Steve bi bio razočaran…
Ljudi, koji telefon trenutno se smatra naslednikom samsung a52? A55?
Izašao je i A56
I super je, možda prvi sposobni samsung mid range za gaming. Ok možda nije u svakodnevnom korišćenju brži od konkurencije, ali performanse u igrama su mu ekstra.
iskreno neznam gdje da pitam pa ako je mnogo offtopic vi sklonite post.
Stalno mi stizu reklame preko vibera, pa sam mislio da ga malo poguram neki lokalni projekat, ali kako? Nasao sam ovaj slajd https://www.forbusiness.viber.com/documents/business-messages.pdf
Pa ako bi moglo uplatio bih 120e pa sta mi bog da, ali kako, mora li neka agencija ili moze direkt viber?
Jesam li jedini kojem je Air najprimamljiviji?
Uvek pucam na Pro modele, ali ova jednostavnost + najjači čip kod Air-a izgleda kao pun pogodak.
edit: sad tek vidim da nema antireflective display ![]()
Air je najveca glupost na eventu. Hvale se ultra tankom kucistu i onda predstavljaju externu bateriju i masku za njega
, pa koja je poenta najtanjeg fona onda?!?! Mada mi je u neku ruku jasno zasto su ga lansirala. Sve to mirise kao podloga za neki preklopni iphone u buducnosti.
Sa druge strane, event kao event je ok. iOS 26 mi je primamljiv i liquid glass cu definitivno probati. 8x opticki zoom na pro modelima su kul stvar kao i forica sa selfie kamerom i automatskim podesavanjem daljine u odnosu koliko ljudi je u kadru. Neces vise rastezati ruku i kriviti fon da bi zahvatio svakog balavca na fotografiji
(mada ovo je opet primamljivija fora devojkama i tinejdzerima). Sve ostalo manje vise ok…
Nije mi primamljivo to što je ultra tanak, već što je vrlo jednostavan proizvod ![]()
Podsetilo me na period kad smo dobijali jedan jedini telefon od Apple-a godišnje bez da biraš veličine i to ti je.
Baterija je ista kao i na iPhone 16 Pro, samo ovde možeš da dokupiš i baterijicu koju ubaciš u ranac i imaš dužu bateriju i od 17 Pro…
Inače izgleda da je ta baterija samo za Air. Pro modeli iz nekog razloga neće imati oficijalne Apple MagSafe baterijice.
Najveća mana mi je samo što nije antireflective i uveeeek to radeee… bukvalno namerno nerfuju.
Ima na Temuu za 1e, radi k’o sat. ![]()
Air najprimamljiviji zato što je konačno nešto što nije copy/paste, mene odbija baterija.
Sve u svemu low mid.
Uzeću Airpodse iz ovog lineupa though.
Svakako ništa od Air-a jer izgleda da su pronašli da telefon ima samo jedan zvučnik ![]()
Pa znalo se da ce imati mono zvuk pre nego sto je izasao. Svakako fail.
Msm da je Pro Max svakako naibolji izbor, jos i kapacitet baterije je povecan. Meni je samo odbojno 6.9”, izgleda baaas glomazno.