Assassins Creed II leaked

Ja se sa tim nisam bakcao jer sam isao na main questove i altairovo odelo da uzmem.
Ponekada da se prosetam gradom nekim.:smiley:

Evo pre jedno dva sata sam presao celu igru. Odlicna je i sve mi se svidja.
Imam zamerku sto posle igre bih puno zeleo da igram sledeci deo odma sada.:smiley:

Osvojio sam 810 peona. Nameravam da predjem jos nekoliko igara i da se vratim na ovu igru i pokusam kao Fatal sve da uzmem.:slight_smile:

Ja sam hteo da sacekam da uzmem novi box ali posto LT nikako ne izlazi onda sam odlucio da predjem sve 100% na ovom… Fali mi jos samo nekih 20 pera iz Venecije i onda cu imati sve :wink:

Tako je bilo i sa prvim delom i zestok je Cliffhanger samo sto je sad jos veci… sa ovakvim krajem mogu svasta…

E jel neko radio one puzle? Treba skenirati 20 Glyph-ova iz gradova i onda resite razne puzle kako bi se otkrio video “The Truth”?

Kad se slozi sve dobije se jako dobar video… Ima veze sa adamom i evom, i modernom biblijskom pricom da su adam i eva ukrali zlatnu jabuku, a ona je ustvari prvi deo od pieces of eden i takodje deo zemlje gde su oni ziveli se zvao Eden… Tu su ziveli slabiji bogovi koji su koristili Pieces Of Eden kako bih kontrolisali ljude pa su adam i eva ukrali jedan deo kako bi im se oduprli i tako je nastao prvi rat izmedju ljudi i “prve civilizacije”… to su nista ne vidi iz videa ali logicnim sledom dogadjaja i raznih tajni iz igre, moze zakljuciti…

Au al je zeznut onaj zadatak “Capture flag” na karnevalu.:frowning:

Vec su najavili 2 DLCa, kakvo muzenje :).

Haha,boli ih djoka moze im se.:slight_smile:
Ali dobro,igra je iovako dovoljno dugacka a ja licno ne vidim sta bi toliko extremno mogao da donese taj novi DLC.
Ali armija obozavatelja ce da pohrli i pazari jos koji sat gameplaya u to ne sumnjam.

pa one corrupted memorije 12 i 13 ce biti kao dba DLC-a… Oba od po 1,3 giga tako ce verovatno biti dosta misija da se odradi… Jedva cekam :smiley:

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
OSAM LINKA KAD IDETE U SKOLU ILI NA POSAO SAMO OSTAVITE DA SE SKIDA :smiley:

Igra je jako slicna prvom delu osim sto manje smara sa ponavljanjem zadataka tj. istih radnji za redom. Zaista ne vidim cemu toliko odusevljenje za ovim nastavkom kada je komotno mogao da izadje i kao neki dodatni disk za prvu igricu. (da je izasao u pravo vreme naravno)
Ne vidim bas da je grafika toliko puno napredovala k’o sto je ovde hvalite?!
Zelim da vas pitam da li ste videli trejlere za novi Splintercell ?Tu igru isto radi Ubisoft a razlika je PREVELIKA.
Ona kupovina slika, oruzja, municije malo uvodi neku zivost u igru, ali ova prica u pozadini je :D:D:D mislim Dan Brown i Ubisoft = Assasins Creed

ja mislim da samo “Fatal” moze da nam razjasni o cemu se ovde radi :stuck_out_tongue:
salim se malo
pozdravljam vas i zivi bili

Ocigledno je da nisi igrao AC2.

Ocigledno…

Jesi li uopste igrao AC II covece? Razlike u ove dve igre su toliko velike da ih prakticno ima vise nego slicnosti sa prvim delom…

Conviction takodje mada ne izgleda toliko masovno kao ac… :wink:

Patch download (AC2-TU#1) - fajl staviti u cache folder na particiji 3 vaseg X360 HDD-a.
Patch notes

Upravo zavsih ( valjda ) i sta ono bi na kraju,kakav lud zavrsetak.:slight_smile:
Mislim dobio sam onih 100g poena ali i dalje sam u onoj vili,treba li jos nesto da uradim???

Inace,prica mi se spocetka jako dopala ali kako se igra priblizavala kraju meni je prica postajala grdnija i kretala je u smeru koji mi se nikako ne dopada.
Cim su poceli da ubacuju koje kakve verske buvice meni se zelja za igranje srozala do bola i odigrao sam cisto zbog solidnog gameplaya i grafike.
E da je srece da je AC2 cista avantura u jednom dobu,bez Animus-a i ostalih " savremenih " nebuloza al dobro meni se to ne svidja a kapiram da se mnogi prze na to.

Malo mi je krivo 600 g poena koje sam osvojio na rezervnom accountu a sto je najgore,imam jos nekoliko tako predjenih igara a iako nisam achievemnt lovac,voleo bih da su mi u “bazi”.

Eto mene na 5 poglavlju…da ne bi sinoć (sjajnog) Šerloka Holmsa, Bogami bi i šesti lvl pao za slobodu!!!

Odlican film,takodje ga preporucujem :).
Na kraju se sve razotkrije.
Ali hajde necu vise da pricam da nekom ne upropastim film.

Kod AC2 je super jer ima lake achievmente, pa za zavrsetak price se dobije oko 20-30, sto donosi lepe G poene :smiley:

nisam stigao danas ni da priđem xboxu, taman se jedno veče “zaukam” i pređem poglavlje ili dva, ali me onda nešto spreči te narednih nekoliko dana ni joypad da pipnem…e živote…

Dosao sam do onog tripoznog dela (da ne spoilerujem) i ne kontam da se popnem na vrh kule. Sutra cu biti pametniji valjda. :slight_smile:

Ja vam ovo ne bi preporucio jer sam ja ovo poceo da skidam… i kad sam se probudio i video laptop da ne moze da podigne sistem…ali najcudnije od svega je to sto eset nod32 antivirus 4 nije odreagovao.

^ Znas, nije najpametnije ostavljati laptop, ma koji da je da skida preko noci. Ali stvarno nije. Nije dobro za njega, za elektroniku, i uopste za celu masinu. Laptopovi nisu pravljeni za takve poslove.

Inace, igru skidajte samo sa proverenih izvora. [Zarth za primer]