Ne bi bila novina, al bi makar malo nešto promenili. Makar malo da se razbije monotonija.
Ja i dalje tvrdim da je to držanje istog dizajna glupost. Pa što onda ne vrate dizajn prvog iPhone-a? Samo Apple zna što to radi… Kako lepo unapređuju iMac. Zadržali su istu primesu, ali značajno smanjili debljinu uređaja…
Ma to Apple za dobrobit svojih korisnika radi, što kaže @iNikola, makar ne moraš da bacaš lovu svake godine na novi telefon, svi su isti, pa možeš da se hvališ da imaš najnoviji iPhone
Saborac u ratu smo jelte ne ubedjujem ja nikoga u nista (niti mogu), lepo gore rekoh, to je to, pa kome se ne svidja, ide dalje. Uvek ce biti onih kojima ce se nešto svideti i onih kojima neće. Ja bih voleo kada bi globalno svi nesto promenili, ali nesto ne gajim nadu da ce uskoro… tehnologija stagnira odavno.
Loše onda shvataš. Ja ne branim nikoga, samo reagujem kada namerno izvališ gluposti o apple-u. Uostalom, znaš vec da me nije briga ni za apple ni za samsung niti bilo koga. Mogu kupiti bilo koji telefon u svakom momentu. Moje iskustvo je pokazalo da samsung nikada vise necu kupiti, moja lova ide samo apple-u i to je. Skoro sve od uredjaja koje koristim su apple, imaju svoj ekosistem u kojem se pronalazim i to je vrlo prosto sto se mene tice.
Jednostavn, kada koristiš brdo uredjaja neke kompanije i onda neko izvali glupost kako je iphone dosadan jer ima notch, i kako je svake godine isti, iako milionima ljudi sirom sveta to ne smeta, iako milioni ljudi koriste ajfon jer im samo on odgoovara, očito, imas potrebu da reaguješ na takve gluposti.
A kada god ja reagujem, onda tu dolazimo do toga da ti kreces da branis svoje teorije o ajfonu, a ne ja
Vrati postove unazad i videces da ja ne branim nikakvu teoriju, nego pricam o činjenicama, dok ti furas tvoju teoriju (da se Marko upeca).
I, na kraju, ne znam kako sam imao živaca da ovo sve ispišem
I meni je dosta, preselo mi je sve kada sam na 9 godina star ipad 3 pokusao da instaliram jutjub, kakva je to podrska covece, nista ne radi, a kao podrzavaju svoje uredjaje 100 generacija unazad.
Evo vam leak iphone-a 14 koji resava sve vase probleme koje imate sa notchom. Leak je postavio covek koji je postavio leak iphone-a 13 sa dijagonalnim kamerama jos pre 7 meseci. Pa aj da kazemo da mu je verovati. Plus ce telefon biti malo deblji da mu one kamere ne strce (fala bogu)
Video sam taj leak ali mi nije realno da ce staviti punch hole ekran, jer sta ih je do sada sprecavalo da to stave? Nije da se ta tehnologija nesto promenila.
ZTE izbacio i rupu za kameru, selfi kamera ispod ekrana. Ne mogu se naravno porediti ta dva modela ali vest da će izbaciti sledeće godine notch i nije neka vest.
Prilično sam ravnodušan na nove modele svih proizvođača, nema tu više vau efekta bar kod mene. Ispada da nam za više para svi daju manje (nema punjača, nema slusalica).