Battlefield 3

Pa dobro brate ali ne znam sta oces od konzoli koje su stare 5 godine,dok se ovo radi za PC konfiguracije 2011…

Planiram da pazarim Bf3 za PC. Ima li neko proverenije informacije o zahtevnosti? Ja sve sto sam nasao su spekulacije.

pa jos uvek nema, jos je relativno rano, i mislim da finaln optimizacija nije gotova. u svakom slucaju ocekuj mozda nekih mesec i po pre izlaska ove informacije…

to si potpuno u pravu, ali ako imas igru na 60 fps, pa se nacacka brdo svega odjednom i fps padne za 15, ostaje 35. kad imas 30 a padne toliko ostaje 15, a to se druze moj itekako vidi…

E kad mi ne bi spojlovali Game of Thrones… Prosli put mi napisali u statusu na fejsu da khm khm umire, jos nisam odgledao 10-tu epizodu, gde nadje ovaj gif zaboga? :smiley: Pa nema tu provereno neprovereno, i zvanicne specifikacije u sustini ne znace nista. Ja mogu da ti kazem da ti treba minimum i5, 4GB i 6850 za ugodno igranje. Sad, relativno je cime se ko zadovoljava, naravno. :smiley:

Ljudsko oko itekako primeti vise od 24 frejma. Ne znam samo zasto na svakom forumu mora o tome da se vodi opsirna diskusija, zabluda potice od filmskih frejmova koji veze nemaju sa frejmovima u video igrama. Pogotovu je bitan dobar framerate za multiplay.

Velika je verovatnoća da će možda biti malo zahtevniji od Bad Company 2, ipak je optimizacija čudo, što smo se uverili sa Crysis dvojkom.
Ja ću ovo inače igrati na pc-ju, pošto uzimam ove ili sledeće nedelje phenom II 955 i 6870, ima da lepo tera :smiley:

haha nikola,i ja uzimam do kraja meseca 6870 i malo bolji procesor 965,kuler,napajanje :slight_smile:

Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

nemoguce,pa ovoliko zauzimaju trenutne igre.Verovatno ce trebati 4 jezgra kako bi isla normlano kao i witcher 2 sa kojim su dosta njih imali problema…

Ako si po tim zauzimanjem mislio na prostor,ne znam kakve veze to ima sa brojem jezgara? :open_mouth:
I ne znam da li je neko primetio,prvo sto mi je upalo u oko je da ne podrzava XP sto odmah povlaci ekskluzivno DX 10 i 11… da podsetim da je ova igra pored Just Cause 2 skoro jedina koje mogu da se setim da je pravljena za DX 10 from ground up… ali to je bilo za ocekivati kad su jos ranije rekli da ce BF odvojeno praviti od konzola,jedino sto me zivo zanima je da li ce da portuju sa jedne konzole na drugu ili ce zasebno da prave.Voleo bih zasebno da urade da vidim kako su sta uradili da bi iskoristili potencijal od oba

Objasnjene klase za Bf 3

Assault i medic zamenili uloge. nista drasticno:OO
E da sad je support :stuck_out_tongue:

gde mogu da odradim preorder za Battlefield 3 u Beogradu i za koliko para?

nemoj odma da uzimas,sacekaj bice verovatno nekih akcija pa ces naci za upola manje.Inace mozes na dosta stranih sajtova da narucis tipa base.com itd.A kod nas prvo mi pada napamet games gde bi te sigurno odrali mada pogledaj,nacices svugde pa cak mozes i sa njihovog sajta da preorder-ujes igru.

ako porucim iz inostranstva, hoce li mi praviti problem posta sa carinom?

Ako bude do 45 evra u Njemackoj kupujem je odmah…
A sto se tice carine e to je sve 50-50%,zavisi najcesce od carinika do carinika

Pa i nije bas tako,imas onaj gift wrap platis 2-3e vise zapakuju ti i nemas brige.

Meni su upravo tad naplatili carinu na Avater CE editon. :slight_smile:

Nove informacije o igri vezano za co-op…imace 10 levela i moci ce da igraju dva igraca. Takodje bice potpuno odvojen co-op od kampanje.

Split/screen ili live-only?

edit: live-only je… :frowning:

da bzv… :frowning:

1 Like