Da ti ja kazem nesto u poverenju, nije vise ni on normalan, prestao je da igra igrice…
Stvarno si me lepo nasmejao sad se setih izjave EA GAMES-a od pre godinu ipo inace za mene jedna od najacih izjava ikada “BF3 will be cod killer”
Pa naravno :).
Pazi samo ovaj gameplay…daj o cemu pricamo tuga i zalost…mozda i najdebilniji multiplayer ikada jer su ovakve stvari samo o ovoj odvratnoj igri moguce.
Tebra razloga koliko hoces samo to ne mozes da dokazes CoD fanbojevima jer oni uglavno ne umeju ni jedan drugi fps da igraju nego su se prepoznali u tom CoD noob festu gde iole mogu nesto da urade jer u toj igri apsolutno svako moze nesto da uradi verovatno mozes da budes dobar i nogama da igras e zato je popularan jer pruza osecaj lazne satisfakcije ali kad tad skontas da svo vreme igras sa decom koja jos nisu ni u pubertet usla e onda je vreme da bataljujes.
Edit: @Milan Nedaj boze da neka puska malo trzne, pa nije fora kako ce deca koja igraju CoD onda da pogode nesto to nikako…
1.Jel me za****vas ili si ozbiljan ?
2.Iskreno ne vidim da je bf3 bolji po ovom snimku
3.j…bala te grafika i zvuk bitna je zabava i gameplay po kome COD nema konkurencije aj razmisli malo pa zasto se cod toliko prodaje ocigledno ima nesto sto se ljudima svidja i zato sto ga kupuju i igraju.Znaci infinity ward i treyarch su najbolji u svom poslu definitivno jer 5 puta prodaju igricu koja je dosta slicna kao prethodna i svih 5 puta obaraju rekorde prodaje.Znaci napravili su masterpiece pre 6 godina sa MW1 i sad ga samo malo uredjuju i menjaju i o5 prodaju i zaradjuju pare.Cim dosadi ljudima i opadne prodaja oni ce promeniti engine i dosta stvari novih ce staviti i o5 ce se prodavati
Jezdo, da li si ti igrao BF u opste? Ili da li si probao Far Cry 3 MP? Ajde probaj ako imas mogucnost Far Cry 3 pa javi utiske… Oni koji su igrali COD mnogo vise od mene, kazu da je slican kao COD, ali mene zanima sta bih rekao neko ko je pasionirani COD gamer…
Na sve tvoje nedoumice sam odgovorio sa logicnim objasnjenjem…nema poenta da se sa tobom raspravljamo procitaj post iznad tebe pa ces skontati…Ako je nesto popularno i prodavano za ime boga miloga ne znaci da je dobro to nije merilo pa Gangam ima najvise pregleda na You tube hoces reci da je bolji od Beatles-a ili Doors-a koji nemaju toliko pregleda sa celom dikografijom zajedno…
Igra pruza satisfakciju noobovima to je odgovor zasto je prodavana i debil moze da bude dobar u njoj a prodaja te igre govori da su oni vecina u Americi koja je glavno trziste za igre.
Nemam komentar…sta su napravili od ovog Cod-a. Pa pogledajte samo njegovu igru i sto lik kaze zamislite da je u sobi 2 ili 3 lika pa pomnozite svo to naoruzanje,strasno. A on sam ima skor 23-1 svasta. Ovo se ne moze nazvati gameplay-om jer lik cuci iza stita. To je multiplayer? Iskustvo za zaborav pre bih rekao.
BF3 sam presao kampanju a mp sam igrao veoma malo.Sto se tice kampanje ok je bilo mi je dosta cudno zbog recoila i nekih drugih stvari jer sam navikao na cod ali ajde presao sam je grafika je stvarno dobra i zvuk i oruzje su realno napravljeni i sve je realno naprevljeno ali stvar je u tome sto nije zanimljivo al ajde kad sam je preso nadao sam se da ce mi mp biti dosta zanimljiviji.Prvi put kad sam upalio bf3 ulazim na neku mapu neka livada kilometre i kilometre dugacka nema zive duse nigde i 15 minuta trcim po toj livadi i na kraju me ubije lik sa snajperom koji je svetlosnu godinu udaljen od mene mislim WTF ? Onda generalno samo 2 moda u MP-u Conquest & Rush i team deathmeatch mislim da su trebali ubaciti jos nesto u cod-u ih ima djuture .Onda mecevi su predugi moze se igrati i do sat vremena mec sto je dugo za mene i ako usred meca izadjem sav progress mi nije sacuvan WHYYY ?!Onda ne secam se da sam odigrao neki neizvestan mec ili je moj tim razvaljivao ili su nas drali.Generalno su mape ogromneee najvise vremena sam provodio trceci po mapi pola sata ne bi li naisao na nekoga.Onda ima vozila koji ce mi to k… svi smo ravnopravni svi cemo ici peske i ubijati se mislim stvarno.Onda nema perkova niti killsteakov-a i to mi je sr…nje.Onda u cod imas spec ops kad predjes kampanju dok nema nista kod bf-a.Ima jos milion razloga mrzi me da razmisljam o tome i da pisem a FC3 sam igrao sp veoma malo a mp nisam igrao kad budem igrao reci cu utiske
Sve stvari koje si naveo su razlozi zasto je BF 10x bolji a zasto CoD igraju deca i ja potpuno kontam da je tebi CoD interesantniji ali to je zato sto si jos mali.U principu sto se mene tice navijam da CoD bude najuspesniji svake godine samo da bi ta ekipa koja ga igra i ostala tamo u drugim igrama su nepozeljni.
