Auu necete moci da prezivite.. kada pustate FLAC sa njega..
Sve da ima 2 zvucnika niko ali niko ne pusta muziku sa toga..
Preveliko. Mislim da Pro Max generalno ima smisla samo za power-user-e kojima je neophodna tolika baterija… ista fora kao i sa onim Ultra satom koji je samo za sportske aktivnosti.
Ne radi se o tome, jer retko ko ce slušati muziku na speaker-u od telefona, random YT snimci zvuče mnogo bolje na stereo zvučnicima. Poslednji iPhone sa mono zvukom je bio 2015. god
… male stvar čine čuda.
Ok, ako je samo.random youtube snimak zar je bitno da li je dva mala jadna zvucnika ili jedan isto jadni i malizvucnik.
pa msm i meni je bitno sada da ima stereo. Sve filmove i serije, pored YT, gledam na fonu. Ne pamtim kad sam pustio na TVu nesto. Ovako mi je mnogo prakticnije jer svakako cesto menjam lokaciju…
Ok, sve ok ako stvarno na tel gledas nesto..
Ali vecina ne. Prvi koji se javio da mu smeta je u temi za.preporuku oko ozvucenja preporucio sistem oz zilion € ![]()
Tako da ne verujem da mu je vazno.imao 1 ili 3 zvucnika na telefonu.
Naručiš Airpods preko stora i dobiješ besplatnu isporuku i personalizaciju (graviranje).
Kako vam se čini?
Svidja mi se zelena boja na novom ajfonu, taj obicni 17 mi je ujedno i jedini ok vizuelno. Svejedno ne uzimam, al eto barem nesto i da mi se svidi.
Ja se još razmidljam za Air.
Moraću ipak da sačekam review 17/18. Sept i vidim da li je zvučnik iz earpiece rupice dovoljan ili ne ![]()
Air je fail, mala baterija.
Obicna 17 je sada ubica vecina ljudi nema neke potrebe da ide dalje zbog 120hz displeja i ostalog, stvarno ima sve.
17 Pro Max koji ja gledam da predjem sa 16 Pro Max - nije mi neko ludilo, ocigledno su isli na kameru koja je meni i na ovom overkil. Ali ono, napreduje tech, ako pogledamo u poslednje 2 godina ipak je A19 Pro unapredjenje, memorija je takodje povecana.
Dizajn i nove boje su uzas, ali to je sekundarno jer ces sigurno hteti da telefon od 1200e metnes u neku masku.
Izasla je i Ultra 3, nesto mi se ne menja 2, koja ce dobiti apdejte takodje. Malo smaraju to sa regulatorima, sigurno nece raditi kod nas, ali tech sa detekcijom hipertenzije zanimljiv. Izgleda doduse da ne radi u realnom vremenu nego analizira algoritam, sto mi se ne svidja, ali daj sta das.
Ne vidim ni neku potrebu da menjam AirPods Pro 2 na 3.
Menjao bih samo M1 Pro tablet zbog gabarita.
M4 Pro je zverina u odnosu na M1. Day to day usage - nema razlike. Ali ako biloxsta zahtevnije radis, dupe i oko.
Znam sve ![]()
Ja sam day to day korisnik, vise mi znaci portabilnost. M1 je vec overkil za brzinu jer je u rangu i7 procesora.
Ali ovo je bez zezanja top kombinacija ako već uzimate Pro koji nema crnu ove godine ![]()
Ova bakarna boja je izgleda glavna ove godine.
Xbox goes vroom?
Ovo zvuci podjednako retardirano kao prosecan sns bot na netu.
vidi se da su iz iste kuhinje.
Troll nalog ![]()
Kada smo kod baterije, meni je na iPhone 7+ koji sam secao sa sobom tačno 5 god, baterija bila 87%. na iPhone 13 koji sam posle uzeo 93% posle dve.