Assassin's Creed Unity

Assassin’s Creed Unity Gets Monetization Fixes Ahead of Patch Two

Hebeš mi sve ako ovaj patch 2 (na ps4) nije samo pogoršao stvari. Fps isti, hajd na to sam već naviko jer praktično ništa drugo ni ne igram ali em stalno imam problema da mi se ne sinhronizuju companion app i igra na konzoli pa ne mogu ni da uzmem reward kad ga zaradim, a ako ga ne pokupim u roku od 24 sata onda moram opet da igram tu misiju na companionu.
Većinu rewarda mi uplay uopšte ne registruje, bilo one koje sam zaradio na ps4 ili u companionu.
Sad isto igrao neku side misiju i samo vidim straža legla na bok lebdi i plivaju u vazduhu. Ajd to i nekako ta ista sporedna misija treba da ubijem neke 3 mete, 2 odradim i vratim se po poslednju koji sam prvu skautovao međutim mete nema jer se zaglavila u teksturi između 2 sprata i da stvar bude još gora nisam imao u meniju ko inače kad igram main misije restart checkpoint pa sam morao da gasim igru.

Igra li iko online? Jel ima neki clan ili nešto gde bi se okupljali za co op da i to probam?
I jel uopšte neko skontao šta je sa ovim uplay nagradama za koje me upućuju na www.assassinscreed.ubi.com/unite
Odem tamo i logujem se ali pojma nemam šta onda.

Stigao do Pariza…

Neverovatno koliko je igra OGROMNA i detaljna! Znači oduvali su me! Za sada nisam imao niti jedan bug, niti neki ogroman framedrop, odokativno bih rekao da je palo za par 2-3 frejmova max do sada, niti propadanje (jedno na samom početku u Versaju ne računam) niti bilo koji glitch, naravno na Xbox One. Znači stvarno sam stvaaaarno oduševljen za sada igrom, fantastično je sve, gluma, animacije, detalji koji ne prestaju da oduševljavaju, sama veličina igre itd itd…

[SIZE=4]Assassins Creed Unity Patch 3 će eliminisati probleme sa konekcijom, animacijama, NPC-ovima[/SIZE]

Ubisoftov razvojni tim, zadužen za Assassin’s Creed Unity tek što je izbacio 1.02 zakrpu, ali već razmišlja o narednom patchu za PC i PlayStation 4 verzije igre. Zvanično obaveštenje ukazuje na to da će naredna, treća zakrpa biti veća i dizajnirana da se izbori sa problemima na koje zajednica ukazuje od lansiranja igre. Ubisoft obećava da će svi bugovi, u vezi sa animacijama, biti ispravljeni, a takođe će prepravke pretrpeti i NPC-ovi i veštačka inteligencija. Konekcija Assassin’s Creed Unity igre će takođe biti poboljšana, kao i preliminarno kreiranje timova za kooperativno igranje (matchmaking). Programeri takođe planiraju da se pozabave i problemima koji su vezi sa menijem, Heads Up Display-om i ukupnom stabilnošću igre. Kada je glavni problem igre u pitanju, a to je framerate, tim navodi da se još uvek istražuju uzroci te da će za finalno rešenje biti potrebno još vremena.

Izvor: http://www.benchmark.rs/vesti/assassins_creed_unity_patch_3_ce_eliminisati_probleme_sa_konekcijom_animacijama_npc-ovima-52943

Juce bio kod prijatelja I na pc je skoro pa neigrivo a konfa je i5 16gb 2xR9 a na slabasnom xone ide glatko?

Sent from my BlackBerry 9360 using Tapatalk

Igram je i ja, takodje sam odusevljen igrom, trenutno sam na 4 sequence-u, glitch-eva ima, barem sam ih ja imao,igram na PS4, ali sa vremenom vise niti ne obracam paznju na njih, postalo mi normalno.
Nego valja napomenuti grafiku, igra ima po meni pravu next gen grafiku, stvarno su je doterali graficki, za to im dizem kapu…

Samo da obavestim vlasnike iksboks uana… Izašao je prvi update, 140mb. Downloading now.

Može link na pm za najnoviji patch za “onu” PC verziju?
nikako naći,pa eto ako neko može pomoći bio bi mu do neba zahvalan!

Ja sam kompletirao 9-tu sekvencu, osim tih tehnickih problema nista drugo i ne zameram, a ni to vise ne primecujem, jer fr na xo nije los i ima tih glitcheva, ali nista game breaking.

Najjaca strana igre jeste vracanje korenima sto se tice assassination misija, nema vise meta na otvorenom i isceniranih sekvenci, meta se uglavnom nalazi u nekoj palati gde postoji vise ulaza i nacina kako da se pristupi misiji i svaki nacin je potpuno opcion. Naravno ako odes all out odmah ces biti preplavljen neprijateljima, a spor i metodican pristup daje najbolje rezultate.

