tutorial na španskom ? 
Treba vam samo program koji se zove 360WavesPatcher .
imas tu upustvo na engleskom sve lepo objasnjeno i to sa slikama… tutorial u .pdf formatu znaci otvori ga preko adoba…, a ne taj prvi spanski tutorail…, ovaj ti se nalazi odmah ispod…
a sto da skida program?, kada moze da uradi preko abgx360, koji sigurno vec ima…, samo patchuje video.iso. i pfi…
Ako se ne varam, patchovane igre mu nece raditi kada bude odradio update firmwarea tako da bih rekao da je activation disk bolje resenje.
da, a sta ako nema 1.6 firmware, znaci baca disk…, taj firmware, ce biti mnogo drugaciji od ovog, a najmanje drugaciji od originalnog, pa mozda zbog toga ne prepozna wave 3, (a samim tim kako ti kazes, nece ni raditi ostale tj. prethodne wave 3 igre?!) ali sam siguran da ce taj fw microsoft posle max 5-6 meseci provaliti, i onda opet banoviti…, kao sto je bilo i sa prethodnim…xtreme, ixt…
a ovo ode u off topic…
Ne tacno… na lite touch-u ce raditi ama bas sve jer nema nikakvu zastitu… C4eva je napravio FW da bude sto slicniji originalnom… moze svaki disk da pokrene tako da ce ABGX ovaj put biti 100% obaveza…
Nisam to znao, super! Onda sada svi patchujete igre?
Ali nije mi jasno, kako ce taj firmware biti siguran za Live ako ce moci da se igraju patchovane igre za koje je do sada vazilo da ne smeju da se igraju na Liveu?
Pa to je i poenta… C4eva je lepo rekao da se ne patchuju igre jos pre par meseci jer ima neku “iznenadjenje” za nas… sto je novi FW…
Sam odredis sta ces i kako ces… ja i dalje koristim activate.iso jer je to naj sigurnije a sad da patchujem jer me mrzi da ubacim activate.iso pa posle da skidam i rezem ponovo nema sanse…
Preporuke je da se ne patchuju igre jer ce niti nesigurne za live jer novi FW nema nikakvu zastitu…
OK, znaci radice patchovane igre ali nece smeti da se igraju na Liveu.
Sve u svemu ko planira da u buducnosti opet koristi Live treba da koristi activation disk a ostali mogu slobodno da patchuju.
Upravo sam nabavio 970 gamer score u AC… fale mi 2 achievemnta i oba su vezana za pera… jos samo 22 pera i ima cu 100%…
Sesti put sad prelazim i sta reci… stvarno, nema se sta reci… Super, fantasticno, odlicno… samo polu sinonimi za ac koji su daleko ispod njegovog nivo-a…
Svaki sekund koji se provede sa igrom, za toliko postane bolja…
Uh al je dobra igra,spicio sam 5 sati u nju nisam osetio.Doduse meni je i prvi AC bio dobar ali ovaj je otisao korak dalje u svakom pogledu.Pogotovo prica i sam nacin na koji je ispricana.Igra je sada punokrvna avantura sa primesama svega i svacega.Grafika je fantazija,stvarno je doterano do perverzije.Platforming,gotovo savrsen.Kada se uzme u obzir da je ovo open world koji ne gotivim preterano,stvarno treba reci bravo ovima iz Ubisoft-a.
Stvarno sam se odusevio igrom.Sad samo nju i forzu igram,ostalo slabo.Sad sam trenutno u 3.-oj sekvenci,za sad je sjajno.Sve preporuke za one koji jos nisu igrali,mada mislim da takvih nema:)
Mene moram da priznam hvata blaga monotonija dok igram AC2 i ne mogu da zamislim sta je tebe Vojo nateralo ovo da igras SEST puta. Linearan je, nema rpg elemente i nije zarazan toliko osim sto te kao malo dublje uvuce u pricu - ali ti si vec sve to video u prvom prelasku. Sakupljanje kojekakvih gluposti mene nikada nije moglo da motivise, pa cak ni sporedni questovi. Ono razvijanje Vile mi deluje jednostavno van konteksta, kao da su hteli posto poto da ubace dubinu u igru, i donosi ti previse para. Najgore od svega, igra ne nudi nikakav izazov, bar za sada. Imam slicne zamerke na borbu kao u Betmenu, recimo. Borba se svodi na pravovremeno pritiskanje jednog ili dva dugmeta. Ovde je to uprosceno maksimalno jer te neprijatelji napadaju jedan po jedan. Ma i da imas jednu jedinu “kockicu” zdravlja, ne mogu ti nista. Onaj ciklus dan-noc ne razumem. Jel to stvarno realtime posto noc pada i razdanjuje se odjednom kada treba da se pocne neki quest, nisam primetio bas neke prelaze. Ali da ne bude samo rant, AC2 jeste solidno unapredjen prvi deo, i zaista uzivam u tome koliko su paznje posvetili prici i karakterizaciji. Grafika je takodje jako dobra.
Posto ne znam koliko si upucen u animus. Oni ti ovde ne rade ubrzavanje vremena kao u proslom delu. U proslom se cekalo da ona zena kaze da ce ubraziti vreme. Ovo se sada svodim odma da igras.![]()
Slazem se sa tobom u ostalim stvarima.
Evo i ja sam sada poceo da igram. Otkljucao sam ono Altairovo odelo koje je strava. Imam jednu zamerku kod grafike. Nekako mi se cini dok nisi u animusu da je grafika u strip fazonu. Nije kao u proslom delu. Dosta je bledunjava i tamna.
PS: Kec je imao nekakvu atmosferu koja nije uobicajna. Ne vidja se u svakoj igrici. Ovde su to malo promenili. Vise one polja i brda ne izgledaju zivo nego sada izgledaju vrlo monotono.
Za kocije i letecu masinu mogu da kazem da je uzvivanje sa njom upravljati.![]()
Ovo je moje misljenje.
Smena dana i noci postoji ali posto je Ezio te stvari iskusio preko noci/dana onda i Dezmond mora tako da ih vidi… To im je kao neki izgovor ali ima smisla…
PS:Uopste me ne cudi da je “Bolest” izabrao tak nick ![]()
Meni je ovo prva liga igra.
Kao prvo igra nije skroz linearna i skriptovana poput Uncharteda,Gearsa ili COD-a nego fura svoj neki open world fazon koji je veoma prijatan za igranje.To treba ceniti pa se samim tim drugacije i igra.
Drugo prica je dosta dobra evo razmisljam bas i ne mogu da se setim bas igara a da nisu hardcore rpg-i sa boljom pricom.
Trece ovo je akciona avantura RPG elementi joj i ne trebaju ali ima nekih malih forica i na tom planu mora se priznati.Cepidlaci se ovde dosta pa nema na Prince of Persie,ni Kameo ni Rachet ni Uncharted RPG elemente pa im to niko ne zamera.
Dalje,grafika,ja nisam video ugodniju oku a video sam sve i svuda.
Grafika je jako lepa,filmska,prijatna oku.Veliki broj gradova prilicno autenticno docaranih nigde necete naci.Nema onih KZ2 i COD efekata ,“ko da je kraj sveta” i to je super.Evo jos sam u Veneciji i stalno mi za oko zapadne neki detalj koji me zadivi.Prelepa igra.
Borbeni sistem isto dobar.Nesto komplexniji od Betmenovog ali jednostavno ne znam kako je moguce uraditi bolji a da igra ne postane Hack n Slash a onda sve ovo gubi smisao.
Sta znam mene u skorije vreme nijedan naslov nije ovako prijatno iznenadio,nadam se da ce igra do kraja zadrzati tempo.Ali ovo sto sam do sada video jako mi se dopalo i usudio bi se reci da je ovo verovatno ponajbolja avantura koju sam odigrao u zadnjih godinu dana.Simpaticnije mi je i od Uncharted 1 i od Batman-a koji su svakako vrhunske igre ali AC me nekako najvise uvukao u taj svet…bla bla da ne filozofiram puno ima Assassin jos da se igra.
Sto sada zalim AC 1. Kada se pojavio onaj trenutak kada si ponovo Altair.
Neda sam skocio kada sam ga video.
Prica fenomenalna.
Sada sam dosao do onog dela sa Page Codexima kako vec i to prilicno smara!!!:mad:
Ono kad morash da ih skupljas?
E dotle sam i ja stigao ![]()
Smaranje zivo. Ja sam skupio 21, a ti?
Igrao sam nekih pola sata to. Vec bih ih skupio da mi nije nestala struja.
A da evo sada sam kod babe tako da nemogu nista da radim po tom pitanju.
Zato toliko pricam na Xbox Republici.![]()
Moram sutra igru da zavrsim. Kada pocne skola mislicu celo vreme o AC 2 ako je ne predjem!!!.![]()
E tako je to kad ne radite sve ![]()
Ja kad sam stigao dotle imao sam sve delove i nisam morao ponovo da idem da ih trazim ![]()