Android vs iOS

Jbt koja glupost.. hocu da okrenem nekoga na brzaka ali prvo moram da mu saljem “pismo o namerama”
telefon je postao sve sem telefon.. samo cekam da ga ukinu skroz pozive i samo neka budeza drustvene mreze…

4 Likes

Uz pismo o namerama će ti trebati overena kopija iz firme da si u radnom odnosu i promet po računu u banci za poslednjih šest meseci, pritom krvna grupa i ocene u školi. :joy: Možete obaviti poziv za dve nedelje, unapred zahvalni. :blush:

1 Like

Telefon najmanje koristimo za pozive :grin:

Zaboravio si i bris iz bulje! :poop:
@iNikola to je najtuznije. Postao sam pravi “dJed”
kukam za danima kada je telefon tobio i nisu postojale drustvene mreze.
Kada bih nasao zlatnu ribicu prva zelja bi mi bila planeta bez pametnih telefona odnosno drustvenih mreza.

A gde posle da gledam gole zene? :grin:

4 Likes

I dalje ima “dumb” telefona :grin:

Apple ne, ali Google da odavno.

Najkorisnija stvar ako si u njihovo ekosistemu (korostiš Mac ili iPad)… ali ujedno može da vas ljudski ujede ako pored iPhone-a koristite Windows :grin:
Kuckanje predugačke šifre ubitačnooo.

1 Like

UZIVO!! Da ljudi manje gledaju u te gluposti vise bi se “gledali” uzivo i svi bi bili srecniji.

@djomla43 pa nemam ja problem. Nego gledam vecinu ljudi kako zive i sta rade.

1 Like

Ne mogu stalno do latinoamerike :grin:

1 Like

Ne znam dal si procitao da su u pitanju samo unknown numbers, dakle ako taj neko koga ces na brzaka okrenuti ima tvoj broj, call screening nece raditi iako je ukljucen. jebi ga kako kome. Ime moje firme koriste jos tri druge, pa onda me zovu ljudi misleci da su dobili njih i onda ja objasnjavam da to nismo mi, pa kako majkumu pise broj, reko ne pise itd. Jedna firma je najveci prodavac na portalu ananas a nemaju broj telefona nigde, druga firma prodaje vucicevom glasackom telu lekove na prevaru. I onda mene zovu da im nije stigla klima, pa gde je moj lek za prostatu, pa onda je bilo i pretnji tuzbom a ja onda objasnjavam da to nismo mi i ne znam jos sta. Mislim, sta ocekivati kod nas, samo haos. Tako da je za mene ovo spas. Dodje mi lepo transkript, “stigli su mi lekovi koje nisam narucila”, decline, cao prijatno.

Pa da, procitao sam. Glupost veka. Vidim broj picerije i okrenem… sta treba da picerija ima moj broj…
Zovem oglas.. odakle im moj broj.
Jos ludje u poslovne svrhe. Vecina brojeva koje okrenem nemam ih niti oni mene u tel. Niti treba da me imaju, zovem zbog posla u nekom trenutku.
Imam kurire u firmi koji rade isporuke, dnevno i 30 isporuka ili preuzimanja…
kako da okrenu ljude koje zovu tada i nikada mozda…
Nista gluplje u zivotu nisam cuo.

2 Likes

Ode svet u kurac, svi će da se tepaju za fiću i juga koji idu i na ugalj.

3 Likes

Kome je ovo lepo…

Samo koncept neke bliske buducnosti. Nije akcenat na lepoti :grin: