Android vs iOS

Apsolutno, neprikladno i za android a sigurno i ios, bez obzira i na sve game modove opet fon je fon jbg. Ista stvar i za obične mobile igre. Ni dan danas ne nude rešenje za npr moj scenario. Upalim yt video u pop out prozoru i igram nešto, ko i svaka mobile igra traži gledanje reklama, audio od reklame prekine tj. pauzira video.
Ako već hoće u handheld vode nek naprave lepo dedicated uređaj :smiley:
Steamdeck s druge strane kad sam video uživo, na dupe sam pao, predobra stvar. Uzimam oled sigurno u nekom trenutku

GTA SA DEFINITIVE
Na tablem mi radi, a kad prebacim na tel iste fajlove dobijam gresku:
failed to open descriptor file …/…/…/game/game.uproject

Probao sam 20x do sad, nece, nesto vrv treba da procackam, ali sta?

Zameni rashladnu tecnost na tabletu.

4 Likes

Šta ti dečko radiš…? :face_with_peeking_eye:

2 Likes

Ja ne znam da li njemu ista radi kako treba :joy:

3 Likes

Ne kontam. Instaliranu app si kopirao sa tableta na mob ako sam dobro shvatio? U smislu iskopirao fajlove sa uređaja na uređaj ili?

1 Like

Ne jer nemam netflix.

E ne znam, modovana verzija s varanjem. Možda je apk samo za određeni soc, tipa armv7 v8 ili isto i određen dpi. A regularno kad skineš sa storea jel radi na fonu?

Ne je nemam netflix

kakav sad netflix?

2 Likes

Čudna priča sa tom igrom na playstoru, stoji stvarno - netflix, nisam znao da je vezano za pretplatu.
@fostes probaj onda negde drugo potraži, pojma nemam šta može da je problem

1 Like

Zato sto netflix ima neke svojeigrice koje idu nalog.

2 Likes

Dobar video o novitetima koje donosi iOS 18.

Licno najvise mi se svidja customizacija sa ikonicama, ko bi rekao da ce iPhone da ima vise mogucnosti za customizaciju nego stock Android.

3 Likes

Vauu, pustio sam firnajz :joy: ziv nisam dok ne izadje ovo…
Carevi su iz apple. Mene bi bio blam da serem o ovome kao o necemu vrednom pomena.
Bice da sam isto ovo imao na HTC 2010god :grin:

4 Likes

Eh, na svakih godinu dana treba nesto izbaciti, nije bas lako danas nesto novo smisliti kada su interfejsi toliko utegnuti. Imace sada i ChatGPT integraciju sa Siri, to nesto nije spomenuo.

Pogledaj ovu kul foru sa racunanjem iz rukopisa, neverovatne stvari nas tek cekaju.

2 Likes

Samo od ios 18.4, koji ce izaci valjda tamo negde u maju 2025

1 Like

Ima takva tabla na aliexpress za 10usd. Hocu klincima da kupim :joy:

3 Likes

Foru sa ikonicama ja na Pixelu imam, pa fazon 2-3 godine unazad.

3 Likes

Pa nema na drugima. Kako god, iphone nije vise dosadan i isti kao sto pricaju.

1 Like