Čipovani Ps3 - Kako dalje?

E da, ovaj ‘Backup’ u 25-26 minuti ne radim, već stavljam “MultiMan”?

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

brate mili udji u recovery odradi sta sam ti rekao, prvo formatiras disk pa sistem ide odmah posle

multiman tek na kraju mimo tutorijala

Kontam kontam :slight_smile:

multiman ti ide tek kad udjes u XMB, ovaj je radio backup zbog saveova a u tvom slucaju hocemo da UBIJEMO SVE NA HARDU :slight_smile: zato sam ti rekao postoji opcijakada ides sad na format da te pita za FULL ili QUICK na quick ne brise saveove, eto to je poenta svega… a ovde ubijaj sve jer ne znas sta je prethodni gazda radio

kad udje posle svega u XMB prebaci multiman.pkg na flesku samo mimo bilo kakvih foldera idi na install package files i instaliraj ga… dalje znas :slight_smile:

do sada si mogao 6 puta da odradis pisem esej :slight_smile:

Nakon formata ne pita me za update, vec automatski ude u “Sony make belive” pa dalje… A usb ubacen… Sta da radim? :frowning:

pa nista hehehe prati dalje, jel udje u XMB? Koji rogero imas, ako je rogero uopste?

4.30 evo idem probati :slight_smile:

pa nista ako udje u XMB onda mu stavi 4.50 ali iz recovery ga odradi nemoj iz XMB, udjes opet u recovery pa na opciju 6 update system

fleska mora da je FAT32 kao sot pise tamo u tutorijalu

jel ga uradi bre aman prodje pola sata, za to vreme mogao si da instaliras CFW 10x

Evo ga moj Vlado, završih napokon! :slight_smile: Neće u mene ko u svakoga, pa eto ti… Uvijek naopako :stuck_out_tongue:

-Znači, formatirao sam HDD jedno 3 puta dok nisam ušao u XMB, pa onda instalirao Update u recovery modu, pa onda unutar XMB ‘MultiMan’ hahaha Sad još samo da probam ‘Demon Souls’ da vidim da li je sve ok, i ja sretan :smiley:

Ogromno hvala! I oprosti zbog smaranja, sad znam puuuno više :smiley: :smiley: :wink:

au lebac ti poljubim kako bre napravi toliko zamrsenu stvar od toliko proste stvari :slight_smile:

bitno da je sve ok, odoh sad da igram Batmana hehehe

Vala sam ga doobro zakomplikovao :smiley:

Uživaj u Batmanu :wink:

Pozdrav ljudi,
ne znam dal je pravo mesto, al bolje ovde nego da otvaram novu temu. Elem, nesto cudno mi se desilo…sljaka mi PS3 vec 2 god bez greske i danas umesto power dugmeta pritisnem dugme za izbacivanje CD-a, isti izadje , ja ga vratim, konzola mi se upali i multiman mi vise ne pokazuje igrice…samo igricu koja je na cdu, nema onih sa hdd? WTF? i dalje sam na flasovanom 3.55

a da kliknes u multiman ono refresh dugmence, tj rescan, desi mu se tako ponekad da se zatupi… nemoguce da ti je obrisao igre jer u protivnom da je obrisao ceo hdd nekim cudom ne bi ni usao u XMB

-Odigrah GTA V par sati… Nakon one misije sa Michaelom, kad spašava kćerku s onog broda, pop-upi i texture se svugdje pojavljuju. Toliko iritantno i nemoguće. Igrao sam na Fat-u 160GB i ovo mi se nije toliko dešavalo. Ps3 Slim 320GB, formatiran jučer…

@Vlado, šta bi bila naj opcija, uzeti novi interni ili pokrenuti igru sa ext HDD-a?

Nov hdd naravno, interni 1 TB ili sta tebi vec odgovara, ja stavio 1 tb i pici sve u 16… Ne volim ja te externe hardove da mi vise svud redom a kao sto tekoh ti 320gb su specijalno podlozni kvarenju ne znam zasto ali tako je… Toshibin hdd je taj od 320

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Hvala na odg :slight_smile: Opet lovu davat, argh… Ma čudno mi, jučer GTA radio ko ‘podmazan’. Niti jednog jedinog pop-upa, ništa, savršeno… Danas, dođem do te misije i katastrofa…

Pa hdd ima bad sectore i tu se uspori eto zasto… Izvadi hdd iz te debel ako je jos imas pa stavi tu isto vazi ono sto sam ti rekao vec za format

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Debeljuca je u burazera, tako da nista od toga :slight_smile: ‘Bacio sam oko’ na WD 1TB 7200rpm/64mb buffer, Cavier čini mi se, HDD… Mislim da je dosta dobar. Dok ne skupim pare morat’ ću na ovom igrati. Shit, ali sta cu…

Ps3 kada zabode kada ga gasis on sokira hdd svaki put ili kada ga gasis naglo, mnogo lose reseno od strane sony, shame on you sony :slight_smile:

Za greške kriviti Tapatalk 2