PC verzija izgleda mnogo lepse u svekom pogledu, ali ni konzolna verzija nije losa, mada sam ocekivao da ce izgledati malo lepse, ali sta se moze, mislim da nam polako dolazi vreme za nove konzole.
Sledece godine nove konzole ali i na konzolama bolje izgleda neko mw3!!!
[SIZE=“4”]Battlefield 3 console footage unveiled on latest Fallon[/SIZE]
As promised, the first console-based action from Battlefield 3 appeared last evening on Jimmy Fallon’s late night show, teasing a scene we’ve watched play out a dozen or so times now on the PC version. Despite the grumblings of many long-time PC Battlefield gamers – not to mention our own doubts – BF3 running on PlayStation 3 looks pretty wonderful.
We’ll leave it to the pixel counters at Digital Foundry to fully analyze the difference between console and PC releases of Battlefield 3 when it launches this October, but given our lack of expensive gaming rigs and our overabundance of Xbox 360s and PlayStation 3s, you can guess where we’ll be playing the next big Battlefield title. Head past the break to see how Fallon fared.
za svaku raspravu BF vs COD u temi http://www.xboxrepublika.com/xbr-aktiva/2433-battlefield-vs-call-duty-fight.html
Sta divljaju bre ljudi kako je grafika na konzolama uzasna ili losija od PC verzije…
Ne znam da li sam slep ali meni je grafika SASVIM ista…
Samo kada stavim naocare ili kada skroz zumiram na neke piksele izgledaju cistije (i to pricamo o 1080p video klipu na youtube… a NE o iskustvo iz igranja same igre…)
Ljudi bre igra nije ni izasla a ovo je samo video klip… Cekaj da ubacis igru u konzolu pa onda pricaj na netu kako ovde ima jedan pixel manje nego na PCu…
Znam da sam mozda vec izrazio vise puta ali grafika nebi trebala da odlucuje kako je igra dobra ili losa.
Znaci igra izgleda fenomenalno i na PCu i na konzolama (zapravo PS3,xbox 360 jos nismo ni videli).
I jedva cekam da igram Battlefield 3 pa da mogu lepo iz iskustva da kukam kako mi igra ne lici na real life…
Ono sto smo videli za PS3 je pre-alpha verzija, tako da ni malo nije merodavno da se sudi o kvalitetu grafike.
izgleda da ce igra na konzolama raditi sa upola manje frejmova nego na pc-ju. dok na pc-ju su uspeli da lockuju na lepih 60 fps, na konzolama ce biti “samo” 30 fps
Battlefield 3 on Console Will Run At Half PC Frame Rate - Xbox 360 News at IGN
da, to se znalo od samoga pocetka da ce ici na 30fps-a…
E sada, u kz3 se pokazalo zbog grafike i velike kolicine detalja da kada se na malom prostoru nadje vise ljudi da frame rate nenormalno pada, cak i na ispod 20, tada postaje ne igrivo, slika trza, jednom rjecju UZASNO.
u bf3 zbog velicine mapa, moguce da ne bude toliko bliski borbi, da se na malom prosoru nadje vise igraca, pa mozda se izbjegne to pucanje slike…
Steta, sto zbog malih cendravaca kojima je u fps mp bitna grafika, gameplay trpi…
edit-
evo malo old school-a :woot:
Ko da je bitno sto je na 30FPS, to se zna za svaku FPS igru koja izlazi. Bitno je da nema pada FPS kao u BC2 i da je igrivost na vrhunskom nivou.
naravno da je bitno. killzone3 je zadnji primjer gdje se vidi da konzole ne mogu gurati toliko detalja i takvu grafiku, na 30fps-a
jedino da mape budu toliko velike, pa da nema, kao sto sam vec napisao, bliski borbi
Ja bi licno voleo sutra da izadje PS4 i Xbox720 i da konacno raskrstimo sa 30 FPS i seckanjem igara i dobijem full uzitak sa 1080p i 60 FPS x 2 (za 3D).
KZ3 nije bas toliko los sto se tice FPS-a kao KZ2, vec je problem u samoj igri, hteli su da naprave neku mesavinu KZ2+CoD, i dobili smo tesko smece od MP-a. Mada se to mladjoj populaciji svidja verovatno, ali meni posle KZ2 i 470h provedenog u MP-u je tesko smece. Ortaci koji su igrali KZ2 i dalje igraju KZ2, smejali su se kad su probali KZ3 MP.
