@prekanator
Pretpostavljam da ni ti nisi na androidu?
Ne, Windows Phone…
E jbg. Ima za rootovani android memory editor, sad probao i radi. Znači kad upališ puzzle lupam imaš 5 pokušaja da upališ eagle visiona, možeš da nabudžiš na 50 i da se ne nerviraš
Šteta što se nisam setio ranije kad sam rešavao.
Ma ok, odustao sam ja od app-a odmah, i da sam na androidu ne bih to prelazio do kraja, nervira me taj koncept gde moras preko fona neke gluposti da resavas, da bi mogao da uzmes neki item u igri. Ali eto, tako Ubisoft vidi najbolji nacin da natera korisnike da koriste njihove servise…
Jbg ja sam manijak kad je u pitanju kakav god sandbox. Moram 100% da kompletiran taman morao i pare da dam
E da zaboravih da ti odgovorim na pitanje - ne dobijaju se samo livre, dosta one opreme a i Eziov Connorov i Altairov outfit se čini mi se dobija isključivo preko companiona
Bas zbog ljudi koji hoce da prelaze 100%, takav koncept je odvratan, ali svejedno je Unity komplikovan za kompletiranje, cak i u main misijama moraju da se predju i oni opcioni objektivi.
:da: za plave kovcege, mada mi se cini da se ti outfiti se dobijaju u onim zutim kovcezima, za koje opet mora da loguje u Initiates sajt. Znam da sam se tu jednom logovao, i kasnije u igri pokupio Connorov outfit.
Podeljeno je nešto se dobija iz companiona nešto od initiates ali u principu mnogo manje kovčega je u initiates, bolji su rewards. Ali sve u svemu, smor velik kliktati ko lud do iznemoglosti na telefonu
Jel ikom na ps4 radi co-op?
Svaki put ili dobijem error code 0x600000001 ili beskrajni please wait.
Na ubijevom forumu thread sa ovim error codom ima 47 strana i naravno nema rešenja. Svi problemi su nastali sa izlaskom patcha2.
On a sidenote
Tokom vikenda je +50% bonus na livre kada rešavate nostradamus zagonetke
Jel može neko da mi objasni kako se igra ac initiates? Uđem na sajt ali tamo apsolutno ničega nema, a hoću da uzmem ona odela.
I da bi igrao misiju u onoj aplikaciji jel mi treba premium ili ne?
Ne treba ti. Na jnitiates samo treba da se logujes i on ce sam da ti pohvata objectives koji resavas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igram Unity od petka bukvalno bez prestanka Mnogo dobra igra. Nije na nivou dvojke, ali samo zbog lokacija, koje su mi ipak lepše i zanimljivije nego u dvojci, ali ne mogu ni da očekujem neku lepotu pošto je ipak gradjanski rat
Trenutno sam završio 9-tu sekvencu, ne znam koliko ima ali kapiram da je uskoro kraj. Borba je dosta teža u odnosu na prošle delove, protivnici su isto teži za pobediti, pogotovo zbog spamovanja pištolja i stun granate.
Nekako mi se ne svidja RPG element u igri. Ok da upgradujem health bar, oružje i opremu, ali da moram da kupujem double assassination i takve poteze mi je nekako bezveze.
Grafika je odlična, ima ogroman broj ljudi, a frame rate je stabilan, jedino sam primetio da opada kada se diskonektuje sa interneta pa mu treba neko vreme da se ponovo stabilizuje.
Grafičkih bagova i nema, kao ono da fali lice ili tako nešto, samo mi se jednom desilo da sam propao u teksturu.
Co-op nisam probao, to ću najverovatnije kad predjem igru
A ne znam samo da li igra ima multiplayer kao u trojci i Brotherhood-u, bilo bi to interesantno da se proba ako ima
Ja sam tako rosno usrao motku da je to neverovatno. Igram uglavnom ovakve igre tako što mnogo više jurim side misije i kupim colectibles a main story pogotovu kad je dobra ko ovde gledam da prolongiram što je duže moguće.
