U Apexu nisam, a ovu igru sam samo igrao kao Betu i nisam osetio to
Ne svidja mi se Aim assist
Imate 3 vrste ili stepena aim-assist-a u COD-u, pa izaberite onbaj koji najviše odgovara. Ja držim na standard, jer je najumereniji. A ako ste baš mazohiste, onda isključite skorz
Pošto sam overio prve 3 klase AR, SMG, LMG, prešao sam na pozlatu shotgun pušaka i ostao u šoku koliko su ih moćno napravili. Prva je 680-ka i iskreno, ovo nije trebalo da bude dozvoljeno u igri. Domet sa puškom je skoro na nivo-u SMG pušaka, a prosudite sami koliko boli kada naletite na nekoga ko zna da igra i ima dobar aim. Ja sam čist prosek, a pogledajte kako to izgleda u mom slučaju, mogu zamisliti, šta biva kada igra neka zver. Da napomenem, ovo je bila možda druga partija sa ovom puškom, znači skoro virgin verzija puške, mogu zamisliti šta biva kada se još nadogradi.
Ja stekoh utisak da je dovoljno samo da opalis kad se neprijatelj pojavi. Bas nerealno i bez veze izgleda
Nije baš tako, ako nisi naciljao kako treba, dobiješ samo hit-marker i onda si ćao.
Ali svejedno je opaka stvar koja nije trebala da ima ovakav domet.
Samo rekoh da tako izgleda. Verujem da ja ne bih znao tako kao ti, bez nisana, da ih resavam
Izgleda previse mocno
Eh, da nisam pozlatio 3 shotgun-a u BFV, ne bi ni meni bilo ovako
Samo sam naučio da je daleko bolje koristiti hipfire, a tek u pojedinim slučajevima ADS, odnosno na daljinu
Ali u svakom slučaju u COD-u shotgun ima barem duplo veći domet nego u BFV pre ovog zadnjeg kretenskog update-a za BFV, sada su shutgun-i u BFV postali praćke i totalno su neupotrebljivi. Tako da mi ovo dodje ko moralna satisfakcija i uživancija
Napokon izbaciše više informacija o sadržaju.
Biće još mapa tokom sezone i još jedna puška, osim najavljenih 2.
Djole, hoćeš li se pridruživati ekipi večeras, ovo startuje od 20h.
Do 19h je još uvek 2xXP za sve.
Bogami, postaje čupavo.
Sve više igramo medjusobno ili se delimo u dva lobija
Znaš gde uvek ima mesta za tebe… (nohomo)
U tom slučaju čuvamo mesto
Morao sam da idem, kao što je napisano, došli gosti.
Inače ovo je samo deo ekipe
Moraće na PS5/XSX ili budućim igrama da dozvole više igrača u isto vreme, ekstremno mi je glupo, što na primer ground wars ne dozvoljava da se napravi 2 ili 3 ekipe (squad-a) pa da igramo zajedno na jednoj mapi, kada smo već u party-ju. Nešto kao što to radi BF, mada ni tamo nije savršeno, jer nema koordinacije vizuelne, već samo zvučne.
Inače juče je pala i poslednja marksman puška, sada su i one sve zlatne
Mislim se da kupim igru ali se plasim jer nisam siguran hoce li mi se svidjet, a ipak drzi jaku cijenu.
Imam pitanje, možda će neko od vas znati da mi pomogne:
Imam fizicku kopiju CoD MW iz Velike Britanije, a igram ga na američkom profilu. E sada, želim da kupim battle pass ali ne znam kako. Trebalo bi da dopunim CoD poene, uđem na britanski profil i kupim in-game battlepass i potom se vratim na američki account, ali problem je što ne mogu da pokrenem igru na britanskom accountu jer je CoD MW vezan za moj activision account koji je povezan sa američkim accountom na konzoli. Šta da radim?
Uh sličan problem smo imali i par nas iz ekipe jer osnovni nalog nam je bio UK, a igra kupljena kao nosioc na US. Jedino rešenje ranije je bilo da uzmeš od nekoga nalog koji odgovara tvojoj regiji, ali od predzadnjeg update-a, sredili su stvar i sada možeš direktno iz igre da kupiš coins-e.
