E Dejane a zamisli, ovo je dobilo 9.5 a MoH 4…
Novi MoH je sto u glavu za COD. Nekako mi je ceo serijal od COD4 pa na dalje copy/paste, s tim što svaki sledeći deo ima možda malo ispoliraniju grafiku, moš misliti. U prevodu “scheiße”.
Po meni MoH sasvim zasluzeno 4 ja bih mu dao eventualno 5-6 ali za vise nije ma koliki ljubitelj ja bio jbg:hihi
Pa naravno sve je to deo kampanje Ne znam kako neko moze tako nesto da misli uopste. Jel neko igra te igre ili kupuje da bi se reklo da ih je kupio? Uzasno me nervira taj hype oko COD-a a da tako spustaju MOH koji je sjajan,
To ispoliraniju grafiku, to samo tvrde, inace ja razliku ne vidim, ni kevin 1.8 pentium dual core lap top, sa nekom kojom god grafikom, koji tera mw3 na high sve u fulu, sa AA, 720p. moze biti ne znam koliko optimizovana, ali oni nista ne menjaju od prvog dela.
I ja sam stvarno igrao svaki deo, i nije mi problem da igram, igra ko igra je zanimljiva, ne moze niko da porekne (multiplayer, single necu ni da komentarisem jer ga nema) ali to sto istu igru prodaju 10 puta za redom, to mene buni… Znaci isto, copy/paste oni prodaju vec koliko puta… aj razumem da se fudbal tako prodaje i ostale sportske igre, al oni bar nesto i promene, i ljudi ipak kupuju, ovo je bre isto.
Ej bre ljudi pa ova Black Ops II kampanja i nije tako losa. Bas je uspela da me uvuce u pricu, onaj obrt pri kraju igre malo je bio ocekivan ali deluje. Sve u svemu nisam ocekivao, jer npr. MW3 sam posle 2 dana zaboravio o cemu se radilo.
Multiplayer ne igram tako da to ne mogu da komentarisem.
Grafika onako, na momente dobra, a na momente losa. Vidi se da je engine zastareo ali 60 fps totalno vadi situaciju.
Evo upravo zbog ovoga CoD dosta ubija i prosto postane toliko glup da ga moram ugasiti jer ima toliko morona koji igraju MP CoD-a da je to za ne povjerovat dajte mi recite dali cete u BF3 ubiti toliko likova odjednom i proci kroz njih 5 a da te nitko ne vidi i nemoze pogoditi jer je glup neznam dali ste znali ali CoD MP igraju djeca od 10 godina za nepovjerovat.Ja igram CoD i pitam lika koliko ima godina znate a on meni onako bitno "Pa 10"ono odma sam se pokupio i izasao iz igre i morao pokrenuti Forzu Horizon da me malo smiri:D
Cek’ tebi se ne svidja CoD? A ovamo ga hvalis na sva usta, ne kontam?
Black Ops 2: Xbox 360 or PlayStation 3?
Black Ops 2: Xbox 360 or PlayStation 3? • Blogs • Eurogamer.net
Black Ops running at the COD standard 1040x600 with 2x multi-sampling anti-aliasing (MSAA) on Xbox 360. Alas, this saw a reduction to 960x540 on the PlayStation 3…
To je za black ops1, ispod ćeš videti da je drugačija rezolucija za blops2
Ma gle meni je CoD zbilja dobra igra ali ima stah od mjenjanja tematike i stvari,upravo zbog toga sto su je vecina igarca zavoljela takvu kakva je,tek kada padne prodaja onda ce se odluciti za nesto novo,igra je zadrzala sve ono sto se igracima svidjelo(osim grafike)i eventualno poboljsali malo gameplay i prokleto zabavan MP(kad neigraju klinci)gore sam sve napisao sto mislim o igri tak da je sve o CoD-u od mene:hi.Samo kazem taj MP zna malo iritirati tako da je najbolje igrati s frendovima s XBL-a
MOST DOMINATING BLACK OPS 2 PERFORMANCE EVER
Odvalio ih je. Moje misljenje o igranju na dzojpedu FPS-a malo se promenilo… Izgleda kao neki super-covek u matrixu sa poboljsanim refleksima a da su ostali samo pokretne mete. Da li je moguce da je sve zaista do refleksa?
Ma Host Advantage.
Salim se, ali vise puta gledam i ne verujem kako protivnicki igraci samo sede u mestu, wth? Ali dobro igra, bez daljnjeg. I deluje bas zabavno, nije slucajno sto je CoD mp toliko popularan.
Vi pricajte sta hocete, oni ce nastaviti u ovom pravcu da delju
Call of duty: Black Ops II sales hit $500 million in first 24 hours - Telegraph
Mouse+Keyboard
Svako je kralj sa takvom kombinacjiom među igračima na gamepadu.
Definitivno mislim da nije to. Nedostaje vertikalno pomeranje karakteristicno za igranje misem. Mislim da su samo uvezbanost i refleksi.
Koliko vidim to su botovi zato što im piše za klan 3arc.
Da ovo su botovi i koliko vidim na easy…ali uz dosta vezbe mozete biti ovakvi i protiv ljudi…evo link lika sa kojim sam ranije igrao black ops jako kvalitetne partije su bile u pitanju bilo nas je 5-6 u ekipi koja je igrala svakodnevno.
Probao sam Zombi mod i mogu reci opusteno da ova igra vise kod mene neide u box. Upropastili su i ovo potpuno. Jedino sto je valjalo uspeli su da s****, Ne mogu da verujem koja je glupost. Razocaran sam potpuno.