Assassins Creed II leaked

Hoces, na tvoju veliku zalost :stuck_out_tongue:

uh, a stvarno nemam vremena da igram malo više, čeka me i Darksiders, pa DI, gomila filmova…e živote, sreća pa je gotova sezona pecanja, ne znam kako bi’ sve ovo iskombinovao…

moja prva igra koju sam igrao na xbox 360 bila je AC2 i preso sam je za manje od 3h igra je vrh must have samo mi je bilo glupo sto je bila bas kratka

Nema teorije da si zavrsio celu igru za 3 h.
Inace ja kad uzmem igru ocekujem da onako igrajuci je dnevno mozda sat do 2 da ce mi trebati bar jedno 20-ak dana da je predjem.

pa dobro ne bas 3 ali znad 4 nije igru sam upalio svega 4 -5max puta i preso je igra je stvarno extra moj je problem sto su kod mene skupi dvd-jevi pa nemogu da predzem punoo igre koje zelim :frowning:

Hija hija hijaaa xD
Igru nisi mogao da predjes za 3 sata, zato sto je veoma duga, i po prici i ovako, nije razvucena kao ME1. Znaci igra nije kratka nego si ti nesto sanjao :smiley:

za mene je igra kratka dok je ac1 bila duza iod AC2

nešto si ti tu zeznuo…igram ukupno oko 10-tak sati, i nadam se da sam prešao pola…

nisam zeznuo
ubio sam na kraju onog debelog u crvenom plastu i na kraju te onaj doktor sto drzao dezmonda u zarobljenistvu pronasao njihovo skroviste i oni beze i tu je kraj igre sryy ako sam nekom pokvario pricu ali sam hteo da vvam pokazem da sam je preso kako treba

^ Igra se ne moze preci za 3h. Jednostavno, ne moze. Vrlo prosto. Ja sad igram tri sata, bukvalno trcim kroz kampanju, i tek sam zavrsio prvu sevencu. Znaci, igra je dugacka, i to volim.

Inace, grafika je fenomenalna, bio sam veliki skeptik po tom pitanju, ali nisam bio u pravu. Ne mogu da verujem kako mi se dopada igra. :smiley: Toliko puno igara a tako malo vremena. ovo mi je sad prioritet.

za samu pricu ti treba najmanje 12 sati ako si pravi AC expert. fora je u tome sto ti je bila igra do jaja pa je vreme preletelo . Eh bese nekad resident evil 1…

Ma vidite da se covek zbunio :slight_smile:
Pre mi na MSN-u pricao tek za 2-3 dana da je presao AC2 :slight_smile:
I sto je jos lepse nije razvucena kao ME1 i AC1 vec je popunjena pricom i akcijom.

e ima li negde da se pogleda koliko sati si igrao neku igru ili koliko minuta pa da vidimo…

To zavisi od igre do igre, nema svaka timer. Kod AC2 nisam nasao, ali prijatelju, za 3h… :slight_smile:

ok da zavrsimo pricu preso sam je za 3 dana
jel ok sada??

sada je OK, a i dosta!

Ne zelim da podsticem nastavak rasprave ali ovo je jace od mene. :o Ima na options timer. :smiley: Inace meni je trebalo skoro 20 sati ako se dobro secam, doduse igrao sam bas onako ljudski bez zurbe.

Meni je trebalo 50 sati ako ne i vise da kompletiram igru 100%. Znaci sva pera i svaki treasure chest. Sve. Naravno story, grad i sav armour, slike i to se podrazumeva :slight_smile:

e nego zna li neko zasto mi konzola nikako nepamti sat ja nastelujem sat igram ugasim konzolu upalim drugi put i sat nije tacan mozda sam otiso u off soryy

I ja sam imao taj problem, sto mnogo nervira u Wolfensteinu. Nego, cim se nakacis na live on ti nasteluje sat. Okrutno, ali nema drugi nacin.