Cyberpunk 2077 (PC) košta 17€ na CDKeys
Moze siže sta je must buy?
Ne znam još, nije izašla lista igara na popustu, vidjećemo 11tog.
Toliko plafon i vredi
Toliko sam i CD za PS4 platio.
Platio si CD?
Da, pa pisao sam da sam kupio Ciberpunk.
Posto nema digitalno za ps pa sam uzeo CD izletelo za 2000din.
Svidja mi se sto i ti imas vere u Ciberpunk, cak toliko da bi posedovao arhaicni materijalni artefakt od pre 2 konzolne generacije.
Ma vidi, mnogo mi se u “teoriji” svidja igrica.
Imam nade da ce da izbace neke zakrpe i da srede.
Ako posle 5god mogu da izbacuju zakrpe za Witcher da radi super na ps5 popravice i ovo.
U najgorem slucaju kupio sam 5 sarenih nalepnica za 2000din dosle uz CD neke nalepnice.
Na UK storu NBA 2K21 4,19 funti , akcija traje jos danas , pa navalite kome se igra digitalni basket, mislim da je za 4 funte bas greota ne uzeti.
Počeo je sale.
Nisam znao da možeš giftovati samo 10 igara u 14 dana.
Otišao sam na MS sajt i odustao. Je li moguće da im je sajt toliko neprijateljski nastrojen ka kupcima? Čačkao pet minuta, nisam našao rasprodaju i odustao.
Bukvalno je prvi link na stranici.
Znaš kad dodje ovakav sale, uvek shvatim da već imam svaku prokletu igru…
Edit: povlačim prethodnu izjavu. Nemam Chicken Police, to se mora uskoro promeniti
Mislim da samo treba da pričekaš koji sekund da se igre učitaju, i kod mene traje 5-6 sekundi dok ih ne izbaci. Ako to ne upali probaj drugi neki browser.
Mene manje vise zanima samo Watch Dogs 2, nadam se da je na popustu. Mozda i ultimate Control, hm. Nesto za X|S u 60fps. Ne mogu vise da se vracam na 30.
Šta sam sve uzeo, Dirt 5 Year One edition za 500 dindži, Metro Saga bundle (sve tri igre sa DLCovima) za 650, Descenders za 180, neke straije CoD za po 200, 4 Double Dragon igre za 250 (nostalgija jbg ), Battlefield V za 350.
Realno, zeznuo sam se sa ovim Double Dragonom jer nisam znao da možeš giftovati samo deset igara u 14 dana, a one su mi bile pri vrhu abecedno, mogao sam uzeti neke bolje igre umjesto njih ali nema veze.
Neće Argentina pobjeći nigdje.
zar Dirt 5 i Battlefield V nemaš u Game Pass ?
Hoće da ima privatno