Android vs iOS

Šibni jedan mail apple-u, kao Dacha sto šalje svima, i pojasni im kako da odrade :rofl:

1 Like

Ma ocajno su odradili tu customizaciju. Moze to i mora mnogo bolje :slight_smile:

Necu im pisati hejt mail, nastavicu da koristim stari light style i to je to. :man_shrugging:

@padawan a sto se baterije tice, kod mene sasvim ok, celodnevno koriscenje i sad je na 9%. Nije 2 dana kao sto ovaj mladjani rodja govori :clown_face:ali je dosta bolja nego pre. Ako mislis da dva dana traje, neće moći :yawning_face::grin:

Kao sto rekoh znacajno bolja baterija bi bila prilicno velika stvar za Apple, a niko od jutjubera to nije spomenuo. Mozda dark ikone manje trose? Zanima me tehnolosko objasnjenje, a neke posalice.

Zapravo citamo o battery drainu povecanom na 18 beti, jer navodno Apple se u beta verzijama vise fokusira na features i ispravljanje bagova, efikasnost na kraju optimizuju.

Ono sto jesu uveki je charge limit koji opet navodno (mada pitanje u kojem procentu) poboljsava zdravlje baterije ali to je kompletno druga tema.

1 Like

Okrenuo si se jutjuberima, stariš i ti, pobogu :rofl: niko svakako nece da pominje bateriju na beti, jer ima mnogo stvari koje nisu ok a koje sam i ja prijavio. Ali definitivno ce pričati o bateriji i tvoji jutjuberi uskoro :grin:

Videcemo. Ne prica ni sam apple zapravo. Nema veze, mozda si se samo istripovao :slight_smile:

1 Like

U stvari nasao sam jednog. Da nisi ovo ti, ima neki rusko rumunski naglasak :sweat_smile:

3 Likes

Lik iz Brazila vidim :grin:

Ma nista jos nije gotovo. Polako. Čeka se final koji nece jos dugo :slightly_smiling_face:

Kad tad kazu bolja baterija onda:

2 Likes

pa ti si govorionda baterija drzi dva dana familijooooo. Ili si mozda ubacio Linux na fon :joy:

2 Likes

Da. Drži i dva dana neagresivnog koriscenja. Ali ako drndaš onda naravno da ne može.

Mislim znas kako, ako je je%eš a nisi sa njom u vezi da li je%eš bezveze? :grin:

1 Like

Da nije do crnih ikonica i neke tamnije teme? :thinking:

Ne znam sta je neagresivno, koristim isto kao i pre bete.

Stvarno nisam primetio nikakvu optimizaciju, kao da mi jos vise trosi baterije, ne’am pojma.

Koga briga, dovoljno mi je dobra baterija. Lose nove ikonice me mnogo vise nerviraju :man_facepalming:

Od iritirajucih opcija najgore je sto vise ne mogu da pozovem kao pre, nego ima slusalica sa desne strane a na klik vise nema poziva. Mora to da prijavim kao problem :grin:

Aha, a kako je bese bilo? Meni je to ok, klik na kontakt ti daje opcije i imas slusalicu ako si bas navalio da zoves :smiley:

Obrnuto. Na klik se pre obavljao poziv direktno :slightly_smiling_face:

Uzgred primetio sam i Game off ikonicu kada palim Fifa companion app. Kontam da su i tu uradili neku optimizaciju sa game modom koji mozda pali turbine na max?

Prebacio sam se malo na novi krupno tamni stil, mnogo mi je tamno ali mozda se naviknem. :thinking: Samo Xbox dugne strci, moracu sa ga uklonim. @robotnjik da li imas neku ideju, da li moze da se napravi neki dual dark style za ios?

1 Like

:+1:t3::+1:t3:

vidim biznis price podcast, da nisi uplatio prirucnik kako do 10k followera na instagram kod maga prodaje magle? ,:laughing:

3 Likes

Dobre su biznis price, samo neki pojedinci ukanale glupostima

Na kraju su samo to - priče :grin:

2 Likes