Batman: Arkham Origins

Ta maska uopšte nije toliko da kažem, prepoznatljiva - u smislu stripa. :slight_smile: Stvorena je samo za Nolanov Betmen univerzum, tačnije, samo za The Dark Knight Rises. A Bane kao karakter već nekih 20 godina ima masku.

Evo mojih par utisaka o igri. Naravno da je svi hvale, tako da je ja necu hvaliti. Ne zato sto je igra losa, daleko od toga, ali mislim da ce ljudi vise ceniti da procitaju par zamerki nego hvaljenje koje su vec procitali. Iako skoro pa identicna igra kao prva dva dela, za pocetak bih rekao da je mozda bliza Asylumu nego City-ju. Sto je za pohvalu. Kazem za pocetak, posto sam igru igrao samo neka dva sata. Posto sam svojevremeno uzeo 1000g na Asylumu, dok se city-ju nisam bas toliko posvetio, sebe smatram za ajde da kazemo nekog experta za igranje ovog serijala. I krenuo da igram igru na hard, i bam, odmah se vidi da to vise nije Rocksteady. Mozda na Normal ne izgleda tako ,ne znam, ali na hardu, fight system je polubroken. Tezina je ista, dakle 5 pogresnih countera i nema te. Juce sam proveo malo vise od sat vremena tabajuci Killer Croca , ne zato sto je tesko, nego zato sto combat nije toliko fluidan kao u rocksteady-jevim izdanjima ovog serijala. Na hardu se ne prasta nista. Dok se na Asylumu i Cityju svaki udarac mogao prekinuti Counterom, ovde to nije slucaj. Tabam jednog mobstera, dolazi drugi i vidim da treba counter, pritisnem trougao, medjutim Bats je ipak odlucio da zavrsi samar nogom, po cenu pesnice u bubrege. A posto svaki udarac na hardu “boli”, sa ovakvim sistemom, postaje malo zamorno, a tek sam na pocetku igre. Normal nije toliko brutalan i te greske ovde prolaze pa su skoro neprimetne. Ali za nekog kome je igranje serijala na normal, klasicni nasminkani button mashing, ovo predstavlja problem ako hoce da mu igra pruzi kakav takav izazov. Kad se savlada combat system na hardu, AA i AC pokazuju koliko je borba dobra i zanimljiva i sta se sve moze raditi sa raznoraznim gadgetima. Ovde za sada to ne vidim. Dakle za sada jedna od vecih zamerki. Naravno Bats, prica, grafika i sve ostalo je za pohvalu.

boooooooooo :stuck_out_tongue:

priznaj lepo da ne znas da igras i gotovo, sta sad tu kriv ti studio koji izdaje igru, yeah right… sta li ces da kazes posle kada dodju ovi tezi jer taj prvi nisam ni smatrao za boss fight koliko je lagan bio, kao da sam se borio protiv obicnih ovih ulicara… igram na Normal btw, pa ajde mozda i zbog toga, na Hard sam igrao AA samo i jeste bio zeznut, ali kad udjes u stos ok je, samo sto je meni AA bio usporen kao tebi sada ovde, meni je u AO borba brza i fluidnija, mnogo vise moras da vodis racuna kada stiskas COUNTER jer nece bats bas po svaku cenu da omasi counter, ne pratis mu toliko na glavi onaj znak za counter koliko moras da gledas kako i gde bije, to sam provalio juce, kad to savladas bats lomi noge i ruke ostalima :stuck_out_tongue:

Collectors Edition UNBOXING i REVIEW, kolika kutija majko mila, pa cela konzola dolazi u manjoj hhehheh

Ali noz kojim otvara je pravi ninja blade :slight_smile: svidja mi se ovo sa sablonom i crtanim :slight_smile:

Za greške kriviti Tapatalk 2

to je onaj iz Splinter Cell Blacklist :slight_smile:

Karambit :slight_smile:

Sent from my LG G Pro using Tapatalk 4

Ja igram na Normal i ne primećujem baš to, šta više, combat sistem kao da je ostao nepromenjen u suštini. Par novih fatalityja i to je to otprilike. :slight_smile: Nije da mu je nešto falilo.

@Akiris, previše si igrao Rayman-a :smiley:
U planu mi je Batman, ali toliko imam igara za odigrati… Slatke muke :slight_smile: hehe

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ja rekoh odmah da se vidi da to nije Rocksteady… :wink:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Vidi se u svakom pogledu.Mada je Batman zadrzao odlican combat sustav sto mi se jako svidja,ali iskrenu najbolji bat mi je ARKHAM CITY

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Ne secam se iz ranijih delova ali ovaj Betmen bas ima odlicnu atmosfernu muziku. Podseca me na muziku iz Betmen filmova iz devedesetih. :slight_smile:

Upravo, ovde je mjuzu pisao Christopher Drake, koji komponuje i za DC animirane filmove. :slight_smile: OST je fantastican, ima dozu Hans Zimmera i upravo tog, iz devedesetih i soundtracka od Elfmana u bozicnom stilu. Odlicno ide uz igru.

Sent using Tapatalk

Znaci u zivotu vise necu procitati review sa gamespot-a ovakvoj igrici daju 6/10
Batman: Arkham Origins Review - GameSpot

@Akrise i ovde mozes svaki udarac da prekines Counter udarcom ali kada ga budes nadogradio…Kada udjes u upgrade menu drugi po redu je za nadogradjivanje odela ili ti kostima e tu ti se nalazi i taj upgrade da i prilikom izvrsavanja takedown-a mozes da counter attack-ujes…

ja sam nadogradio counter + takedown, cim uradi counter on ga udari jos 2 puta dok ga ne patosira, combat armor mi je na 100% plus jos nesto i Balistics armor

btw blizim se kraju, ostao jos finalni boss… malo pauza pa se to veceras zavrsava sve

Koliko ti je trebalo vremenski do kraja?

jos nisam zavrsio ali gledaj ovako 3 sata igranja vec 3 dana od prilike i to je to, kazi da ce da mi treba jos 2 do samog kraja eto…

Ja planiram 100%

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ja ću nažalost morat preletit kroz igru jer me čekaju AC4 i WWE 2K14?

Kako si ti igrao? Jesi riješio samo story misije ili si igrao sa strane?