iPhome svake godine. Ali Macbook, iMac i sl. nemaju potrebe za yearly upgrade.
Ne menjaju se toliko cesto kao telefoni pa mislim da im i ne treba.
Ja sam i dalje na M1, i nemam razlpga da ga menjam. Koristim ga iskljucivo za web dev i nemam problema
Dobio sam potvrdni mail samo od MTS-a da rade na impementaciji operator-based RCS (tj GSMA-open standarda) koji bi trebalo da funkcionise na iPhone-u i Android-u
p.s 5G je vrlooo blizu
To cu sredim cim me budu zeleli zaposliti hehehe
Negde sam pročitao da 5G tek 2026-te, mada do ekspa 2027 će biti sigurno… Videćemo
Kada sam im bio na praksi pricali smo o 5G i rekli su mi da se mreza jos uvek testira i da se nekoliko kompanija ukljucilo , naravno odgovor kada ce stici jelte jos uvek ne znamo s tim da ga tamo u centrali nema vec se testira tamo na nekoj čuki….
Uopa, se zna kada će doći i na seriju S24?
Juče stiglo i kod mene na Pixel 8 Pro, lepo radi, ali nema nešto mnogo promena.
Cek dobio si update pre na Motoroli nego na nekom drugom androidu? Motorola sve ozbiljniji igrac
Ovo je google pixel 7pro
Otkad koristis Pixel?
Imam nekoliko telefona,jbg takav posao
Ja razumem da ljudi imaju max 2… ali nekoliko
Takav posao šta da ti kažem
Stoji na sajtu da može.
Cene ne bih znao jer ja sve to preko usa radim.
Stigao sat i prvi utisak je bruka. Jasno se vidi razlika u kvalitetu softvera izmedju ovog i Honor sata koji sam imao. Medjutim, imam ozbiljan problem. Narukvica ne moze da se zategne dovoljno kao na Honoru pa mi landara na ruci . Nije apple ocekivao da ce zivi leš na kupuje sat pd njih
Sad dal uzeti sa temua al ko ce cekati 2 nedelje bez sata ili bih mogao da busnem neku rupicu. Heeelpp
Naruci sa Temua 10 kom od po 300 din a do tada busi rupu
Cudno jer se ti satovi prodaju i devojkama koje sigurno imaju mnogo manji zglob od tebe.
Koji je uzgred model narukvice?
Dodaj malo stiropora salu na stranu kupuj samo narukvice sa magnetom, bez rupica. Ima ih u radnjama svuda, bar da nosiš sat normalno.