I nista drugo ne moze biti problem osim HDD-a? … Ako je tako, to je super… To mi je najlakse zamjeniti
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
I nista drugo ne moze biti problem osim HDD-a? … Ako je tako, to je super… To mi je najlakse zamjeniti
Znas li mozda koja marka 2.5" hdd-a od 1TB moze u PS3 Fat da ide?
Bilo koji od 2.5", samo da moze da stane
ma kliknuo ja sto puta refresh, al ne vredi…!W!
u file managmentu hdd pokazuje sve igrice, cak sam sinoc prebacivao betmena, al kad se ode da se pusti, nema nijedna…samo igra koja je na disku.
Da probas na ps3 da iz recovery uradis rebuild filesystem. Kada odem u mmos jel vidis igre?
Za greške kriviti Tapatalk 2
Ufff…ja sam malo noob za ps3…sto govori da sam i dalje na 3.55
Medjutim poceo sam da ucim kako se menjaju sistemi, pa cekam da izadje rebug 4.50 da ga ubacim. Znam sta je recovery zato sto se bakcem sa androidima…jedino sto ne znam sistem ulazenja u njega. A ne znam sta je mmos?
5400rpm ili 7200rpm HDD za Ps3 Slim? Nešto sam čitao da ti od 7200rpm rade na većoj temperaturi. A nije mi do pregrijavanja Hvala
5400 rekoh ti vec
Koliko ja znam 5400 su ubacivali u sony fabrici i 5400 radi savrseno, e sada posto hoces brzinu kupi SSD pa ubaci provereno brzina ucitavanja je znatno veca. Mislim da ti ne znaci mnogo 7200 sem sto je malo skuplji.
Meni je WD Black 7200 u 3004. 10 sekundi mi brze ucita GTA 5 PSN verziju od 5400 u 2504.
Mislim da ima veze…
Alcatel OT995 ICS - Android - za greske krivite: TapaTalk2
Daj molim te da li si stopovao vreme ? Ja stopujem vreme zato te i pitam ako nesto kazem to sam izmerio stopericom .
Za ssd provereno sony ucitava kao metak, za 7200 je mala razlika testovi su radjeni pre 3-4 godine koliko se secam, proslo je dosta vremena.
@Vlado, jedino je problem što ih nema u blizini toliko od 5400, niti onih koji si mi preporučio A ne bih čekao 2 sedmice dok mi ne dođe… Ne želim da mi se pokvari Seagate, znaš iz iskustva. Ali to je jedini koji mogu odmah kupiti. Nestrpljiv sam jbg
Čekao sam i Ps3 dugo vremena, pa sad ovo…
Stopovao sam. Ne bi pisao da nisam.
Bila negde neka tema ljudi se zalili da im dugo uvcitava, pa sam bas merio.
Alcatel OT995 ICS - Android - za greske krivite: TapaTalk2
Aman covece pa uzmi 7200rpm ne koze da skodi ne vidim poentu, ja sam ti rekao sa ekonomskog stanovista ali ako nema on ce raditi isto kao ovaj od 5400rpm, moze da bude brzi ali ne i losiji.
Ma znam ja sve to… @Vlado mi je preporučio neke HDD koji su generalno najbolji za Ps3… WD od 2TB mi je otišao neki dan, a samo ga 2 mjeseca koristio. A za Seagate mi čovjek kaže da je ista situacija… K vragu, postajem paranoičan od prokletih hard diska
I ja isto imao problema sa WD-om, ali od 250GB. Koristio ga sasvim normalno za PC, jedan dan upalim i cuje se click of death. Nekim cudom upalio pc, brze bolje backup i menjaj… Ali zato imam eksterni WD od 320GB za rgh vec neko vreme i stvarno je predobar, brzina prebacivanja odlicna, nije bucan i ne pravi apsolutno nikakve probleme. Bolje slusaj Vladu, on ima iskustva sa hdd-ovima, sigurno ne bi izabrao lose pa da izgubi 10TB fajlova
Za ps3 wd nikad vise, sa onim gasenjem u idle na svakih 15 sekindi, pa vidim stucanje konzole, neka hvala. Gledao sam posle njega razne teme na ps3hax i svi su preporucili ili Hitachi ili Samsung hdd. Hitachi je sada wd-ova firma, seagate je samsungova, mada seagate je nesto najgore sto sam ikad imao, od 2 komada koja sam imao oba crkla, oba razlicita serija. Hitachi je za ps3 puna kapa i sa cenom i sa performansama. Moze i Toshiba da prodje ima za nijansu losiji tranfer rate, inace na netu postoje svi zivi testovi svakog harda :)… Eto meni ovaj Hitachi 5K1000 extra radi pu pu pu, svi ga hvale da je za ps3 extra, dok eto wd blue nikad gori (dok taj isti na rgh xboxu tera extra jer xbox drugacije pristupa hardu i ne da mu da udje u idle nikad, na pc isto ulazi u idle posle 15 sec).
Postoji kao alat da se ugasi taj idle timer ali radi samo na wd green seriji hardova. Tako da Lordish ako ces da poslusas, poslusaj, ako ces da zuris kupi prvi na koji naidjes samo nemoj posle da se zalis
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
-Taman te kontao pitati za ovaj “Seagate ST9500423AS” model iz 2013? I onda pročitam tvoj predhodni odgovor Damn…
Zar ne može
sa onim gasenjem u idle na svakih 15 sekindi
da se ugasi?
Meni je Green 2 TB 5400 kao eksterni u RACKu za PS3.
Radi mi OK 2 godine. (prvo je bio 1.5 TB sada 2 TB, ali oba WD Green)
Green moze da se ugasi, blue serija ne, mnogo smara to, eto tako napravili kao zbog ustede energije kod laptopova
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4