Uzmem pređem i ja taj famozni memory sequence 9 da bi otključao master locksmith skill i tek onda kada kupujem equipment vidim koji sam debil bio.
Imao sam waist odavno na raspolaganju koji dozvoljava preko 30 lockpicks a ja furao ovaj idiotski sa 5 i mali milion puta ove najteže locked chestove sam morao da ostavljam za kasnije.
Inače co op bi trebalo da je puno više rewarding baš što se tiče sync poena za upgrade skillova.
Kažem trebao bi jer ja nisam uspeo da se konektujem otkako je izašo update 2
Onda ću da probam co-op, baš mi treba tih poena za skill. A ja radim nostradamus zagonetke, neke sam za divno čudo uspeo sam, ali za većinu sam gledao guide
Ma kakvi ono kad pogledaš nisu toliko teške zagonetke ali da si ne znam koji AC fanatik ne možeš znati za ovako kratko vreme ceo ovaj monstruozni pariz napamet da bi znao o kojoj građevini govore.
Elem, čini mi se da si baš ti pitao za companion app da li ti treba premium. Pa ono u principu ne treba ti da bi radio misije, ali jedino kada kupiš premium dobiješ 4 assassina kojima može da se upgradeuje attack defence i stealth do maximuma, što kasnije znači više nego svi ovi ostali generički non premiumi assassini. Ja sam sad recimo na 45/63 rewarda u companionu i više ne mogu ko ranije da ih pošaljem na 3-4 misije odjednom i da su svi “upošljeni” nego moram da čekam po 12-18-24 sata da bi oni najbolji assassini koje imam završili jednu misiju da bi ih poslao na sledeću.
Mogu misliti kakvo bi tek stanje bilo da nisam “kupio” premium
Verovatno cu uzeti onda premium, ionako imam neke pare na Microsoft accountu. A kada dobiješ altairov outfit? Jel kada predješ sve 63 misije?
Mozda je neko vec napisao (nisam 2 dana citao nista na forumu), ali moj vam je savet da odradite kampanju kako biste dobili onu Žermenovu mačurdu, ta kida sve pred sobom. Nostradamusovi pazlovi sluze za otvaranje medieval (ili nesto slicno) armora u tajnoj prostoriji koja se nalazi u assassin skrovistu ispod Cafe Theatrea. Za levelovanje Arnoa za kasnije misije u singleu, neophodan je povremeni coop jer daje totalno neproporcionalni broj assassin marksova u odnosu na neke teze single misije recimo. Ima tu jos masa saveta, ali je sve bukvalno povezano jedno sa drugim i mogao bih da drobim do ujutru.
@nikola
Veruj mi da ne znam. Ja na 45/63 nisam dobio ništa konkretno sem para. Što je najtužnije 63 rewarda su, a za svaki reward trebaju po 3 misije i ako slučajno jednu failuješ umiru ti assassini i moraš sve 3 ispočetka za reward.
@shubi-doo
jesu li inače svi ovako retardirani za co op? Sad igrao prvi put misiju na ono public bla bla i neki lik sivonja neće sneak pristup da ga hebeš, krajnji ishod 1/3 equipmenta i 2/4 sync poena.
Tačno sam trebao bolida na kraju misije da pustim dok ne quituje kad nije mogao da obije najteži lock
Može, bukvalno manje više samo unity i igram
Evo sad ih spremam i celu noc cu verovatno i udjok bzvz ovde da vidim sta ima novo kad ono nisam jedini
Patch 3 za AC: Unity će se pojaviti sutra za PS4, dok će za PC i Xbox One izaći do kraja nedelje. Kako navode iz Ubisofta, patch će rešiti preko 300 problema u vezi sa igrom, iako su malobrojni vezani za onaj glavni, tačnije FPS drop. Ubisoft kaže kako planira da nastavi da radi na popravljanju igre i da će sve u potpunosti biti rešeno, iako se za sada ne navode datumi kada bismo mogli očekivati konačno rešenje.