Nije to nikakva rupa nego regularno placanje u zemljama treceg sveta za koje Microsoft nije nasao za shodno da obezbedi zvanican store.
Zivot nije vredan? Ne dramatizuj, molim te.
Nije to nikakva rupa nego regularno placanje u zemljama treceg sveta za koje Microsoft nije nasao za shodno da obezbedi zvanican store.
Zivot nije vredan? Ne dramatizuj, molim te.
I sad su ti to uskratili Znači sad te izađe isto kao ps plus koji isto tako ne možeš da plaćaš iz svoje zemlje
Opet ti o PS plus.
Naravno, koji uredno plaćaš skuplje i ne kukaš dok ovde prolaziš jeftinije mutljavinom regija i opet ti ne valja. To su jedine dve pretplate koje i mogu da se porede.
Moze da se poredi sa sto stvari. Nego si se ti uhvatio Sony-ja kao pijan plota.
Inace za tvoju informaciju, i ne placam ga bas uredno, istekao mi je. Razmisljam da li da ga produzim.
Gamepass mi zapravo vise vredi zbog Rog Ally-a ako nista drugo, da ne prebacujem torente, to mi je sporo i nekomforno.
Ali ne bih bas placao 20$ gamepass po punoj ceni. To bih se vec malo zamislio. Odnosno nesto drugo bih mozda morao sa “zrtvujem”.
Pa ja lično ne znam pretplate tog tipa sa kojim bih mogao da ih uporedim. Netflix i sl nije tog kalibra jer (iako imaju par mobilnih igara) nije im to tržište tako da mi ne spadaju u tu grupu.
GP i Ps Plus su direktna konkurencija jedni drugima.
Ali nebitno to, ja sam uzeo Ps plus u usta iz razloga jer si već par dana ovde pisao i pljuvao GP (što je ok, korisnik si, sviđa ti se ili ne) i igre koje su 90% identične na obe pretplate i sada si za to pljuvanje uzeo argument kako ne možemo više da fušerišemo regijama kao pre i zato je krš.
Za to sam ja pisao sve vreme, jer na jednoj platformi plaćamo full cenu i niko ne kuka (i zašto bi, ili ti odgovara ili ne kad je oficijalna cena u pitanju), a za drugu je problem kad zakrpe rupe stare deset godina maltene i sad plaćaš približno oficijalnoj ceni jer valjda je to u interesu neke velike kompanije, korporacije, šta znam… I odjednom je to argument da za kuknjavu i da je pretplata krš.
Da li ti odgovara puna cena ili ne je tvoja lična stvar,
a ne to što nas mutljavine regijama razmazile pa sad kad je vreme da se vratimo u normalu - oni su smradovi otprilike. I čak 90% nas ovde i dalje ne plaća tu punu cenu nego se rade konverzije.
Ako ne placas punu cenu, nemas ni pravo da zastupas tu cenu. Ja naprotiv bas zato ne placam punu cenu, jer mislim da ne vredi toliko, a zalim se na poskupljenje cene koju placam sto je potpuno normalno. Nepotrebno si ubacio Sony u celu pricu. Pa tvoj Microsoft je prvi rekao da mu Sony nije konkurencija, nego Amazon i Netflix…
Kako plaćaš punu cenu ako si napisao kako to nije “rupa nego regularno plaćanje u zemljama trećeg sveta”. Punu cenu za Tursku regiju, šta…?
I nije moj Microsoft lol, iako bih voleo da jeste. Ne bih vozio Punta u tom slučaju
Ne citas pazljivo. Ne placam punu cenu (bas zato jer ne vredi).
Ne razumem bas poentu rasprave - smeta ti sto kritikujem cenu koju ti prvi ne bi placao, zbog toga sto je ista kao druga pretplata, koju ja ne placam, i nema nikakve veze sa ovom temom vrednost te druge pretplate.
Bojim se da si visestruko omasio. Razumem da si iritabilan, i da me ne volis, ali to ne znaci da treba skakati na svaki kriticki post upucen Microsoftu.
Upravo tako. Ok, dovoljno sam čuo (pročitao)
Da se ne ponavljam opet to je multiplayer igra a kampanja je bonus ako ti bitno offline iskustvo traži dalje
Samo razmena ostalo je prevara
Šta je sa ovim?
Epa kad je tako od mene će dobiti samo k… A platio bih 30$ samo za kampanju. Ja sam samo rekao svoje mišljenje o tome ništa drugo, a generalno volim Cod da zaigram, šteta
Plati samo jedan mesec Game Passa i odigraj za manje novaca od toga?
I ta ideja mi donekle dolazi u obzir i razmišljam to da uradim jedino što sam ja tip ljudi koji to voli da kupi i ima u biblioteci, ne ostaje sve na GP, zato i ne volim te pretplate, ovako tada kada se meni igra i kada ja to hoću i kada imam vremena instaliram i sve natenane
Ali videću možda ovog puta napravim izuzetak pa sada odigram preko GP taman je tu i MW3 koji nisam igrao pa tamo nekad u budućnosti da odradim i kupovinu istih, jedino što ne znam iz kog razloga na cod naslove cene nikako da spadnu
Zato što se dobro prodaju i igraju godinama
Kad tako pogledas, gamepass ispada nekakav ekonomski fenomen za proucavanje. Prosto neverovatno da je u poslednjih 7 godina, uprkos inflaciji, poskupeo samo 2$…
Najveći skok je imao GP PC sa $5 na $10, kada je iz bete prešao u zvanični servis. Maltene svi online servisi od zabave do poslovnih su poskupeli. Svako za sebe može da proceni da li mu se vrednost poklapa sa cenom, ali to je uvek subjektivna stvar.
Uvek nešto drndam od igara sa GP a poslednju koju sam kupio je Space Marine 2 i planiram Dragons Age kao sledeću. Verovatno i Metaphor Refantasio. Posle već stiže Indiana Jones u decembru.
GP je startovao sa 10$, duplo je poskupeo od kada je izasao.
Dosta provajdera je diglo cene usluga na 20-tak $ ili blizu. To nas vec dovodi do situacije gde kupac mora da nesto ukida, prioritizuje i bira sta mu se vise svidja.
Mozda bih i placao tu prokletu punu cenu da smo na pustom ostrvu bez drugih servisa i igara, ovako 250$ godisnje deluje zaista preterano.
Srecom, jos uvek moze da se “smulja” niza cena, ali videcemo dokle. Akvizicija je sigurno uticala znacajno na njihove planove o povecanju cene. Mora od nekud da se vrati taj novac i da se trosak prelije na kupce. 70 milijardi za ROI je straubalna cifra, omca oko vrata mnogih studija u MS portfoliju.