Assassin's Creed Unity

Moze li to na pc-u s narodnom verzijom ? :smiley:

http://bit.ly/1xAsSil :lol:

._. :stuck_out_tongue: :smiley:

aman bre ja joj dadoh sanu sinoc i za neko cudo igra terala sve na 35 fps konstnatno, ok krenem ja da igram op prvi cutscene drop na 18 i krece da secka, more nosi se i ugasim. Upalim opet da vidim sta se desava, kad ono opet ide 22 do 25 max 28 kako kad… Igra bre radi kako se njoj cefne. Da mene shvatite pogresno ja hocu i zelim da je igram ali da me ne za****va ovako, eto to me nervira!!!, sto primetim to trzanje u fps-u i odvlaci me da igram, jer aman na staroj generaciji sve tera kako treba, sta je problem sad? Pa ubisoft je problem… da su lepo odradili optimizaciju komentari bi bilo totalno drugacije prirode

Pristupih vasem klubu pre neki dan.Jel moze da se napravi neka tema van ove mozda, pa da se dogovaramo za neko igranje. :slight_smile:

Izasao je update 1.2

Assassin’s Creed: Unity – Update 1.2 Changelog:

-Fixed crash when accepting invitation in specific cases
-Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
-Improved performance in cinematic on low HW configurations
-Fixed various Graphic issues
-Fixed various Input issues
-Fixed various Multi-GPU issues
-Fixed various UI issues
-Fixed various Uplay Invitations issues

Upravo skidam, pa kad instaliram i probam, javicu utiske.

ajd javi ja veceras tek mogu da probam… samo me FPS zanima drugo nista hehehe

Jel izasao update za ONE vidim pisete za PC, PS4 u delu za XO, nista mi nije jasno?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

sta ima da ti bude jasno :stuck_out_tongue:

jel igra multiplatform? jel smo rekli da se za takve sve pise u ONE delu, gde si ti bio kad je bilo predavanje? Plavkicu opet spavas na casovima!!! Mars kod direktora!!!
@MAXS

gde si nasao update?

baci mi link na mail, studiovpc at gmail itd itd, jer svakako cekamo reloaded verziju update-a ehhehe, ali ako ima neki drugi daj da probam posto imam i onu 3DM verziju za experimentisanje

Poslao sam ti. Pa jednom mi je igra zabola na 5 sekundi, ima i dalje FPS dropova po malo. Ali opet, grafika je ocajna, teksture lica haos.

pa sto si stavljao da ti nvidia radi optimizaciju jer ono nema veze s mozgom, i ja kad sam stavio da mi amd odradi isto to ono je smesno

uzmi lepo nabij sve na high jer je identicno i moze da tera graficka, i vidi onda, ja bar vizuelno nemam zamerki, to je ok

hmmm by the way, evo ga problem kod svih, ista fora kao Shadow of Mordor sa texturama

Ultra High texture quality je za kartice sa 4 GB rama, Very High za 3 i HIGH za 2 GB i nize za 1 i tako dalje

ali mi i dalje ne ide u glavu ako sve rknem na LOW kako imam identicne performanse :smiley: i jos spustim rezoluciju cisto da vidim da li je do toga, ali ne do Ubi-a je

I ja sam na PS4-ci…Aha…pa neam pojma ni ja, bas zato reko da pitam kako moze da se izvede neki co-op zanima me kakav je trip igrati igricu na taj nacin.
Inace, kapiram da je igrica multiplatformska ali da li u MP-u dozvoljava cros-platform igranje?

MP nikad nije cross

Da, da upravo sam naisao na temu, pa listam.Tebe sam prepoznao po nazivu ovde i u klanu pa sam skapirao da si ti u pitanju.
Sve u svemu odoh da uradim sta treba na pomenutoj temi.
Ozbiljno?Ekstra!Znaci vredi cimati se oko toga. :smiley:
Ajde da dalje ne trolujem ovde i ne zagadjujem ovu temu, moracu jos malo da procunjam po forumu pre nego sto pitam, ocigledno je sve vec odgovoreno. :slight_smile:

Zbog toga ja imam unificirani nick gde je svuda isti :smiley: tako je najbolje…

Jucer je izasao za PS4…verovatno je onda izasao i za XO, proveri.

Nije proverio sam, nema jos update-a

Error bot

Koliko sam video sprema se veliki update za xbone koji ce izaci kada i sledeci za ps4 i pc i ofc obuhvatace sve fixeve.

Cudno da nije i za XO izasao…ali evo sta Wahad kaze…