Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Prethodni post je još aktivan, s tim da je cijena sad 9,19$. :slight_smile:

2 Likes

Division 2 je 3$ na storu.

1 Like

Znaci ubrzo u gamepassu.

Koliko ima smisla kupiti sada obično izdanje?

Kakav je uopste Division 2 u odnosu na keca? Meni je kec bio sjajan, uzeo sam i platinu, dok Division 2 nisam ni probao. Iz nekog razloga nisam imao ni zelju da ga probam, ne znam zasto

Odlican ako si volio keca.Veceras oko 20 ili 21h ide predstavljanje novih epizoda/dlc,misije se prebacuju u New York ponovo,kazu bice neka velika najava.
Krajem marta izlazi novi 1.7 TU sa mnogim promjenama u opremi tzv gear 2.0. da ti sad ne tupim sta se sve mjenja.
Uglavnom za ove pare se apsolutno isplati uzeti

Ima i na Uplay za PC za 3 USD, ali ne mogu kupiti ni preko VPN-a. Da li je mozda neko uspeo?

Ima na UK i US storu za PS4 isto 3 dolara/funte. Upravo sam uzeo.

Plus ovo:

The Last Of Us 2 Dynamic Theme

Here’s the codes :

Americas: 4FMP-BBNM-J5L3

Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 9DEK-PKNG-N445

SE Asia: RRR3-H3NG-6CJN

Japan: R833-6TNN-FFXF

7 Likes

Division 2 je na svim platformama 3 dolara, malo pre sam video

1 Like

I na ps4?

Edit: jeste, sad sam provjerio. Ali zasto takvo snizenje? Bukvalno dijele besplatno igru. Nije da se zalim, obradovalo me ovo

Gledam na Uplay-u ponovo. Sada je 9.99 sto je daleko od 3 USD ili 3 GBP.

Ma kupio sam na kraju klincu na Playstation Storeu za 3 USD.

Koliko sam cuo, igra je odlicna, sve sto su naucili iz prve igre su prenijeli ovde.

Moguce je da izlazi nova ekspanzija pa hoce da aktiviraju sto vise mogucih korisnika, slicno kao sto je bilo sa Destiny.

Uzeo sam, nazalost na pogresnom nalogu, jedva sam skontao sta sam zabrljao. Srecom, skontam da na tom nalogu placam GP vec duze vrijeme bez da sam to i znao, samo iskljucio auto renew.

1 Like

Na UK nalogu je 9£ :neutral_face:

Crew 2- 12$ ili Dirt 5$?
Sta i zbog cega?

Division 2 je toliko promotivno jer juce su najavili prvi Year 2 DLC koji izlazi u martu i igra se vraca u New York.

1 Like

Gde kupujete PSN wallet katrice za US region?
Upravo sam pogledao i CDKeys ih nema, MMOGA samo velike, G2A isto.

Ima li još neki sajt?
Da iskoristim za ovaj Division 2.
Kakva glupost, na US store 3$ na UK 8 funti.

Imas pcgamesupply. Kupovali smo tamo vise puta uvek sve ok. Pojavio se D2 i u Epic prodavnici za 3 USD.

1 Like

Ja ih kupujem na amazon

1 Like

Hvala za informacije.