Bivsi clanovi koji vise nisu aktivni, a nekada su visili na forumu

E druze, ali onda je naziv sajta malo zbunjujuci.
Sta kazete da se menja, da bude npr. BoxPSRepublika? Ili cak PSBoxRepublika, ako je vec vecina presla na tamnu stranu :wink:

Ta tema oko naziva je i dalje u fazi smisljanja, polemike, kritike i cega vec…

Sent from my MediaPad 7 Youth 2

Neka ostane ovako smo svi navikli kada se nije promenio sve ove godine neka ga :slight_smile:

Naziv sajta je originalan i treba ostati kako jeste, mislim da nije potrebno menjati jer bi onda brzo izgubio smisao i ne bi bio to sto jeste. Kada kazes xboxrepublika prepoznatljiv naziv za balkanski gaming sajt-forum.
Domen drugi moze da se uzme ali cemu, kome bi to znacilo, izgledalo lepse i cega?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Jel ja tripujem ili Intruder nije ulazio na forum skoro??? :smiley:
Op evo ga…
Video sam te na Razmeni a ne secam se da sam te skoro video ovde, ne mislim neki sad period…
Bad Trip…

za tebe i nintendo republiku da,ali mozda ima i ljudi koji stvarno misle na tako nesto :smiley:

Ma, XBR je XBR. Jedino bi možda mogli republiku da povećamo na naciju :smiley:

O cemu da mislim? Sad mi mozak zatecen, preformulisi pitanje :slight_smile:

Ti si onda ocigledno zaboravio koliko sam davio i kakva sam sve pitanja pitao dok si mi radio konzolu. :lol:

Ocigledno da nisi mnogo hehehehe :), cim se ja ne secam sve u detalje onda si postavljao normalna pitanja hehehhehe

XBR je lepa skracenica. Ko neki opaki motor.

Navratim ja ovde kad-tad, samo iskreno nekako sam izgubio motivaciju… uglavnom ka Xbox-u, i igrama…
Xbox One i PS4 me jako slabo interesuju, a i skoro pa i nemam neku zelju da kupim i jednu od te dve konzole.
Naravno skola/posao me je “oterala” najvise sa sajta i konzole.
Ali upalim kad-tad da odigram nesto na kratko.
I kad god posetim sajt, pomislim “trebao bih ponovo cesce da posecujem sajt, i trebao bi da se cujem sa starom ekipom da vidim sta rade”.
Setim se nekad “Dobrih starih vremena” :smiley: kad smo pikali Gears of War 2 i Halo i naravno fenomenalna vremena u Dirt 2. :smiley:

Mogli bi da se skupimo ponovo i da odigramo nesto… “Nesto”…hmm. Iskreno nista mi ne pada na pamet :smiley:
Sve ovo danasnje… Destiny na primer, pre godinu dve mislio sam da je fenomenalan, sad kad pogledam nekako mi se smucio zbog marketinga i sta vec :stuck_out_tongue:
Dakle posecujem sajt skoro svaki dan bar jednom, ako ikad bude bilo neko okupljanje… Samo PM, vreme i koja igra :smiley:

Na par njih… :smiley: Na kom si me našao?

Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.

Citam te na vip-u…istog smo navijackog opredeljenja, samo sam tamo pod drugim nikom;)

sent from my ei nis

Na Vipu sam slabo aktivan, uglavnom ispratim fudbalski prelazni rok uz Jocu. Bio sam aktivniji dok su aktivni bili ima1tim i Institucija. Sad slabo.

Zar na Vipu ima drugih navijačkih opredeljenja? :smiley:

Lako je tamo biti forumaš, probaj na B92 da vidiš šta je Sizifov posao. :slight_smile:

Sad te citam na b92, tamo sam registrovan od 2004. Medjutim popio sam ban zbog gluposti i to mi radi jedan moderator vec treci put…dvostruki arsini…tako da sam resio da batalim taj forum…popizdeo sam. Istrolovasmo ovu temu

sent from my ei nis

Dobro vece dobri ljudi, primih mail pa reko da skinem paucinu sa profila.

U jednom trenutku sam osetio zatisje na xbox sceni u smislu novih dogadjaja (problema), otprilike, par meseci nakon sto je pocelo masovno ugradjivanje RGH.
S obzirom da me igre nisu previse zanimale (vise sam voleo da prckam oko masine), i sobzirom na to da mi je ugradnja RGH dosadila, prepustio sam posao odlicnim majstorima sa foruma i povukao se.

Trenutno izbegavam skoro sve vrste socijalnih mreza, a energiju i vreme sam usmerio na druge stvari (porodicu, drustvo, fakultet, posao).

Pozdrav, Dusan.

Dusane jesi primio moj mail ili?

Dabome, taj email cu koristiti jos verovatno dugo. Ako nekome bude trebala pomoc, moze se obratiti na njega.

Kako se bese zvao Oxldorius ( Nikola ) na forumu. Secam se kada smo igrali CoD da se uvek nesto nervirao. I dalje na starom profilu i dalje imam brda ljudi sa foruma koji vise, nazalost, nisu aktivni.

Sent from my iPhone using Tapatalk