Assassins Creed II leaked

Presao veceras igru! Odlicna! Mnogo bolja od prvog dela! Radujem se vec ociglednom trecem delu i putu na drugi kontinent. Nista vise necu reci. :smiley:

Koji drugi kontinent? AC3 isto prati Ezia.

odakle ti to? jel to imas negde potvrdjeno? igra prati desmonda ako si to hteo da kazes, a bas Ezio, to mi je malo hard to believe

ja sam skinu sa xbox360iso.com i nesecam se od kojih izvora je bilo vazno je da sam preso igru bez problema
a za te linkove moguce da je virus ali verovatno nije meni komp nekad i 72h komp upanjen non-stop i nista mu nije:D:D
najbolje trazi rapidshare linkove nacices od poznatih izvora

Kome to kazes?
@akiris: Bilo je na forumu, ako sam dobro razumeo, da igra opet prati ezia.

^ Pratice u ovom nastavku, mislim da jos nije potvrdjeno za AC3.

Ja govorim na osnovu predpostavke bas kao i vi jer zvanicne najave za nastavak i mesto njenog dogadjanja nije objavljeno. Meni sve govori da ce se sledeci deo odvijati u Juznoj Americi (eto ipak sam rekao :smiley: ).

Zamislite da bude u Bosni a glavna misija da peces cevape i ustipke…

Covece sta je tebi u glavi:rolleyes:(bez uvrede)…Ne spamuj.

Ne spemujem, ovo je tema za spekulacije i to.

Evo ovo: kad izadju DLCovi za AC2, izaci ce jos jedna full igra sa Eziom i zvace se Assasin’s Creed Episodes i to NECE BITI ISTO STO I DLCovi . Posle Episodesa dolazi AC3 sa 100% novim likom. Wiki Wiki

Assassin Creed 3 : The Quest For BasCarsija :D, salim se malo, ja kontam da ce u trecem biti veci akcenat na samog desmonda, a da previse ne spoilujem, svi koji su presli igru znaju sta je bleed effect, pa razmislite malo.

Ja sam presao prvi dio ali drugi i nemam…I da,Bascarsija se pise sastavljeno…Zamisli ono Desmond dolazi opet do Animusa i slucajno pronadje cevap i umesto da ode u Japan,zahebe se i odfura u Sarajevo :smiley: …I onda si u ulozi Muja i ono sto je za Ezia bio Leonardo da Vinci to je za Muja bio Haso. Onda mozes da zovnes Fatu da se faka sa strazarima da bi pobjego…Zadnja misija oslobadjas Skenderiju od muva…LOL izvinite zbog spema.

Mnogo ste se vi raspisali, cekajte da izadje malo vise informacija pa cemo onda diskutovati. Ovako samo udarate u prazno.

…i dosta spama.

Ima li datuma kad izlazi taj puni deo posle epizoda sa Eziom?

Nema seme… po nekoj logici Demologic Chroniclesa 900% se nece pojavljivati u III…

Definitivno sam resio da uzimam ovu igru.
Doduse sacekacu mozda jos malo mozda joj malo padne cena na onom shopto-u (recimo za nekih 10 funti) , inace nisam igrao ni prvi deo, ali ono sto me je privuklo da uzmem ovu igru je neverovatno dobra i interesantna prica (Ima znaci i elemenata Istorije, naucne-fantastike, religije…pritom je sve to savrseno uklopljeno)
Takodje cujem da je igra dosta obimna i da ima bas dosta misija i da ono mozes da se vozis onim gondolama po Veneciji, da letis onim cudom sto je izumeo Da Vinci, ima i zagonetki…itd (Nije samo ono ides i rokas)
Takodje i grafika mi se mnogo svidja i atmosfera tih gradova iz doba renesanse, bas izgleda onako autenticno, zatim i extra je to sto se i dosta istorijskih licnosti pojavljuje u igri Da Vinci, Makeveli, Papa Aleksandar 6-ti…itd, inace ne secam se da su se dosad u nekoj igri pojavljivale stvarne istorijske licnosti.

Ja eto verujem da ce igra vredeti tih 30-ak funti.

Ma igra vredi vise nego xbox… Meni tetka uzela u Nemackoj ili gdeli AC White Edition… Black je dosta skuplji samo ze jednu mapu vise i figuru sa crnim detaljima… Jedino nikako da se vise vrati u Srbiju da mi da :smiley:

Moram reci, neverovatno sam iznenadjen. Igra je fenomenalna. Nista vise, nista manje. Ako ista, trebala je biti igra godine. Barem za ovoliko koliko je igram, sto je neka dva sata. Prica je fenomenalna, likovi su razradjeni, a kao sto je Fabrizio rekao, ima elemenata kulture, istorije i naucne fantastike. Izuzetno uzivam u svakom zadatku koji dobijem. Sad sam kod dela kad Eziu zarobe oca. Za sada imam samo reci hvale. Ako mi se igra ovoliko dopada sada, ne mogu da zamislim kakva ce biti kada bude prava akcija.

Nisam presao prvi deo, samo malo probao i smorio se. Zamrzeo sam igru, zbog repetativnosti, i cinjenice da po meni nije imala zivota. AC2 je cista suprotnost. Must have za svakoga.

Ja u Veneciji, oslobađam neke zatvorenike! Nadam se da ću završiti igru u toku sledeće nedelje.