S obzirom da je Voja presao igru 2 puta,za 2 dana igranja,a ima jos 3 dana do zvanicnog izlaska igre treba mu skinuti kapu.
Ma i ne presao je 2 puta, kako je dobra igra ljudi ovo je strasno… Taman kad sam pomislio da sam sve video otisao sam u Veneciju, kako je izmodelovana, svaka, ali SVAKA CAST onim ljudima sto su ovo pravili…
Ako ikada budem kupovao original prvo sto cu kupiti ce biti AC2, zasluzili su svaku paru…
Kad budes video (spoiler alert) Vatikan i Rim pred sam kraj igre izvrnuces se…
Samo da znate kraj bas kakav treba da bude i da je ZESTOK Cliff Hanger…
100% jos jedan ili dva dela na vidiku…
Sta bih dao da mogu sad skroz da odigram celu pricu… igrao bih u beskonacnost 
Kakav Cyber - Tarzanski jezik? Ove neke reci ili sta vec nema smisla ovoriti na srpskom jer je nas jezik poslednji put updateovan novim izrazima pre 20 godina :rolleyes: bas zato je rec updateovan postala normala za koriscenje…
ili bilo koja druga rec koja, zvuci glupavo ili nema bas adekvatan izraz…
Ja sam tek obukao assasin odelo, za sada je odlicno ali mehanicki ne previse razlicito u odnosu na prvi deo, no dobro njemu je ionako falilo samo malo vise raznovrsnosti i dubine, sto se ovde primecuje vec samim pogledom na inventar. Renesansna Italija je odlican izbor za vremenski period, svidja mi se sto su ubacili i enciklopediju, i sto Ecio ima personality, nije samo bezumni ubica.
Uzgred, jel vam ova cyber podloga kvari dozivljaj? Meni malo smeta da se uzivim u istorijski period ali fantasticna grafika prilicno vadi stvar.
Meni ne uopste… bas je odlicno sto su spojili starija doba i sadasnje vreme… koliko se sve to malo promenilo i koliko je i sada ista situacija a toliko godina unapred…
Templari i sve to… prica je EPIC… svaki digadjaj utice na nesto, polako se razvija i svako ubistvo, istraga ili bilo sta drugi ima smisla za pricu…
Ne znam da li si igrao The Shadow of the Templars, ta igra ima odlicnu pricu/dijaloge.
Cela ideja sa genetskom memorijom mi je uvek nekako bila meh, bez obzira da li se radi o Akiri, Assasins Creedu ili X-Filesu ;).
Ja sam sad na sekvenci 10, treba da pratim onog Templara sto nosi onaj Piece of Eden, i odnese ga kod strazara.
Ja sad potplatim lopove al uvek ostane 1, i on me provali, a ako ga ubijem, pise detected.
Jel ima jos puno do kraja igre posto sam igrao juce od ranog jutra a nisam presao?
I jel moze neko da mi pomogne oko onoga problema iznad?
Probaj koristiti zenske umesto lopova i vojnika… One ih uvek odvuku taman da ti mozes da prodjes a ako ne onda se popni na krov, udji od nazad i samo ubi onog sto je stavio piece of eden u kutiju ![]()
Evo presao sam celu igru, Vatikan nisam puno razgledao jer odma pocinje bitka, a sa luke ne moze da se vidi nista. Kraj je vrhovno uradjen ali je malo lak.
Inace onaj deo sam jedva presao - ubio onog jednog, dotrcao do onog s kovcegom i ubio ga trenutak pre otkrivanja. fijuuu ![]()
Da da… kraj je fenomenalna uradjen i ima MASOVNIH mogucnosti za novi deo… sa ovim krajem sledeci deo moze biti na suncu kako su ga zakuvali… svaka im cast…
Ufff, necu da gledam sta postujete, mozda ima spoiler-a 
Evo ja sam u Veneciji, mislim pri kraju verovatno, i radim SVe sto se moze uraditi u igri (sem skupljanja glupog perja), i odusevljen sam. Ovo je najbolja igra koja je izasla ove godine 
Aha, aha… ja sam to znao kad sam video prvi trailer za igru a ne kad sam stigao u Veneciju ![]()
Veneciju su fenomenalno uradili pogotovo onaj karneval kasnije…
Evo posle finog, temeljnog i udobnog igranja, predjoh.
Igra je defnitivno zajebala svoj prvi deo, kao i sve ostale igre ove godine
, govorim naravno za XBOX i PC (a i Wii ), posto to imam, ps3 nemam.
Grafika nikako nije ostala ista, boje su uverljivije, day/night ciklus je odlicno uradjen, parkour je nekako tecniji… u sustini je SVE bolje, neverovatno ali istinito. Gameplay minutaza je velika, veca nego sto sam ocekivao…
Igra doduse ne zasluzuje ciste 10ke, dao bih joj solidnu 9ku. Ono sto odskace od svih elemenata je prica, koja nije tako sjajna kao sto su grafika/gameplay/atmosfera/zvuk , ali opet ni prica nije losa nikako. Novih oruzja i gadget-a ima mnogo, ali me nista u igri ne tera da ih koristim raznovrsnije, ja lagano counter-ujem sa assassin blade-om i nikad ne bezim. Doduse, trudio sam se da sto vise koristim razlicite gadgete, ali opet, nekako mi ne daju utisak da su korisniji od dobrih starih blejdova ispod rukava.
Najvecu manu prvog dela - repetitivnost, su okrenuli naopacke, stvorivsi gameplay koji ce vas bukvalno terati da igrate satima i satima jer vam nikad nece postati dosadno. Da ne drvim previse, to bi bilo to 
I naravno imam poruku za sve skepticne moroncice koji misle da su najpamentiji na svetu (“necu da se cimam da igram ovaj drugi deo jer me prvi smorio i bio je sranje”) - ne morate da igrate, vas ogroman gubitak 
Ljudi moji. Veliki fan jos nije nabavio igru.:o
Znate zasto?
Poceo sam da skidam ove linkove i odma posle 7 sati svi dead. Onda uzmem Zarthove i svi postanu dead bre.
Ubicu se.
Ali u kecu je nevidjeno dobro uradjeno to sto kada oblak prodje ispod tebe ti budes u senci. Nije kao u drugim igrama. Mrdaju se oblaci, a oko tebe sve svetli ko da je vedro nebo.
ne razumem, gde grešim, narežem igru, ubacim u 360, i dobijem da sam ubacio dvd video disk, a ne igru?
pomagajte 
pa bre ako sve rezao kako treba, ne treba da ima problema, jedino ako ne znas, za wave 4, tj da ti treba activation disk za 1.6 firmware ili patch-ovanje u wave 3…, ako neces na live, ali kako je doslo ‘vreme’ banovanja, jbs live…
reci šta treba da uradim?
skini ovo WAVE 4 u WAVE 3 , tu imas upustvo u .pdf formatu, i sve sto ti je potrebno za patchovanje, ali opet ako ti neshto nije jasno ili ne razumes obrati mi se…
Unfortunately, the link you have clicked is not available.Reasons for this may include:
- Invalid link
- The file has been deleted because it was violating our Terms of service.
evo upload-ovao sam, i ispravio sam link u prethodnom postu…