Čipovani Ps3 - Kako dalje?

Imas debeli i elektronika ima konstantno napajanje, mislim da se ne gasi uopste tj hdd 3.5" jel tako ?

Za greške kriviti Tapatalk 2

Moj WD My Book od 640GB ode u taj neki idle mod iako je stalno uključen (svetli lampica)…

Sent from my LG G Pro using Tapatalk 4

-Naručio sam ovaj model: “Seagate ST9500423AS” iz 2013-te… Sve se tačno ‘poklopilo’ sa bužetom kojeg trenutno imam. Čitao sam neke recenzije za njega i ne čini se nimalo loš. Uostalom, vidjeti ćemo. Meni je najvažnije da nema više ‘pop-up’ textura u GTAV hehehe

@Vlado, gledao sam one HDD što si mi preporučio ali su izvan mog trenutnog-studentskog budžeta :smiley: Ali svejedno hvala ti puno :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

I koliko kosta taj hdd u evrima sa sve dostavom? Btw to je sada Samsung videcea kad dodje pise Samsung Momentus itd itd

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

45€… Jeste, ‘Momentus’. 500GB, 7200rpm, 16MB Cache… I šta kažeš, valja li čemu?

Ja ga ne njusim sad ko zna… Btw za 18e vise imao si 1 TB onaj Hitachi koji sam ti rekao, kojo provereno radi posao

Sent from my HTC One X using Tapatalk

• poštarina s eBay-a za Bih, a te novce još nemam… :frowning:

Drugi put onda sta sad da se radi, bar javi kako taj radi da znamo i da li ima spindowns tj ono gasenje kao wd ako ima razbices i ps3 i sve jer to tvrdje smara

Obavezno da ću javiti… Da li postoji način da se vidi u specifikacijama HDD-a da li ima tu opciju?

Ima ali kriju oni to kao zmija noge, pise samo advanced power management YES pa ti bi glavu sta je to u praksi… Eto ja nisam znao za wd jer nisam citao i pre***** se samo tako… I to samo na ps3 i pc to radi dok na xbox ne, ali xbox mu ne dozvoljava da se ugasi, rgh ima skripte koje non stop drze hdd aktivan

-Ima samo “Required Power For Spinup -1200 mA”. Cisto sumnjam da je to to??.. Ipak je 2013-a godina proizvodnje.

Pa i wd je hehehe sad svi idu na power saving foru kao zbog laptopova da bi duze trajala baterija

Nema vala nigdje to da piše :smiley: Bog ga ubio, oznoji se dzaba :smiley:

Edit: Ovo je hibridni disk. Znaci moze i kao SSD a i kao HDD. Tako da vjerujem da tih problema nece imati…

Au covece ala vuce struju 1.2A da se startuje, mnogo.

Ne taj hibridni aaaaaa za***** si se kao nikad na to se svi zale da je krs neopevani, lepo sam rekao slusaj a ti kao tele pred rudu

A jbg, nema drugih boljih u tom rangu cijene, a ni u blizini. Ne znam… Naišao sam na ovaj video na YT:

http://m.youtube.com/watch?v=Jrcde4hyRY0

To je taj HDD, pod brojem 2.

Kada kupujes uzimas cisto mehanicki ili cisto elektronski SSD nikako frankestajna od HDD ti hibridi su za laptopove najvise mada i tamo zapucavaju!

Koliko ja vidim tih 5-10sekundi je not a big deal!

Koji god komentar sam citao vezan za ovaj HDD i Ps3, sve pozitivno… Nemoj me pogresno shvatiti, najvise bih volio da sam uzeo Hitachi 5K1000, kao u Vlade. Ali trenutno nisam u mogucnosti, pa moram pokusati sa ovim…

Mozes ti naravno koji god hoces hdd ja se ne bunim nego ti prenosim neka zapazanja nekih drugara koji su imali problema. Sto se tice WD na PS3 mislim da je problem CFW i multiman, jer odavno ima taj problem sa vecinom eksternih hdd-ova od kmeaw 3.55 preciznije eh kada je to bilo :).
Javi kako radi HDD da li sve kako treba .

-Hajde barem mi je drago da ce biti i recenzija za Seagate na Ps3 :smiley: Drugima ce sigurno biti lakse kada budu trazili HDD za sebe :slight_smile: