Android vs iOS

iPhome svake godine. Ali Macbook, iMac i sl. nemaju potrebe za yearly upgrade.
Ne menjaju se toliko cesto kao telefoni pa mislim da im i ne treba.
Ja sam i dalje na M1, i nemam razlpga da ga menjam. Koristim ga iskljucivo za web dev i nemam problema

Dobio sam potvrdni mail samo od MTS-a da rade na impementaciji operator-based RCS (tj GSMA-open standarda) koji bi trebalo da funkcionise na iPhone-u i Android-u :grinning:

p.s 5G je vrlooo blizu

2 Likes

To cu sredim cim me budu zeleli zaposliti hehehe

1 Like

Negde sam pročitao da 5G tek 2026-te, mada do ekspa 2027 će biti sigurno… Videćemo

2 Likes

Kada sam im bio na praksi pricali smo o 5G i rekli su mi da se mreza jos uvek testira i da se nekoliko kompanija ukljucilo , naravno odgovor kada ce stici jelte jos uvek ne znamo s tim da ga tamo u centrali nema vec se testira tamo na nekoj čuki….

Stigla 15ka

2 Likes

Uopa, se zna kada će doći i na seriju S24?

Juče stiglo i kod mene na Pixel 8 Pro, lepo radi, ali nema nešto mnogo promena.

2 Likes

Cek dobio si update pre na Motoroli nego na nekom drugom androidu? Motorola sve ozbiljniji igrac

1 Like

Ovo je google pixel 7pro

Otkad koristis Pixel?

Imam nekoliko telefona,jbg takav posao

1 Like

Ja razumem da ljudi imaju max 2… ali nekoliko :skull:

1 Like

Takav posao šta da ti kažem

Stoji na sajtu da može.

Cene ne bih znao jer ja sve to preko usa radim.

Stigao sat i prvi utisak je bruka. Jasno se vidi razlika u kvalitetu softvera izmedju ovog i Honor sata koji sam imao. Medjutim, imam ozbiljan problem. Narukvica ne moze da se zategne dovoljno kao na Honoru pa mi landara na ruci :joy:. Nije apple ocekivao da ce zivi leš na kupuje sat pd njih :sweat_smile:
Sad dal uzeti sa temua al ko ce cekati 2 nedelje bez sata ili bih mogao da busnem neku rupicu. Heeelpp :joy:

4 Likes

Naruci sa Temua 10 kom od po 300 din a do tada busi rupu :confused:

Cudno jer se ti satovi prodaju i devojkama koje sigurno imaju mnogo manji zglob od tebe.

Koji je uzgred model narukvice?

Dodaj malo stiropora :blush: salu na stranu kupuj samo narukvice sa magnetom, bez rupica. Ima ih u radnjama svuda, bar da nosiš sat normalno.

2 Likes

Ona plava gumena.

1 Like