Cak i ako ne bude u opcijama da se prebaci joypad, postoji program Xpadder koji omogucava da i igre koje ne podrzavaju joypad-ove mogu da se igraju sa njima (imas na youtube tutorijale kako se koristi, nije nista komplikovano). Mada ako vec hoces da igras na PC igraj sa tastaturom i misem, to ti je moje misljenje.
Sve je to stvar navike,ali pre neki dan sam igrao BC2 i neki momci bukvalno razbijaju preko joypad-a ili su mozda kupili onu tastaturu i misa za Box pa igraju preko nje ili su stvarno tako dobri!Kupio bih i ja to,ali mi je puno para,koliko vidim cena im se krece oko 150$!
@999Vlada
Ovo deluje odlicno. Svakako cu probati, mada nije isto kada se optimizuje igra bas za joypad i kad emuliras to isto, mada kad vec postoji konzolna verzija mozda i ispadne dobro. Ko zna
Xbox je pored PC-a takođe dobar za igranje multiplayer FPS igara. Kontroler je mnogo precizniji od onog PlayStation-ovog iz iskustva ti kažem.
Edit: Na Steamu su stalno neki popusti tako da ćemo sigurno u decembru videti malo nižu cenu BC3. Ja ne znam ni da li ću imati para da kupim originalca jer sam jedva skupio pare za Gears of War III.
Odigrao sam nekoliko sati. Ono ok je igra, ali nije kao Battlefield 2 i BC2, više vuče ka nekoj mešavini CoD-a i novog MoH-a. Grafika je odlična, ali je kontrast i osvetljenje očajno, a u igri sada to nemaš da promeniš. Sledeće, Battlelog. Sranje koje su mogli slobodno da izostave. Igra se pokreće preko Battlelog-a, servere tražiš takođe tamo, znači nije to to. Trebali su da ostave taj Battlelog kao CoD elite, za statistiku i ostale gluposti, a ne da se cela igra pokreće preko toga. Bagljiv je i loš. Nadam se da je ovo samo za alphu, i da će izbaciti pokretanje cele igre iz browsera kada izađe full, jer ću možda zbog ove “sitnice” preći na MW3.
Sigurno je da nece biti tako sve za punu verziju. Prvo sto bagova ne sme biti, drugo sto optimizacija i sama grafika tek sad dolazi u finalnu obradu, uostalom, ja ne brinem za punu verziju, siguran sam da ce da pokida
Nadamo se,trebali bi sto bolje da ispoliraju finalnu verziju.Samo da ne ispadne kao sa Killzone 3,puno igraca se bunilo i nadali se da ce biti popravljene neke sitnice u finalnoj verziju ali nakraju nista od toga ostalo sve kao i u Beti.
Samo da bude kao BC2 i ja ga kupujem bez razmisljanja,ali nisam nesto optimista!Valjda ce biti neka beta uskoro!
vec je ima na PC-u.
Ali je invite only. Public Beta bi trebalo da je u septembru.
[SIZE=3][SIZE=2]EDIT BY:PREDATOR1211
CITAT POBRISAN,[/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=2]PROCITAJ PRVO STA PISE IZNAD POSTA!!HVALA[/SIZE][/SIZE]
Igru uopste nije moguce pokrenuti na XP-u. Samo Vista i Windows 7 za sada.
Inace, igrao sam Alphu i moram reci da mi se zaista svidja.
Procitaj prvo sta pise iznad posta a ne citirat post iz cista neba
@Nikola prvi post:
Na XP-u neće moći ni full verzija da se pokrene.
@predator1211 drugi post:
Verujem da ce 90% nas sa foruma igrati na konzolama!W!,tako da sto se nece moci na XP pokretati u Full;)
Nakon mnogih vesti o tehničkim detaljima igre, stižu vesti koje će dodatno zainteresovati takmičarski nastrojenu publiku. Ono što je predstavljalo jedan od nedostataka trenutno aktuelnog Battlefield nastavka, je nepostojanje Battlerecordera.
Dilemu o postojanju Battlerecordera razrešio je zh1nt0, Community menadžer DICE-a. On je demantovao pređašnje datu izjavu Kevin O’Leary-a za PixelEnemy, inače EA Battlefield Brand menadžera, kada je rekao da tako nešto trenutno nemaju u planu, već da je fokus na unapređenju potpuno novog game engine-a.
BattleRecorder je DICE-ov odgovor na Theater Mode iz Call Of Duty serijala i ispunjenje želje kompetativne scene, ali i svih ostalih igrača koji su želeli da prikažu svoje gameplay snimke.
A evo i jos jedan gameplay video alpha verzije multiplayer-a
Igra ce imati online pass
Battlefield 3 online pass “probable” News - - Page 1 | Eurogamer.net
Ovo nikako nisu dobre vesti… Smanjice se broj igraca drasticno, ipak puno ljudi kupuje hm polovne
jaooo bre…Negine kupovanje igre tj. online pass-a-,-
zanimljivo kako odmah nastaje kukanje. ja licno nisam ljubitelj online napucavanja, ali znam da ko ovo voli, da ce ovo igrati sigurno godinu dana ako ne i vise. 10e za minimum godinu dana zabave? cmon. budite srecni da uopste postoji opcija kupovine za 800 poena/10e. zamislite da online moze da igra samo onaj ko izvadi 60 evropskih iz dzepa…
Akiris je u pravu ali realno mislim da ne treba zaliti ni 60 eura kad je igra ovako dobra.
Kako mi se oduvek svidjao zvuk u ovoj igri,toliko je kvaitetan da imate osecaj kao da ste na pravom ratistu,sto su potvrdili za jedan portal i sami vojnici.Dok na COD-u kad pucate iz puske cuje se kao kad se dete najede pasulja.
P.S. Nemojte ovaj post svatiti kao VS post
To je prva stvar koja me je ostavila bez daha kad sam video prvi trejler za BC2, prejako. Jos da imam neke extra kvalitetne sluske…