Batman: Arkham Origins

Igra je prequel Arkham Asylumu i Cityju (desava se pre njih). Mozes slobodno da uzivas.

Pitam čisto zbog toga što znam da u Batmanu ima jako puno raznoraznih poteza, komandi itd pa je nekada pametnije krenuti trilogiju ispočetka :slight_smile:

Ako si nov igraj na Easy dok se ne uhodas, posle tabaj na Normal/Hard :slight_smile:

Baaaaah, easy mi je nekako…meh kao cheatovanje :slight_smile:
Nikada nisam igrao na easy couse its too cheasy :slight_smile:

Sprašio glavnu priču za nekih 10-11 sati, ukupno 24% tugo moja… :smiley:

Isto je i kod mene, ne pamtim kad sam igrao na easy, vecinom sve igram na normal na hard retko…

Ovu igru obozavam :slight_smile: Jedva cekam da je ,kupim, i igram :smiley:

Znači kupovina nije u opciji pored hackovane konzole hahahah :slight_smile:

Deathstroke je pao iz prve :smiley:

Nastavljam dalje… :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ja sam ga iz drugog puta namlatio, dok sam skontao da se trebam strpiti za counter. :slight_smile: Inace zavrsih Betmena pre par dana, igra je fenomenalna. :slight_smile:

PS: @MAXS: Jel ti stigao kabel? Kakvi su utisci? :slight_smile:

Trebao bi da je stigao, nisam kuci, pa ne mogu da znam :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

toliko o danasnjim objektivnim ocjenama igri :hihi

Zar si ti verovao ikada njihovom ocenjivanju?

Ma ne vjerujem nikome sto se tice ocjena i nikada ne sudim o igri po tome, ali ovolika razlika(3,5 i 9,5) me je dobro nasmijala :smiley:

Majko mila… da nije tuzno, bilo bi smesno. Ne znam koju je igru ovaj Jim igrao ali ocigledno je da nema pojma kako treba da radi svoj posao. 3.5/10, eeeee?! Watafak?!

Zalosno… Ali to je postao gaming, ko da vise para, igra ce imati bolju ocenu…

WTF indeed. Izgleda da nije ni ulaio AO ili ga je neko potplatio, Ja nisam skoro uopste ljubitelj Batmana, eto ok mi je superheroj, ali igri bi dao 9.5/10 (fali 0.5 zbog lip synca :smiley: ). Ovo je najbolja igra iz Arkham trilogije.

Samo dokaz koliko su te ocene besmisleno merilo.

^ Samo dokaz da se određeni sajtovi i časopisi masno potplaćuju. :slight_smile: Meni je ovo najzanimljivija igra od trilogije, iako nije najispoliranija niti ništa zapanjujuće. Jako mi prija priča i dopada mi se što su dali celu igru drugom studiju, koji su bili na visini zadatka. (još kad bi se isto desilo i sa AC serijalom)

Bilo je pre par godina isto skandal, tako je i nastao GiantBomb. Lik iz Gamespota je trebao da da visoku ocenu Kane and Lynchu jer je Eidos (ili ko već) platio dobro , a on naravno popljuvao vrlo objektivno i dobio otkaz. (i osnovao sajt koji je danas aktivniji od Gamespota ako se ne varam :))

Vratio se u Gamespot prosle godine, tj spojili su se kanali :slight_smile: