Apsolutno, neprikladno i za android a sigurno i ios, bez obzira i na sve game modove opet fon je fon jbg. Ista stvar i za obične mobile igre. Ni dan danas ne nude rešenje za npr moj scenario. Upalim yt video u pop out prozoru i igram nešto, ko i svaka mobile igra traži gledanje reklama, audio od reklame prekine tj. pauzira video.
Ako već hoće u handheld vode nek naprave lepo dedicated uređaj ![]()
Steamdeck s druge strane kad sam video uživo, na dupe sam pao, predobra stvar. Uzimam oled sigurno u nekom trenutku
GTA SA DEFINITIVE
Na tablem mi radi, a kad prebacim na tel iste fajlove dobijam gresku:
failed to open descriptor file …/…/…/game/game.uproject
Probao sam 20x do sad, nece, nesto vrv treba da procackam, ali sta?
Zameni rashladnu tecnost na tabletu.
Šta ti dečko radiš…? ![]()
Ja ne znam da li njemu ista radi kako treba ![]()
Ne kontam. Instaliranu app si kopirao sa tableta na mob ako sam dobro shvatio? U smislu iskopirao fajlove sa uređaja na uređaj ili?
Ne jer nemam netflix.
E ne znam, modovana verzija s varanjem. Možda je apk samo za određeni soc, tipa armv7 v8 ili isto i određen dpi. A regularno kad skineš sa storea jel radi na fonu?
Ne je nemam netflix
kakav sad netflix?
Čudna priča sa tom igrom na playstoru, stoji stvarno - netflix, nisam znao da je vezano za pretplatu.
@fostes probaj onda negde drugo potraži, pojma nemam šta može da je problem
Zato sto netflix ima neke svojeigrice koje idu nalog.
Dobar video o novitetima koje donosi iOS 18.
Licno najvise mi se svidja customizacija sa ikonicama, ko bi rekao da ce iPhone da ima vise mogucnosti za customizaciju nego stock Android.
Vauu, pustio sam firnajz
ziv nisam dok ne izadje ovo…
Carevi su iz apple. Mene bi bio blam da serem o ovome kao o necemu vrednom pomena.
Bice da sam isto ovo imao na HTC 2010god ![]()
Eh, na svakih godinu dana treba nesto izbaciti, nije bas lako danas nesto novo smisliti kada su interfejsi toliko utegnuti. Imace sada i ChatGPT integraciju sa Siri, to nesto nije spomenuo.
Pogledaj ovu kul foru sa racunanjem iz rukopisa, neverovatne stvari nas tek cekaju.
Samo od ios 18.4, koji ce izaci valjda tamo negde u maju 2025
Ima takva tabla na aliexpress za 10usd. Hocu klincima da kupim ![]()
Foru sa ikonicama ja na Pixelu imam, pa fazon 2-3 godine unazad.
Pa nema na drugima. Kako god, iphone nije vise dosadan i isti kao sto pricaju.