Meni je zvuk utisan malo u ovoj igri, jel ima neko isti problem???
60 G poena u prvih 15 min “igre” ustvari uvodni deo koji je vecinom sekvenca, kako filmska tako ingame, dakle skoro da prst pomerio nisam. Nijednu igru nisu u stanju da naprave koja odredjenu kolicinu G poena daje na osnovu truda, skilla itd a ne ovako ko iz dzaka…
Pa bolest nije on hteo da kaze da se u svakoj igri dobije tolika kolicina. Mislio je na celi AC. Upravu je skroz. I u AC I se dobije takva neka kolicina i uglavnom je posle tesko dobiti. Ja imam oko 600 G.
Iz AC I.
PS: Skidam ili kupujem ako neko prodaje leaked verzije.
OK, verujem, nisam igrao AC 1 na xboxu, vec na PC… Malopre sam presao Naruta (Broken Bonds), koje njesra, i tu dobijas neravnomerno poene, ubio sam se da resim neke mini-game-ove = 25G , dobijem fajt u roku od 1 min = 20G i tako 5 puta za redom… znaci 100G ko od sale :-/
Nisi ti video kako su jednoj igirci koja se zove Avatar Burning Earth laki achivmenti. Ja sam je zbog tog skinuo.
Mozes da dobijes te poene u roku od minut. U igri likovi ne otvaraju ni usta kada pricaju.
Imas 5 achivmenta koji ukupno imaju cifru od 1000G.
Cuo sam, ali nisam igro… Pazi, mene nesto ne interesuju preterano ti poeni, samo sam naglasio kako ih bedno rasporedjuju i to je to Da ti poeni vrede nesto, tipa da mogu da kupujem nesto na XBOX Marketplace-u, bila bi to druga prica
Aj da ne bude potpuni Offtopic… Odo da igram Assassins Creed 2
Srecno. Ni ja bas zbog tog, ali me je zanimalo kako je mogo neko tako glupo nesto da uradi. Napraviti igricu koja je toliko laka. Besmisleno.
Igram ti ja igre da bi se zabavio. Mozes da vidis. Presao sam sta sam zeleo i sta nisam. I imam kolekciju sada oko 40 igara.
Redovno ih igram i volim da dobijem i te poene svakako. Njih uporedjujem sa drugim igracima. Da vidim da li su oni uspeli to da urade.
Razumes?
Neko istraživanje je pokazalo da se igre u kojima se achievementi lakše dobijaju bolje prodaju i da nekih 40-50K kopija bude samo na osnovu toga “uvaljeno”. I to u slučaju prosečnih igara ili ispod prosečnih.
To mu dođe nekih 2.000.000 $. E sad vidi, da li da imaš 2M $ na računu ili da budeš zadovoljan balansiranim achievement sistemom koji je bitan za 5% tržišta. hm…