Covjek je htio da kaze LAG,a sto se tice misljenja o igri moje je veoma slicno
I samo da dodam, to sto pricate o davanju para tim “alavštinama”, da te obavestim da dajes pare Microsoftu koji je “alavštinana”… Uradi RGH tako da neces da dajes pare “alavštinani”, a to vazi i za ostale…
Iskreno, ja igram CoD samo jer mi je zabavan. Taman ako volite malo da trollujete. Jos je bolje ako imate drustvo za CoD. Ne mogu nista da kazem o BF 3 jer ga jos nisam iskusio u multiplayer ediciji. Svakako je CoD serijal krenuo nizbrdo jos od MW3, a Activision boli patka jer zele samo lovu. Kao sto je Jocinetu rekao, odlicno u drustvu. Kad budem uzeo BF3 tek onda cu moci vise da uporedjujem. Inace CoD volim jer je to prvi FPS koji sam probao u MP-u a zatim i cuveni Battlefield 1942.
Nijedna tema nije sigurna od Slobinog ozivljavanja.
A koji trip uzeti ove stare teme i pogledati prve postove. Pola bannovano pola se i dalje drzi.
Još ja gledam post kako kreće BO2 u prodaju, slike kutija itd i ne kontam uopšte datum posta… Još gledam na foru "nije valjda da su se bacili u produkciju BO dvojke iznova, ili je neki remaster ili šta se dešava…
Zlobnici bi rekli da xbox ima toliko igara da je BOII i dan danas među najprodavanijima.
Zato se Sony jede jer su oni morali da prave remastere svojih igara iz PS3 ere a ovi samo kroz emulaciju pustili i prodaja odlična