u prepisci sam sa nekim KP prodavcima… oni gumeni sa rupicama mi izgledaju legit a mozda i platneni
Kolko ti je taj SE2, 40mm? Ja bih ti Mikane poslao par komada za dz ali mislim da su za ultru do 42 mm unazad kompatibilni, nece da pasuje verovatno…
44mm je ovaj model. Mozda me je to i sjebalo ali onaj 40mm je bas zenskast.
A jesi probao malo gym, wrist workout, i eventualno kreatin da ruka poraste?
@padawan salji mu. Odgovaraju
ma jesam. Dve vrste proteina koristio, prvo neki Amino Whey na bazi surutke a skoro sam dobio od kolege Yamamoto Beef protein. Genetika me urnisala…
Ma kakvi, sto veci sat to bolji. Meni je i Ultra mala, volim one narukvice sa zastitnim okvirom da bude jos gabaritniji. Sa ovim hromiranim izgleda kao nesto iz Vault-Techa
Toliko o superiornosti hardvera tek od 15pro i jači mogu pokrenuti igru
Trebaju mi sluske za fon. Bitno je da su bubice i bezicne. Imate li neku preporuku ili je sce jedno. Kako rade JBL, Sony, Philips itd sa Iphoneom ili da jurim Airpods. Malo sam gledao ove airpods slusalice al ne kobtam sta je tu razlika sem u ceni. Da li su Airpods 2 legit izbor npr?
AirPods Pro 2 definitivno ako imas kintu za njih.
H2 chip koji koriste je neprocenjivo zgodan za iPhone korisnike i generalno njihov ekosistem.
Mislim da se bas niko nije pokajao za njih.
Ne znam za iphone, ali od ovih budžet varijanti preporuka za SoundPEATS Capsule3 Pro. Ldac codec za hi res audio, odličan anc, za 50€ best buy po meni
Airpods 3 ili 4 i bices i vise nego zadovoljan. Naravno ne ocekuj kvalitet najvise klase za tu cenu ali su potpuno za tu cenu odlicne.
Svi ce preci sada na 15 pro i jaci da igraju re2
Do skoro sam koristio neke Acme od 3k tako da sta god sad da uzmem nece biti losije od ovih
Mislim da je vreme da Android i iOS imaju zasebne teme jer ovo više nema smisla da se sve korisno i bekorisno baca u isti thread.
Ali gde će se onda ljudi raspravljati koji je bolji?
Za to sluzi prakticno ceo forum