Čist hedonizam !
Ma druže za par eura l,skuplja kafa na pumpi od Bf5
BF5 toliko i vredi. Kao kafa na pumpi…
Ovo bukvalno, odigram iz Game Passa kad se pojavi pa ako mi se svidi posle kupim na nekom popustu za kolekciju.
Gledam sad ovu akciju na argentinskoj prodavnci. Bože kakve smešne cene. Fenyx Immortals za 1800 kinti. Far Cry 5 za 350 dinara itd. itd…
Prosto da ti bude žao ako ne kupiš
Je l ima nesto ovako na soniju?
Ostao sam dužan informaciju, onaj 2K21 Mamba edition što sam uzeo na storu za 10$ još šljaka kao leptir, prošlo je 16 dana od kupovine pa kontam da je to to.
Ko je jamio - jamio.
Ma da, gotovo je prosla je sezona Jokic je MVP idemo dalje ko ce sada da se mlati sa tim.
Ja sinoc u polusnu jedva sacekao 22h i listam store pa kupih:
Farcry 3 za 44 dinara
Farcry 4 120
RDR2 ultimate edition 2540 dinara
Videcu jos nesto ovih dana da pazarim, ovaj RDR me izasao malo mnogo jer nisam bio siguran koju verziju da kupim i da se ne zajebem sa onom najnizom a da bude samo za online. Tako isto me buni i GTA 5 .
RDR2 bi mogo da dobije 60fps apdejt.
RDR2 bacio si 2540 dindzi i ko zna koliko sati zivota. Smor simulator do kraja, kontam da su nas špagete vesterni prevarili.
Da je John Wayne ziv i igra igre rekao bi dis sum shit.
Šljaka i kod mene. Inace nikada vise zakucavanja nisam imao nego na 2k21
Pa RDR 2 realno toliko kosta i disk verzija na kupujem-prodajem.
On je uzeo Ultimate Edition za RDR2. Obična edicija je 1800 din
Razmisljam ozbiljno da uzmem i ovu Watch Dogs Legion ultimate ediciju… Jel neko igrao DLC-jeve, koliko ima smisla?
Ko nije uzeo, verovatno najbolja kupovina rasprodaje je Valhalla + Legion bandla za manje od 3000 din (uz Chicken Police).
Ima i ceo Metro serijal sa svim ekspanzijama za 650 din, takođe i ceo Tomb Rider serijal sa svim eskpanzijama za oko 1500 din. To mi je zapalo za oko.
Ne znam provereno, cak i nemam xbox nego soni.
Ali u teoriji bi trebalo da radi, sve to mozes da odradis preko kompa ili telefona…
Tako da ti konzola u principu i ne treba.
Vrlo teško, meni ništa od kupovina ne prolazi sa PC-a i telefona. Isključivo kupovina na konzoli prolazi.
Isti slučaj sa us nalogom.Prolazi samo na konzoli