Morao sam
Dobio sam taj update pre ~10 dana, ne videh ni u changelogu ni u praksi ništa korisno. Samo mi je pri pozivima sam uključio call assist
Malo mi čudno da ovoliko kasni tek danas dobio a treba 1.9 da bude
Mislim da je prvih nedelju dana bio rollout samo u koreji, tako su bar pisali po redditu. Ja dobio negde oko 10. Ali standardna priča ko i pre 20 god, iako mi je upaljen auto check for update i download preko wifija nije mi ni javilo ni ponudilo da skinem dok nisam manuelno uradio check for update
Ja sam svaki dan po jednom ručno i tek jutros je bio,možda zbog lokalizacije ili tako nešto
Moguće, ko će ga znati, nekad davno u vreme rootovanja i custom romova su uz firmware išli i modem fajlovi lokalizovani za svaku zemlju, moguće da se sad čeka da operateri aminuju. Znam da je moj s23u iz Španije.
Ali to za update me jako nervira kod androida. Svuda auto update on, ali opet moraš manuelno da proveriš za fw telefona, za galaxy store i za playstore
Možda za s22ultra kasnije pušten mada bezveze,google dobije ove mjesečne bezbjednosne do 4 u mjesecu a samsung ovako kasno ili su upakovali sve odjednom da bude i sistemsko i bezbjednosno
Sta je toliko znacajno sa ovim update??
Cime zasluzuje pomen? Juce sam uradio update na svim samsung uredjajima kod kuce i ok… nisam video nista spec.
Nećeš ni videti, osim ako ne razgovaraš gsm pozivom sa nekim kinezom/tajlanđaninom, tad ti svemogući ai prevodi u realnom vremenu
Prelepo. Sada će predsednik lagano da priča sa Si Đi Pingom, bez mučenja.
To je top. Stvarno jeste.
iPhone Mirroring (kad radi) je potpuno bespotreban, evo probao sam da vi ne morate. Pratite ovaj profil za još tech saveta…
Koristan je samo ako koristis aplikacije koje nisu na Mac-u (a to budu ugl nesto ne tako znacajno). Za vecinu stvari ces svakako dobiti obavestenja na Mac-u
@robotnjik ocemo l’ dobiti dark forumsku ikonicu za iOS 18?
Ne znam kako se to resava sa ovom nasom Discourse mobile browser shortcut ikonicom. Postoje neki tutorijali kako da se update-uje json code za native apps, ali ovo nije native nego neki PWA fazon. Dizajnerski treba samo da odradis crni background sa istim logom (to je neki vizuelni jezik koji su svi prihvatili), al’ ne znam kako/gde sad to publishujes i kako se dinamicki prilagodjava sa promenom stila.
Trenutno zaista lose izgleda, moracu da ga maknem sa homescreena ako se nesto uskoro ne promeni a to automatski znaci manji user engagement sa moje strane (sto ce verobatno dobar deo forumske populacije doduse pozdraviti). Redit isto nije apdejtovao. Workaround je da ih metnem u neki folder…
Evo sad ću da vidim šta je potrebno sa naše strane da se uradi
Trebalo bi sad da radi, probaj @padawan
To je to
Aj kad smo vec na tu temu - daj neki high res wallpaper za shattered space, ovo bas lose izgleda
Pa sta ovo znaci? Iphone svake druge godine?
@iNikola jel moze apple care da se uzme preko indije… koliko to ispada, to je internacionalna garancija, vazi za sve regione bese?
Imao sam nocnu moru da mi se razbio na pola iphone Mada mislim da je skoro nemoguce sa ovom silikon + fusion folija kombinacijom.
Pao mi je jednom na beton dok sam bio na moru, zvuk je bio prigusen kao da je pao na najmekaniju travu, bukvalno nema ni tackicu, savrsena je zastita. Ali… ako nije mnogo, da ne razmisljam. I zbog kradje takodje.