Najlakši način je da ubaciš u wallet 10$, odeš u igru i udješ u deo gde je store. U samom storu imaš gomilu raznih pack-ova, ali njih ne gledaš, već odeš na kupovinu coins-a iz PSN-a, kroz store iz COD-a. Uzmeš pack od 1100 komada, koji ti je dovoljan za battlepass i automatski će ti uraditi redeem na US nalogu. Dalje ostaje samo kupovina osnovnog battlepass-a koji sadrži 100 LVL i košta 1000 coins-a i to je to.
Ako budeš imao problema i ovo ti nikako ne bude radilo, javi se, poslaću ti podatke za US nosioc nalog koji ja imam. Skinućeš ponovo igru sa njega, samo MP deo, kupićeš iz US PSN store-a 1100 coins-a i samo pokremnuti igru kod sebe da ti uradi redeem koinsa. Samo posle toga obrišeš moj nalog i dalje igraš sa svog naloga. Ovo provereno radi.
Najlpeše u celoj priči je to što ako kupiš jednom battlepass i za svaku sezonu odigraš ga do kraja, odnosno otključaš svih 100LVL, vrati ti se 1300 coins-a iz battlepass-a. Tako da ti ostaje više nego dovoljno coin-sa za sledeći battlepass. Ja sam ovo uradio u sezoni 1, sezona 2 mi je izašla besplatno i već sada imam dovoljno za sezonu 3, a tek sam na 50-tom LVL u sezoni 2 battlepass-a.
@Zoorulee, hvala što si se javio!
Problem je sledeći: Ja bih mogao kupiti CoD points na US Store, ali kada pokrenem igru preko US accounta i uđem u in-game store, ne mogu ih redeemovati jer mi store izbaci error, što je i logično budući da bi trebalo da pokrenem igru na UK nalogu i tamo kupim battle pass. E sada, kada pokrenem igru preko UK naloga, ne mogu ni ući u in-game store jer mi igra na samom startu traži da se ulogujem na activision account, a ne mogu se ulogovati jer je on povezan sa američkim profilom. Zbog toga mislim da ova prva opcija neće funkcionisati, jer ne znam kako da pristupim store-u kada pokrenem igru na UK nalogu.
Kako bi funckionisalo sve to ako bi mi poslao podatke za US nalog? Da li bi se opet javio taj problem oko activision accounta i log-in-a?
Ti i moraš kupiti coins-e na US nalogu, ako misliš da ih iskoristiš na svom osnovnom nalogu koji ti je US. Ako ih kupiš na UK nalogu, tamo će ti se i uraditi reedem i onda zbogom progresu koji imaš na US nalogu. Šteta što ti izbacuje grešku za US store i in-game store-u, ovo je bilo jedino rešenje bez dodavanja US naloga.
Ideja je sledeća, postaviš moj US nalog na konzolu kao primary, kupiš na svom US nalogu coins-e iz PSN store-a, skineš igru na US nalogu sa mog naloga i pokreneš istu na svom nalogu jer je US. Automatski će ti se reedem-ovati coins-i i možeš odmah da kupiš i battlepass. Posle ovoga, samo obrišeš US igru (odnosno moj nalog, sve sa deaktivacijom) i dalje sve igraš na svom nalogu. Ako ne budeš potrošio coins-e van battlepass-a, biće ti sve dovoljno za sve sezone koje će izlaziti. Svaki battlepass je 1000 coins-a, a jednu sezonu kroz battlepass dobijas 1300 coins-a. Tako da posle svake sezone si u plusu 300 komada.
Javi se kada budeš odlučio da radiš ovu egzibiciju. Biće ti potrebno da skineš samo MP deo igre.
Shvatio sam! Da pokušamo onda danas oko 17:00 h kada završim sa poslom?
Šaljem ti PM za par minuta.
EDIT: imaš podatke.
Ima li nacina da se igra jeftino proba za pc nekako?