Uzivajte…
Zna li neko da li ce Battlefield 3 traziti VIP code, ili online pass(jos gore)?
VIP kod je opcionalan kod BC2 i nadam se da ce i ovde ostati. A ako moram da biram, izmedju original igre ili online passa, biram pass, jer je igra 40e, a pass je obicno jeftiniji.
Nema informacija o tome jos uvek,ali skoro je izvesno da ce biti VIP code.
Sent from my iPad using Tapatalk
Znam, kupio sam vip code za bc2. Bilo bi bolje da stave i ovde vip code, ali i online pass nije veliki problem, obicno je 800 ms poena.
Zato ce za pc da se lepo pre-orduje, a na boxu verbatim
Ja sam narucio za PS3 i za PC, malo podrske DICE-u sa moje strane.
Sent from my iPad using Tapatalk
mocno izgleda,korak je ispred u odnosu na mp iz bc-a u gore postavljenom gameplay-u
@Brane
EA odgovara na taj leak sa novim gameplay trailerom
A ovaj klip nisam mogao da nadjem na Youtube-u
[video]GameTrailers - YouTube
@Stephen
lol… stavio si isti klip koji i ja
Kasnis 3 minuta…
Iz Alpha FAQ:
Recommended system requirements:
Operating system: Windows 7 64-bit
Processor: Quad-core Intel or equivalent AMD CPU 2.8 GHz
Memory: 4 GB
Video Card: Nvidia or AMD ATI 1GB with DirectX 11 support (GeForce GTX 460, Radeon HD 6850)
Free hard drive space: 15 GB for the disk version and 10 GB for Digital
Na XP-u neće moći ni full verzija da se pokrene.
Verujem da ce 90% nas sa foruma igrati na konzolama!W!,tako da sto se nece moci na XP pokretati u Full;),jos maloooo i igra gleda svetlo dana
Nije to to ako se Battlefield 3 ne odigra na PC-u ako imaš mogućnosti da ga pokreneš, bolja grafika i 64 igrača u MP-u naspram 24 je ipak razlika.
@nikola
Pa realno i jesi u pravu. Ja svakako uzimam za PC, pa ako ne radi sve na MAX kupuje se nova grafa i CPU
Ovi hardverski zahtevi i nisu nesto preterani… Jos dok izadje igra ima jos da malo padnu cene trenutno aktuelnim modelima procesora i grafickih, tako da ne bi trebalo da izadje puno zamena
Jedan prosečan quad-core i 6850/GTX 460 poteraće full igru na max, ova alpha verzija je baš neoptimizovana.
DICE je nedavno izjavio da ce mape na konzolnoj verziji igre biti “kompaktnije” iliti u prevodu, manje, ali to su uradili zato da bi akcija bila na istom nivou kao i PC verzija. Receno je i da to ne znaci da ce mape biti presecene na pola, vec samo malo smanjene, ali ostaje nam da vidimo. Nazalost, nama konzolnim gamer-ima su vec uskratili i 64 igraca multiplayer kao sto je slucaj na PC verziji, tako da ce ova igra ipak biti mnogo bolja na PC-u(DX11 podrska).
Isto tako, DICE je potvdio i prisustvo aviona u igri, tako da cemo ponovo moci njima da letimo, sto je veliki plus.
_Another compromise, he said, is the construction of more “compact” maps. Maps will be smaller than their PC counterparts, though he assures players “it’s not that we have cut them in half,” but rather compacted them “slightly to keep the action up.”
Bach mentioned Battlefield Bad Company 2 as a point of reference, noting that its maps “weren’t really small on console.” Having spawned at the base with no vehicles many times, we’d be hard-pressed to disagree. Speaking of vehicles, Bach did confirm that jets will be available in the console version, so virtual pilots can rest easy._
Pa dobro, ovo smo mogli da pretpostavimo zar ne? Sigurno nisu planirali da ista mapa bude za 64 i 24 igraca… A i za avione, sto ih ne bi bilo na konzolama? Kako i svako drugo vozilo, tako i avion nije to nista posebno…
Zao mi je sto su TOLIKO osakatili konzolnu verziju,ali dobro…
btw. Je l’ zna neko da li ce mozda moci sa dzojpeom na kompu da se cepa? Da li je moglo u ranijim verzijama? (BF2, BFBC2…)
Ovo se definitivno mora kupiti samo za PC,jel na racunaru pokazuje svoju punu lepotu!Po mom misljenju Box nije za multiplayer FPS igre,ne po pitanju grafike nego po preciznosti kontrolera!