Posle jedno 2h igranja, mogu vam reci da je bolje od 1. dela, za oko 600%
topla preporuka za sve!!!
Aj realno… neka bude 1200% :D:D
Ali stvarni igra nad dobra… extremna,… ko chuck noris, bolja od boga… bolja od dizzy wallin-a…
Idem da picim sad celu noc ![]()
Mene je prvi deo smorio, jedva sam se naterao da zavrsim igru.
Da li uopste da probavam drugi deo ?
Sad da sam Chuck Norris zadavio bih te kroz monitor…
Prvo deo je jos kao mozda ajde i bio [SIZE=“1”]malo[/SIZE] dosadan za neke ali meni je neverovatno uradjeno i uopste nemas osecaj ponavljanja kada se dobro uzivis u igru…
Drugi deo je 1200% bolji… sve misije za istrazivanje su izbacene i sada je sve spojeno u glavne story misije… side questova ima koliko hoces… tajni… codeca…
Igra da bi je skroz presao, sve kupio i uradio sve side questove je ladno nekih 50-60 sati igre…
Pogledaj gameplay gde ima pa sam odluci…
Ovo je GoTC (game of the century)
Sad da sam Chuck Norris zadavio bih te kroz monitor…
hehe,moram da se nasmejem ![]()
Odlicna je, ali i nije bas toliko razlicita u odnosu na prvi deo. A i grafika vise ne izaziva takav WOW efekat, postali smo suvise razmazeni.
Ne znam bas ni za Goty, ali to je ionako stvar ukusa, da l ce biti Batman, Modern Warfare 2, AC2 ili Forza 3 (mozda i Dragon Age…)
Jedina ista stvar (a i najbolja iz 1.dela) je penjanje po zgradama, i to je to 
Grafika je do jaja, day/night cycle je odlicno uradjen i boje su jos uverljivije
Bice to jos ostrije na pc-u…
Meni je grafika dosta bolja u ovom delu, gameplay maltene isti, josh nishta nisam otkrio da je novo, dobro nisam ni dugo igrao igru. Videcemo josh, za sada po meni nije zasluzila zvanje najbolje igre u godini, “vec vidjeno”.
Batman za sada vodi sto se mene tice ![]()
Kakve su misije, da li su to i dalje u sustini mini-igre ?
Ma vi ste svi prsli…
Evo namestio sam da se ne vidi jer je kao mini spoiler :rolleyes:
[spoiler]Predjite igru barem jedno pa pogledajte onaj Ultra EPIC WIN kraj… da se slogiras…
I kad leti sa onim zmajem sto mu leonardu napravi :eek:
Kad dobije pistolj pa headshotuje ljude u facu sa zgrade :eek:
Kad dobije pozlaceni Altair-ov armour :eek:
Kad dobije max sync i Al Mualimov noz :eek:
Kad otkrije tajnu codeca :eek:
Kad pogledate ceo " The Truth" video :eek:
Kad saznate istinu o templarima :eek:
:eek::eek::eek:[/spoiler]
cuti bre nemoj da spojlujes :mad:
Hahaha kakav spoil… pa to je tek u prvih 10 sati igre ![]()
Au jbt kad si pre stigo ? Dokonost je na nivou vidim 
Sacu i ja da krenem ozbiljnije, cim mi dosadi Forza 
Ma on je na forumu poznat kao Prodana Dusa, mos misliti zasto 
Inace super igra, danas sam se bash zaigrao i posle tri sata zabave pocele su oci da me peku tako da sam morao da oladim :eek:
:D:D:D
Da…
Ja sam igru vec presao 2 puta samo da znate… igrao sam 2 dana prakticno dan i noc sa malim prekidima… i odvalio sam se…
Skupio sam sve ziveo, kupio sve zivo… sad igram 3. put ali sve me mrzi da igram za 100% jer cu recoverovati gamertag pa mi nista nece ostati…
Necu nista da spojlujem ali kraj je EPIC :)![]()
Ovo stvarno ili se salis malo?
Ako igras na VOJVA accountu sada, zasto ti ne bi ostalo kada budes odradio recover istog tog accounta na novoj konzoli?
Pa normalno… dok ne predjem nekih desetak pura ne igram nista drugo ![]()
Recover gamertag ide preko live… i dobijas nalog onakav kakav ti je bio kad si se zadnji put spojio na live… da bi ti se gamer score updateovao moras da se spojis na live sa te konzole a ne mozes posto si banovan ![]()
Aha, posto je preko Livea ne moze. A ako bi prebacio HDD sa starim gamertagom na novu konzolu, tada bi trebalo da je zapamceno sve sto si igrao i da se updateuje kada se nakacis na Live?
Vojo, please, znam da si uzbuđen zbog igre ali malo više koncentracije kada kucaš, ovaj tvoj cyber-tarzanski jezik se nezgodno dekoduje