Call of Duty Modern Warfare (2019)

@Djordje1990 nisu ugasili, samo moraš ponovo da svima pošalješ friend request. Nešto su opet sjeb… sa novim update-om. Video si koliko nas je u regiment-u (oko 20 ljudi), za dobar deo ljudi sa kojima godinama igram MP igre, opet sam morao da šaljem friend request za activision, jer mi nije pokazivalo ni na PS4 da su tu, a na istoj smo platformi.

Napokon na ciljnoj ravnini što se tiče pozlate oružija, sve je zlatno osim 2 snajpera (oba su na max lvl, samo treba neke sitne stvari da odradim) i 2 raketna bacača. Posle ostaje da se unesrećim sa štitom i nožem, a sve više razmišljam da to propustim. Dostigao sam LVL 444 :smiley: do 500 ću sigurno dogurati, a dalje videćemo hoće li me držati igra. Mada kao što Djole reče:

Igram kampanju i zaista lepo izgleda, ali je toliko dosadna da ja ne mogu da verujem da oni još uvek bacaju pare na glupe i dosadne kampanje.

Sve ovo sa 160 latency? Kako?

Jel ovaj levo pevac Brkova?

Opasno se drogiram…

1 Like

Takodje i kod mene, samo u warzone-u :grin:

1 Like

Opasno su se ljudi navukli na ovaj BR mod. Gledam ekipu kako igra, stalno ima po 5-6 grupa (squad) koji igraju. Ko nije probao neka proba “plunder” mod. Daleko je dinamičniji od klasike.

Moram da se pohvalim, završio sam sa pozlaćivanjem pušaka, sve su zlatne :smiley:
Ostali samo nož i štit.
Ako pukne posao sada zbog ovog karantina, ima i to da odradim :smiley:

Ja BR po default-u ne volim, zato ga i ne igram. Evo ekipa igra, a ja povremeno se priključim, ali opet sam većinu vremena na klasičnim modovima. Imam dovoljno koncentracije u BR-u da odigram 1-2 partije, posle se smorim, jednostavno čak i ovako dinamičan BR mi je dosadan.

Prva pobeda u br modu, odman nakon ove zavrsih i treci.
Sve u svemu opasno dobar mod :grinning:

1 Like

jel mozemo nekako da se spojimo? vi sa ps4 i ovano igramo ja stefi i alex na xb

1 Like

Moze ima crossplay, samo mora da vam bude ‘enabled’ :slightly_smiling_face:
Dajte mi vase ime i dodacu vas u priljatelje u igri

xx8lampard8xx i stefi4real

1 Like

poslao sam vam zahtev, prihvatajte pa da igramo kad budete tu :slightly_smiling_face:

U toku zahteva kad si mi poslao bila ova partija :smiley:

Mi igramo, ajde.

1 Like

ajde ali imam sat vremena
Ako vas je dvojica

Tek sam sada video, ajde danas kad mozes. Bice i stefi tu verovatno.

daj broj telefona da vas dodam u viber grupu gde igra dosta nas pa da se tu dogovaramo

IMG_b80e199f-b31c-47e3-8d4d-ec257e21e6bc

2 Likes

Moze li neki savet od iskusnijih igraca? Da li da koristimo pare za Loadout? Koje puske su najbolje? Da li da kupimo Legendary iz boxova? Gde da se slece (van kruga ili u krug? I ako imate jos neki savet, dobro bi dosao :slight_smile:

Sto se slijetanja tice loot ti je definitivno najbolji u boneyard, medjutim tu naravno uvijek ima masu protivnika, stoga je mozda takticki bolje na mjesta gdje ces imati manje pucacine, ali naravno goreg loota, pa sam odaberi, i naravno uvijek ciljaj u krug da se lansiras. Pare za loadout ti i ne znace toliko jer ti on bukvalno govori, ej ko god je u okolini ja sam ovdje ranjiv pa vi iskoristite, tjst uvijek ce se neko ukampovat i cekat te. Izbjegavaj da se odmah u startu sukobis sa kim stignes i cuvaj gulag za kasnije. Ostalo se maltene svodi na srecu i umijece.