A grafiku sam komentarisao, i meni, posle Ryse, ovo je igra sa najlepsom grafikom na xo.

Evo jedan smesan glitch iz igre koji me zadesio:
https://account.xbox.com/en-us/gameclip/2bfc5db4-a3de-4405-8b79-35fb665566bb?gamerTag=ProErtanTarik&scid=02350100-4d36-4975-9147-cbe3771e1bf7

Kako moćna scena i MUZIKA u sceni kad mladi Arno vata Elisu.
baš san se naježia…jedan od boljih gaming momenata,baš me podsitilo na Ezio’s Family :slight_smile:

Igra mi je zasad preje*ena,unatoč tome šta igram na mixu medium/low

Quick tip za sve kojima treba kinta uz minimalan spoiler

Kada kroz main story dobijete cafe-theatre
ne morate toliko da radite renoviranje i da kupujete ostale, ali obavezno što pre odradite onih 5 side misija.
Imao do pre par minuta full renoviranje i sve ostale cafeove i income mi bio oko 800F. Sada upravo odradio 4tu misiju i income ode na 4923. Posle 5te poslednje misije income na 10800 lol
i čas posla kupih katanu i three-shot duck foot pištolj :smiley:

Evo od mene 2 tipa, nespoilerna:

• prelazite one radnom evente koji se desavaju na ulicama pariza, kada se kompletira druga grupa (mislim da ih ima 25) dobicete legendary kapuljacu, koja je inace previse skupa kada se kupuje, znaci ne trosite pare na kapuljacu;
  • nakon prelaska prve misije u 10-oj sekvenci dobicete legendary pantalone, tako da ni tu ne trosite pare :slight_smile:

Kao da slusam savete za Destiny. Jos samo da kazes kako do exotic kapuljace i da li dolazi Xur petkom ispred Bogorodicine crkve. :smiley:

Hehe, izgleda da ce svaka igra imati little bit of Destiny sada, videli sta prolazi kao zarazno :slight_smile:

A Xur vec postoji u AC Unity :smiley:

Ako još neko ima problema da neće progress da mu syncuje sa uplayom - npr ja na 25% igre a na uplayu stoji 2% i ne dobijam ništa od rewarda - konektuje companion app sa igrom na konzoli pa onda sa konzole uđite na uplay i kroz par sati će vam progress biti na uplayu.
Takođe pustili su konačno i initiates :smiley:

Konacno mogu da otvaram kovčege…

Inače, jel može neko da syncuje sa Companion App? Od nekih 9-10 ne mogu da se logujem/sync-ujem, a poslao sam majmune da rešavaju zadatke i treba da ih šaljem na zadatak od 4-6h, a sigurno neću čekati to preko dana…

Meni se uvek konektuje ali desi se recimo svaki peti put da otključam kovčeg na companionu ali se ne syncuje sa igrom na konzoli, pa to rešim tako što ostavim companion upaljen a ugasim igru pa je opet pokrenem.
Ja u startu čim je izašo companion sa freedom-om “kupio” premium verziju companion aplikacije i već sam pokupio 30/63 rewarda :smiley:
In app purchases my ass, kad rusi uzmu stvar u svoje ruke :smiley:

A jbg mi to na iOS-u nemamo :smiley:

Ne mogu da se konektujem celo veče, ne znam šta da radim…

E jbg šteta, android ipak master race :stuck_out_tongue:
Ali stvarno su krajnje bezobrazni. Rešiš glyph puzzle - znači bukvalno sam vid oštetio dok sam ih sve rešio, krenulo me tek kad sam odvrnuo brightness na max. I onda posle toga za svaki rešen puzzle po 3 “ugla” a svaki ugao 9 misija. I na kraju kad dobiješ companion misiju u igri na konzoli bude toliko debilna da je strašno. Ili kill target ili steal from target i to bukvalno bude gotovo za pola minuta maximalno.
Nadam se da će krenuti uskoro makar altair i ezio outfiti ali sve u svemu veliko gubljenje vremena ovaj companion u cilju produživanja igre i još veće zarade. Ja jedva dočekao kad sam video da prolazi “kupovina” :smiley:

Ja skinuo aplikaciju i probao, ali skontao da ovako corav nema sanse da nadjem sve one glitch puzzle i batalio :slight_smile: Najvise hteo zbog onih kovcega…sta se dobija u njima na kraju, je li samo iznos livra ili nesto drugo?

Inace, krajnje bezobrazan nacin od strane Ubisofta da te nateraju da skines aplikaciju, ko hoce da 100%-tuje igru mora je skinuti. Isto vazi i za Initiates. Setas prelepim Parizom za vreme revolucije, nadjes kovceg, pokusas da otvoris…prc…moras da skines companion app WTF, uopste te ne izvuce iz iskustva :slight_smile: