Call of Duty: Black Ops II - Vec u prodaji!

U novoj epizodi IW pricaju dosta o igri i moram priznati da sam malo zaintrigiran odlukama koje uticu na dalji tok igre, jer bar do ovog stupnja to jos nije uradjeno u FPS-ovima.

Episode 233: Happy BLOPS Day | Invisible Walls Full Episodes | GameTrailers

Zanimljivo da su se zaglavili na Strike Force misiji, kao i ja. Ako postoji jedan aspekt igre kojim nisam bas zadovoljan, pored grafike, onda su to ove taktkicke misije…

COD Black Ops 2 Best Game Ever Made

Pozdrav narode. Ajde vi Black Ops 2 igraci dodajte me na prijateljsku listu. Moj gamertag je Showstopper1986. Pozdrav svima jos jednom, novi sam na forumu.

Novi DLC:

Kupujem, iako slomi prste vise igrajuci taj hardcore team deathmatch. Dan i noc se ne gasi.

Ako si iz Srbije mislim da ne mozes da kupis zbog region locka u ovoj igri.

Nisam iz Srbije vec nekoliko godina tako da cu moci ja mislim.

Onda uzivaj :smiley:

:middlefinger: evo mu ga nek se usreci :middlefinger:

Kako mu ne dosadi? >:

JEzdo, ti si jedan od retkih za kojeg igra nema ni jednu manu… Za sve ostale, igra je prepuna mana :smiley:

Ja stv ovo nisam mislio,ali da izvines doslo mi je da ti se najM keve…KAKO SAMO MOZES DA PRICAS DA JE JEO NAJGORA FPS IKADA<PA TO JE NAJJ> I STA KOJI RaC VISE PLJUJETE PO COD<BOLJI JE OD JEBG GEARSA>ADMINE SAD LEPO HVALA STO CU DA POPIJEM BAN*

nema na cemu

E evo o ovome pricam.To je taj tip osobe koji cine veliku vecinu u CoD-u,dakle klinci od 12-13 godina koji imaju neki problem ocito.I posle sto prozivam CoD i sto sam prestao da ga igram.Evo odgovora i to u boldu :D.

Manje vise ista baza igraca igra i LOL.

Ja stv ovo nisam mislio,ali da izvines doslo mi je da ti se najM keve…KAKO SAMO MOZES DA PRICAS DA JE JEO NAJGORA FPS IKADA<PA TO JE NAJJ> I STA KOJI RaC VISE PLJUJETE PO COD<BOLJI JE OD JEB***G GEARSA>ADMINE SAD LEPO HVALA STO CU DA POPIJEM BAN

samo mogu reci AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAAHAH,a sad pij mleka pa na spavanje :slight_smile:

Hejteri brate sta ces ali mogu samo da ga dudlaju BO2 zaradio milijardu dolara za samo 15 dana prodaje tako da :hi

Pa naravno kada je kamperska simulacija :stuck_out_tongue: Jeste zaradila, ali ostaje da je u aspektima BF 3 mnogo puta bolji od COD-a… Da ti pojasnim, COD je decija igra, dok je BF za one koji su odrasli… :hihi Po grafici je ispod proseka, po zvuku daleko ispod proseka… A i kada se neko ukampuje u kuci, u codu moras da juris i da bacas bombu, u BF-u jednostavno odes malo dalje i jednostavno srusis kucu :smiley:

Pa ako nista drugu u svetu postoji ogroman broj debila…hvala bogu pa njih nikada ne manjka tako da ce takvi proizvodi uvek imati svoju publiku ali je toj publici bolje da cuti i da se ne sramoti vise.

Najbitnije je da ima vas normalnih