Igrao sam sinoć malo… Sada, sve što ću napisati je moje subjektivno mišljenje (za neke stvari) dok za grafiku, gameplay, novine, će biti objektivno jer tako je kako je:
Evo ovako, startovao sam odmah MP, čim mi je ušao u partiju, morao sam jedno 10min da razgledam mapu, ne zato što je prelepa nego da bih se navikao na ono ****** od grafike i modela i animacija i svega ostalog. Ono je *****i užas, trebalo mi je 10min da se vratim u mozgu u 2005. da bi mi sve bilo prihvatljivo. Od paleta boja, do textura, poligona (znači NULA POLIGONA na većini objekata na mapi) osvetljenje (koje jednostavno ne postoji) do sunca na jednoj mapi koje je samo jedan flare nakačen na nebu i onako, svetli *****o, eto svetli. Jedno mi nije jasno, ne znam da li sam samo ja, ili igra svake godine izgleda sve gore i gore, ali mislim da je to ipak stanje percepcije jer svake godine izlaze igre koje LOGIČNO sve bolje i bolje izgledaju, a one matore izgledaju sve gore.
Ortak kaže da je isto i u SP-u, i to na kompu… Igra lepo izgleda u Youtube prozoru, onom malom, kada je sve tiny, ali ovako, *****o žalosno.
Gameplay: Pa vidite, ISTI JE! Promenili su ponašanje perkova i killstreak-ova, kustomizaciju i ostale zancije, ali je igra apsolutno ista. No Recoil, čudno ponašanje oružja (ili neponašanje)… Ne mogu da verujem da jednostavno ne mogu da odrade ponašanje, zvuk i osale zancije odužja odjednom…
Zvuk, kao što rekao gore, smešan je u odnosu na ostale igre…
Igra izgleda kao jedna igračka za bebu, plitka, prosta, nezanimljiva. Ne kontam kako ih nije sramota da izbacuju ponovo ovako nešto. Metacritics drži ocenu od 3.5, a naravno svi sajtovi dele ocene po 9.5… Mislim *****a sramota. Užasno je.
Povrh svega, igra je zabavna… Multiplayer, ali zabavna ono nasmeje te, kidao sam se od smejanja jutros u 4-5 kada su mi se dešavale neke stvari, ja jednostavno nisam mogao da verujem da ono može da bude u igri