Android vs iOS

I dalje zatvoren ako nisi u eu

1 Like

Koja je razlika? Sta je zatvoreno?

Ladica sa sim karticom :grin:

Inace sam instalirao 18 i bukvalno duplo duže traje baterija nego na 17.

I dark ikone pod obavezno :grin:

3 Likes

Kako si instalirao, u nekom preview programu?

Ima public beta.

2 Likes

On je član iClub-a, prvo njemu šalju softver na testiranje pa ako on odobri, onda šalju svima ostalima. :joy: Kad će za ipad update…? :joy:

5 Likes

Beta program kao sto rece @Son_of_a_gun

@NmY ima i ipad :rofl:

2 Likes

Prvo dobije Nikola pa Tim Cook :grin:

3 Likes

Ni glavna jabuka u njihovoj kompaniji još nema novosti o updatetu ali glavni član iClub-a već menja ikonice u crno :joy::joy:

3 Likes

Nemaš mogućnost alternativnog načina instaliranja aplikacija

Ja sam mislio da su dozvolili to. Ali ok. Nikada mi to nije.trebalo ni na apple ni androidu.

1 Like

Mega fora, nisam znao da je dostupno od pre koji dan. Skidam odma. Kojom magijom su produzili bateriju?

Nesto nisam fan novih dark i tinted ikonica, mislio sam da ce biti vise cool.

Svidja mi se eye tracking feature ali jako je neprecizan. Kad bi mogao da ti zameni kucanje ili makar skrolovanje na instagramu to bi bilo revolucionarno. Ovako kako je, jedva je upotrebljivo.

Da, kada bi mogao i da jede, j…e, sere… sve za tebe :joy:
Nego ovo dole slika sa mora ili sa sportskih aktivnosti :rofl:

2 Likes

Ne mora da bude tako, ako radis stvari lakse mozes vise da se posvetis fitnesu, zdravom zivotu i nekom samorazvoju.

Za mobilni telefon ide u tom pravcu da sve bude automatizovano i jednostavnije za upotrebu. Pa i za sve ostalo.

Ko ce znati. Probaj svakako, neces pogresiti.

Magijom što se toliko ugreje da ti je neprijatno da ga držiš u ruci i ostaviš ga negde i zaboraviš na telefon dok radiš druge stvari i vuala, baterija duže traje. :smiley:

5 Likes

Moram da izrazim skepticnost jer meni ne traje duze. Bilo bi jako cudno a i sigurno primeceno od drugih review-era i reklamirano od strane samog Apple-a.

Ma ajde bre, koja to baterija traje toliko dugo a da maltretiraš telefon po ceo dan ? Pusti ti Nikoline fore kao imam iPhone 15 pro max i baterija mi drži 2 dana. Pa jeste, al kad si Cobi brat, nosim dva telefonaaa, dva telefonaaa.

3 Likes

Meni se nove ikonice ne svidjaju. Crne su bezveze, a tint je blago receno katastrofa, previse monohromatski i na drugi nacin je trebalo da bude reseno. Npr da tintuje samo icon background. Ovako me podseca na monitor sa katodnom cevi kome je rinkuo kanal sa bojom. Imam jos traume od toga.

Krupne ikone takodje izgledaju kao kineska kopija iphone-a, pogotovu na manjem ekranu bi bi izgledale zbudzeno.

Ne vidim ni nove wallpapere, mozda ce ubaciti u full release.

1 Like

Meni se ne svidja ni jedna ikonica od iOS7
Ako se neko toga seca jos…