Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Čist hedonizam ! :smiley:

1 Like

Ma druže za par eura l,skuplja kafa na pumpi od Bf5 :wink:

2 Likes

BF5 toliko i vredi. Kao kafa na pumpi…

Ovo bukvalno, odigram iz Game Passa kad se pojavi pa ako mi se svidi posle kupim na nekom popustu za kolekciju. :slight_smile:

2 Likes

Gledam sad ovu akciju na argentinskoj prodavnci. Bože kakve smešne cene. Fenyx Immortals za 1800 kinti. Far Cry 5 za 350 dinara itd. itd…

2 Likes

Prosto da ti bude žao ako ne kupiš

Je l ima nesto ovako na soniju? :joy:

Ostao sam dužan informaciju, onaj 2K21 Mamba edition što sam uzeo na storu za 10$ još šljaka kao leptir, prošlo je 16 dana od kupovine pa kontam da je to to. :slight_smile:

Ko je jamio - jamio.

2 Likes

Ma da, gotovo je prosla je sezona Jokic je MVP idemo dalje ko ce sada da se mlati sa tim.

Ja sinoc u polusnu jedva sacekao 22h i listam store pa kupih:
Farcry 3 za 44 dinara
Farcry 4 120
RDR2 ultimate edition 2540 dinara
Videcu jos nesto ovih dana da pazarim, ovaj RDR me izasao malo mnogo jer nisam bio siguran koju verziju da kupim i da se ne zajebem sa onom najnizom a da bude samo za online. Tako isto me buni i GTA 5 .

RDR2 bi mogo da dobije 60fps apdejt.

2 Likes

RDR2 bacio si 2540 dindzi i ko zna koliko sati zivota. Smor simulator do kraja, kontam da su nas špagete vesterni prevarili.

Da je John Wayne ziv i igra igre rekao bi dis sum shit.

1 Like

Šljaka i kod mene. Inace nikada vise zakucavanja nisam imao nego na 2k21 :joy:

Pa RDR 2 realno toliko kosta i disk verzija na kupujem-prodajem.

On je uzeo Ultimate Edition za RDR2. Obična edicija je 1800 din

Razmisljam ozbiljno da uzmem i ovu Watch Dogs Legion ultimate ediciju… Jel neko igrao DLC-jeve, koliko ima smisla?

Ko nije uzeo, verovatno najbolja kupovina rasprodaje je Valhalla + Legion bandla za manje od 3000 din (uz Chicken Police).

Ima i ceo Metro serijal sa svim ekspanzijama za 650 din, takođe i ceo Tomb Rider serijal sa svim eskpanzijama za oko 1500 din. To mi je zapalo za oko.

Ne znam provereno, cak i nemam xbox nego soni.
Ali u teoriji bi trebalo da radi, sve to mozes da odradis preko kompa ili telefona…
Tako da ti konzola u principu i ne treba.

1 Like

Vrlo teško, meni ništa od kupovina ne prolazi sa PC-a i telefona. Isključivo kupovina na konzoli prolazi.

2 Likes

Isti slučaj sa us nalogom.Prolazi samo na konzoli

1 Like