Batman: Arkham Origins

gotov je :slight_smile: lepo sam predvideo kraj kakav ce da bude a tek sto sam bio poceo da igram… :smiley:

i btw pise mi completion 22% hahhhahahah pa koliko to ima side questova pobogu :smiley:

Jel zna mozda neko koje dugme da kliknem da pozovem batwing i jel zna neko gde moze da se nabavi ovaj colektor edicion

da vozis batwing ovako ne mozes ako si to hteo, imas na mapu kad gledas batwing drop points u svakom delu grada, samo sto te delove i mesta gde te on spusta moras prvo da otkljucas tj preuzmes od Riddler-a jer ih je on kao zakljucao pa hakujes communicaton towers-e da bi dobio pristup tom delu grada, i kada selektujes to mesto gde si otkljucao za batwing drop point imas FAST TRAVEL i onda ide animacija itd itd

link neces da dobijes ovde nikad jer je mimo pravila, google ti je prijatelj

znam da nemoze da se vozi znaci samo trebam da hakujem sve tornjeve i to je to i sta znaci recimo kada su ova mesta gde slece batwing crvene boje jel to znaci da su zakljucana posto su sva crvena samo je jedno normalne boje.

bas to ides tamo pesaka sto bi rekli i lepo odradis sve sto moras/trebas, realno ja sam imao potrebu za fast travel samo jednom i to je sve

Vazi brate hvala

E izvini i zaboravio sam jel mogu kad god hocu da odem u batcave ili samo kad misija navede.

Kad god ti dune isto mapa pa fast travel sa batwingom

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Presao igru juce popodne… Duzine taman koliko treba, story 100%, game completion 30 %… Covece

Koliki vam je najveci combo koji ste postigli u igri ? :slight_smile: Ja sam nagurao do 77.

Ja igrao sinoc multiplayer. Nikad mi nece biti jasno zasto posto poto ubacuju mp i u igre gde mu nije mesto? Premisa je dobra, ali izvedba nula. 8 igraca jedan mod. Tri igraca joker team tri igraca Bane team. Dva random igraca su bats i robin. I klasicni capture the flag. S tim sto u toku partije, timovi dobijaju boost tako sto se jedan random igrac pretvori u jokera i bane-a. Bats i robin su ok ali timovi su trecerazredni gears shootout. Odigrao dve partije i smorio se ko karleusa na Pearl Jam-u

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

ljudi jel se meni cini ili nemogogu da isljjucim vibracije u joistiku iz betmena,jer u nema ono u meniju gde treba da pisu vibracije

ugasi direktno na konzoli bre, onda ce ti biti ugasene za svaku igru… imas u meniju (guide dugme) tj mini menu, pa na preferences valjda imas vibration on ili off

evo usao sam pise enable vibration i kliknu sam i radi hvala bez tebe nista

Ala sam popizdeo.Vec sat vremena se mucim oko Deathstroke-a i nema sile da ga pobedim…_.

Ja ga dobio iz drugog puta, na normal težini :slight_smile:

Sent from my LG G Pro using Tapatalk 4

ja ga dobio iz treceg puta pukom srecom u principu ili mi se cini ili je laganija u odnosu na ostale delove ja igram na najvecoj tezini i prolazim prakticno bez lakoce ili sto sam se uvezbao na ostalim delovima ili je igra stvarno laganija.

Nije teško samo čekaj kad te napadne i odbij prvi napad, potom će te napasti specijalom nemoj da mashuješ Y odmah ko blesav nego sačekaj sve dok se ne pojavi Y na ekranu, onda pritisni, pa opet i opet (3x evade), nakon toga ga nafiluj koliko možeš na X. Tako par puta dok ne odleti i ne napadne te iz vazduha. Sad mashuj Y ko lud jer će pokušati da te nafiluje ko papriku, a kad se umori onda ti njega nafiluj na X. To će mu skinuti oko 1/3 snage. Repeat dva puta ovo sve iznad i gotov je. :slight_smile:

Igrao sam danas 6,5 sati i prešao 14%… Wtf?

Samo X u ofanzivi kada vidis da on napada pritisni Y ako mu svetli plavo iznad glave ili ti pise na sred ekrana. Sto ofanzivnije znaci, nema leba da ga cekas da te napadne. Kad baci bombu pise ti na ekranu Y pa X, druga faza ista kao prva. Treca kad izvadi mac je malo zeznuta, cesto ice da radi kontru pa pazi kada trebas Y da stiskas, ne smes ni ranije ni kasnije. I da, izmedju faza kada te prikaci za bure, pre nego sto bure doleti do tebe pritisnes brzo Y (u letu, pre udara u tebe) posle bese RT + Y da bacis na njega i to je to. I mozes posle toga batclawom da ga privuces (nekoliko puta dok dodje do tebe) i kad je blizu samo X.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Tako i treba :smiley:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Drugari jeli neophodno igrati prethodne delove Batmana tj da li su priče povezane ili može da se odma pika treći deo?
Nisam imao prilike nikada da igram prethodne delove pa zato pitam. :wink:

Nisu price povezane, treci deo prati desavanja “mladog” Betmena, kada je prvi put poceo da se obracunava sa kriminalcima…

Mada nije na odmet odigrati, upoznas se sa likovima, a ja zato i volim Betmena, zbog mnogobrojnih likova…