Šibni jedan mail apple-u, kao Dacha sto šalje svima, i pojasni im kako da odrade ![]()
Ma ocajno su odradili tu customizaciju. Moze to i mora mnogo bolje ![]()
Necu im pisati hejt mail, nastavicu da koristim stari light style i to je to. ![]()
@padawan a sto se baterije tice, kod mene sasvim ok, celodnevno koriscenje i sad je na 9%. Nije 2 dana kao sto ovaj mladjani rodja govori
ali je dosta bolja nego pre. Ako mislis da dva dana traje, neće moći ![]()
![]()
Kao sto rekoh znacajno bolja baterija bi bila prilicno velika stvar za Apple, a niko od jutjubera to nije spomenuo. Mozda dark ikone manje trose? Zanima me tehnolosko objasnjenje, a neke posalice.
Zapravo citamo o battery drainu povecanom na 18 beti, jer navodno Apple se u beta verzijama vise fokusira na features i ispravljanje bagova, efikasnost na kraju optimizuju.
Ono sto jesu uveki je charge limit koji opet navodno (mada pitanje u kojem procentu) poboljsava zdravlje baterije ali to je kompletno druga tema.
Okrenuo si se jutjuberima, stariš i ti, pobogu
niko svakako nece da pominje bateriju na beti, jer ima mnogo stvari koje nisu ok a koje sam i ja prijavio. Ali definitivno ce pričati o bateriji i tvoji jutjuberi uskoro ![]()
Videcemo. Ne prica ni sam apple zapravo. Nema veze, mozda si se samo istripovao ![]()
Lik iz Brazila vidim ![]()
Ma nista jos nije gotovo. Polako. Čeka se final koji nece jos dugo ![]()
Kad tad kazu bolja baterija onda:

pa ti si govorionda baterija drzi dva dana familijooooo. Ili si mozda ubacio Linux na fon ![]()
Da. Drži i dva dana neagresivnog koriscenja. Ali ako drndaš onda naravno da ne može.
Mislim znas kako, ako je je%eš a nisi sa njom u vezi da li je%eš bezveze? ![]()
Da nije do crnih ikonica i neke tamnije teme? ![]()
Ne znam sta je neagresivno, koristim isto kao i pre bete.
Stvarno nisam primetio nikakvu optimizaciju, kao da mi jos vise trosi baterije, ne’am pojma.
Koga briga, dovoljno mi je dobra baterija. Lose nove ikonice me mnogo vise nerviraju ![]()
Od iritirajucih opcija najgore je sto vise ne mogu da pozovem kao pre, nego ima slusalica sa desne strane a na klik vise nema poziva. Mora to da prijavim kao problem ![]()
Aha, a kako je bese bilo? Meni je to ok, klik na kontakt ti daje opcije i imas slusalicu ako si bas navalio da zoves ![]()
Obrnuto. Na klik se pre obavljao poziv direktno ![]()
Uzgred primetio sam i Game off ikonicu kada palim Fifa companion app. Kontam da su i tu uradili neku optimizaciju sa game modom koji mozda pali turbine na max?
Prebacio sam se malo na novi krupno tamni stil, mnogo mi je tamno ali mozda se naviknem.
Samo Xbox dugne strci, moracu sa ga uklonim. @robotnjik da li imas neku ideju, da li moze da se napravi neki dual dark style za ios?
![]()
![]()
vidim biznis price podcast, da nisi uplatio prirucnik kako do 10k followera na instagram kod maga prodaje magle? ,![]()
Dobre su biznis price, samo neki pojedinci ukanale glupostima
Na kraju su samo to - priče ![]()