vendricku. A kaže ti kad priđeš to džinu: “Here lies a Giant peacefully”, ili tako nešto. On stvara Seed Of Giant Tree, koji možeš iskoristiti da kada te neko Invaduje svi protivnici napadaju i njega, a to može biti pogubno na NG+ i kasnije :slight_smile:

I da, pažljivo sa Bonfire Aestetic :slight_smile: Ja sam trenutno na NG++ i rešio sam malo da boostojem, pa sam u Blue cathedral nekoliko puta iskoristio Bonfire aestetic da bi pobeđivao Old Dragonslayer. Sad mi je tamo Bonfire Intensity 9, tj. kao da sam na NG+8 :smiley: Tek sad je Boss opasan, jer Oneshotuje :smiley: Ali zato se dobija po 100000 duša po borbi, koja traje oko 5 minuta :slight_smile:

ja se divim demonu, ali divim :slight_smile:

ovako sam ja zarazen Forzom heheheh

Zato ne smem da igram neki drugi RPG, pogotovu Skyrim ili da opet počnem Fallout 3 :smiley: A što je najgore, skoro na svim konzolama imam po neki RPG koji moram da odigram :slight_smile: Ali je Souls serijal ipak nešto zarazno za mene, a tek zabavno, iz nekog razloga :smiley:

ja ga jos nisam ni probao, a kanim se, nego ne smem, zapravo nema se vremena, bice kasnije, project MAN CAVE krece za mesec dana :smiley: :smiley: :smiley: ne mogu da docekam vise