Druge igre se CoD fanbojevima uglavnom ne svidjaju jer ne mogu uz pomoc debilni perkova i strikova da naprave ono sto je poslo za rukom onom papku iz klipa iznad i onda brzo odustaju jer failuju.
Edit: Pa da ali zasto je dobro to je kljucno a i to sam napisao ali to nisi prokomentarisao.
I jos nesto rekao si ima Spec ops,znaci nisi prelazio co-op kamanju u BF3 ocito…
:* …
Edit: Sta nisam prokomentarisao ?
a co-op si u pravu to sam zaboravio ali to ne menja stvari
To sto ti i ostali hejteri govorite da cod igraju samo deca od 10 godina i da su svi kamperi u cod-u samo govori da nemate pojma o zivotu.A bf3 igraju samo 25+ jel tako i vi ste svi pametni i cod je za vas ****** jel tako nema niko ko kampuje i bf-u i svi su stariji jel tako ?
Ako je nesto popularno ne znaci da je dobro i kvalitetno,a to se bas odnosi na COD,serijal je jedno obicno djubre…
Sta se lozite? Bre, ovo je Jezd0, on samo trolluje i provocira, a vi nasedate ko neke budale, pustite dete da se zanosi i zivi u svom svetu, a vi igrajte prave igre i gotovo
I to je uglavnom odgovor kad god neko kaze da voli cod pusti dete da se zanosi i zivi u svom svetu.Ti si 3 godine stariji od mene i ti si sad neka faca ti si ograstao covek a ja sam dete el tako ? Zemljo otvori se da propadnem
Ajde ovako: ako vam se ne dopada CoD onda nemojte u CoD temi pisati o tome kako je los, jer ovo tema za one koje ova igra zanima. Ako neko voli BF3 onda lepo u BF3 temi o tome diskutujte. Ili napravite osamdesetohiljaditi thread CoD vs BF. Ovde čovek ne može više ništa korisno o igri da pročita…
Nisam video konstruktivan komentar na racun same igre nijedan u ovoj temi a svadjate se bez razloga. Pustite ga da igra cod ako hoce vi hvala bogu igrajte nesto drugo i kraj price.
Зар не знаш да није довољно само играти видео игрицу. Потребно је доказати другима (поготово КОД играчима) да је та игра коју ти играш, много боља и мочнија од осталих. Чак и када ниси у праву, важно је да се бориш и да докажеш да јеси. Јер брате ово није зајебанција, ово је ИНТЕРНЕТ.
Ево један едит. Синоћ смо ја и пар ортака по први пут играли зомбис. Могу рећи да сам пријатно изненађен. Много боље од онога што сам очекивао. Има ту нека као прича, и ти идеш од мјеста до мјеста са ортацима и скупљаш разне ствари. Са тим стварима одвијаш даље причу а и истовремено правиш нове пушке, алат и свашта нешта. Све то наравно док зомбис излазе тако да је потребна добра тим организација. Много ми се свидјело. Препоручујем, поготово ако вас игра четверо.
Поздрав
Ja igram CoD: BP2 iz jednog jedinog razloga! Ja imam flashovan XBox360 i boli me uvo da plaćam tamo neki BF3, nekom tamo EA alavštinama! Probao sam i druge multiplayer shooter-e i CoD: BO2 je zakon. Nisam homeboy, pucačine igram cassual i do jaja mi je. Nema lagoanja, nema čekanja (serveri prepuni 24/7), nema plaćanja! SAMO ROŠTILJADA!!! Ako neko deli isto mišljenje, MOMENTALNO me dodajte za friend-a, pa da pičimo. Ja se danas baš lepo igrao sa Aleksom i Lukom (danas sam se prvi put sa njima čuo) i voleo bih da dodam još prijatelja. pozz
Ja imam jedno pitanje. Sta je lagoan???