Jao, sećam se u to neko vreme kad sam prestao da dolazim smo planirali drugi okup. Ja sam hteo da budem domaćin jer sam se tek preselio ovde u kuću. Zamislio sam već bio setup sa 3 računara, dva xboxa i brdo hrane i pića. Nije bilo daleko od ostvarenja. Zaista je bedak što je sve nekako samo stalo.
Ja i dalje pozivam svakoga ko je raspoložen za druženje i nostalgiju da se organizujemo da se okupimo i eventualno igramo nešto. Mogu bilokoju aktuelnu konzolu da nabavim, 4 kontrolera and let the fun begin
ta okupljanja su bila super stvar. sve se nadam da cu nekad biti dovoljno dugo u Srbiji da mogu da se sretnem makar sa par starih prijatelja odavde. Neshi Ninji sam do sad obecao bar 63 piva. Covek ce otici u urgentni ako ikad ispunim obecanje
hehehe takodje ninja i ja imamo tu pivsku razmenu, ali i razmenu kulena…
kako se zvala ona jedina devojka na forumu ?
Adrijancica, mada bila je jos jedna…
Heheheh evo i mene drago mi je da ste me se setili
Nego neko pomenuo gore da je devojka razlog ono mozda malo ali bas malo jer ja sam sa njom dosta dugo a dolazio sam na forum kada sam bio sa njom glavni problem su pare :D.Svaki mesec mi je rata za fax za vratom kao sekira,a sa obzirom da se u ovoj zemlji mnogo lako nalazi posao i svaki je mnogo dobro placen to je glavni problem.A slobodno vreme koje imam uglavnom ode na teretanu i na neko vidjanje sa drustvom jer me to najvise opusti od svih gluposti kroz koje prolazim.A kada sam slobodan malo duze uglavnom odem do novog sada jer je ta devojka odate tako da sve u svemu bas sam tanak sa vremenom ali se nadam da cu to promeniti uskoro nalaskom nekog malo normalnijeg posla.
Jbg, ja te zamenio u aktivnoj dužnosti
hahaha, da da vidim pa ako si :).
E pa dedino lepo sroceno i poptuno tacno
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ako je neko pominjao moju malenkost, tu sam nego sam presao na PS pa imam manje razloga da cesto svracam na sajt koji se prevashodno bavi X-om. I nick mi je sa jednim r :emoticon-0100-smile
Pa imamo mi i PS deo, s obzirom da sada vecina ima PS4 konzole…
Sent from my MediaPad 7 Youth 2
Znam, pratim ga i na yt i na fb, u toku sam poprilicno. Sad sam bas pogledao, priblizio se 10.000 subs-a, lijepa brojka
Fskpzns je zauzet poslom posle toga radi zapise prelaska igara , mislim da nije aktivan na forumima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Džudži povremeno navrati, ali ima toliko toga u toku u vidu igara, da me čudi kako ima i posao pored toga. Kada li on spava? A još ga smaraju budale sa YouTube za GTAV Online u toj meri da se pitam kako ih sve ne otera u pm.
Dajte link kanala tog lika ako komentarise walkthroughove, bas imam zelju da vidim neki “domaci” walkthrough.
Killzone Shadow Fall walkthrough - Part 1: http://youtu.be/NNNgK9NtvK8 To mu je jedan od skoro završenih serijala, ima ih dosta, sigurno ćeš naći nešto interesantno
E bas mi je drago sto sam ako nista bar pokrenuo inicijativu i sto su neki ljudi ponovo posetili forum…
Nadam se da ce jos njih doci…
Hahahaha moram videti sa moderatorima…
U srednjoj skoli svaki vikend se okupi drustvo, kupe se grickalice i vino, i 3h se pije i gleda TLN. Napamet znam svaku epizodu, pa i nije tesko da me nesto asocira na njih