No nebitno nije tema za to. Koji sam Sony fanboy, pljujem MP u KZ3.
ja ti ne pricam o poglupljivanju igre i priblizavanju sirem trzistu, pricam frame rate-u koji je padao kao lud, posebno na snjeznim mapama… jednostavno proizvodjaci se trude da ispostuju cendravce koji traze vrh grafiku, a ocigledno da trenutno konzole ne mogu da guraju to- a da to bude fino, tecno, fluidno i igrivo
Brane i ja smo juce kod mene igrali malo KZ2 mp, njemu se jos i svidelo, ali meni je ono uzasno (nekakav kvazi realizam koji ti ne dozvoljava da trcis i nisanis u isto vreme, tromost prilikom pucanja i okretanja koja samo frustrira). Na sve to, grafika je toliko monotona da ti se od onih braonkastih tekstura i mraka prispava u toku igranja.
Posto si kupio dosta jak PC, imaces 64 igraca u BF3 PC verziji, mis i tastaturu, dobar framerate, sta ce ti nova konzola?!
Battlefield 3 ce biti greota igrati na konzolama. Za sve one koji zele da full uzivaju u igri preporucujem PC verziju. Sto zbog vishe igraca sto zbog bolje izvedbe.
Moj chart Die Best MP-ova:
Dakle:
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 2
Killzone 2
CoD MW2
Black Ops
Halo je sigurno dobar ali ga nisma probao u MP.
PS: Slazem se sa Marlije po pitanju KZ3 i KZ2. Malo su pokvarili taj smek u KZ3 ali ok moze da prodje. KZ2… pre svega filing je dobar. Tacno imas taj osecaj tromosti, pod svom onom opremom.
Inace ne znam za tebe padawan ali jesi proba da trcis i nisanis u isto vreme ? Ja probao u vosjci… probao i da pucam barem priblizno pravcu u kom treba da pucam… nije mi nikako islo. Sva sreca pa su bili manevarci inace bi me desetari vijala do Novog Sada. Ako si ti to uspeo svaka ti dala covek. Skidam kapu. Sto se tice okretanja… pa pobogu covece imas da podesis osetljivost u opcijama :-). Meni je to isto smetalo pa sam jednim klikom resio problem.
Ne bi igrao vise nista sem Starcrafta 2 i Diabla 3 na PC-u i da mi neko plati. Da zuljam dupe u stolici nema sanse! Presao sam Crysis 1 na max i izdovoljio se za sad.
KZ2 je kad se pojavio bio nesto stvarno novo i odlicno sto se tice MP-a, pogotovo su turniri bili fenomenalni, ko to nije probao kao da i nije igrao KZ3.
Istina,ko ce da provede 500h za stolicom i da bulji u monitor,kada moze da se zavali u fotelju i da igra kao covek…
A da probate da dovucete fotelju do kompjutera?!
Prilicno je “lame” izgovor za sedenje u stolici ispred kompa. Sve vise pocinjete (pod vi smatram console gamer-e) da zvucite kao marketinska sluzba iz Microsofta ili Sony-a.
Moj komp zadnje sto je uspeo da podrzi je Crysis 2 na max,Witcher 2 secka na full rezoluciji,tako da mi vise ne pada na pamet da skidam neke naredne igre za PC… znam da ce ovo biti jedna od najlepsih igara u godini,ali bolje da je igram na konzoli nego da je uopste ne igram Na kraju ne moze grafika da bude bas toliko losija,za mozda 20-30%
ti to 20-30% pricas ko iz sale,nije to uopste malo,cak sta vise i mnogo je…
Stvarno los izgovor za fotelju
Ali zasto ja igram na konzoli je zato sto nema da brines da li ce ti seckati neka igrica, da li treba ovaj ili onaj crack, instaliranje, nadogradnja konfiguracije… sve u svemu pc ti je RUPA BEZ DNA! Lepo ubacis disk i ne razmisljas… dobro to sto ce Battlfield 3 imati malo manje frejmova mi i nije neki problem, a i ljudsko oko ne moze da primeti veci fps od 24…