Je li pokusao da igra neko Division 2 na Xbox One? Kada pokrenem igru trazi logovanje na Ubisoft Club, medjutim aplikacija me stalno izbacuje, nece da uradi logovanje.
Igram ja bez problem,radi sve,i igra i ubi club
to je do njihovih servera, ulogovaces se kasnije
Ima li neko iskustva sa Xbox game pass za pcā¦kaze cena 1$ za 1 mesec opcija ima odjednom odabrati 3 meseca preplateā¦ali ujedno kaze da ce naredna tri meseca kostati 14.99$ po mesecu
Sada da li je moguce zaustaviti preplatu posle prvih 3 meseca?
Ko hoÄe gears 5 za kolekciju na cdkeys je 16$
Uzeo kod, hvala. Da napomenem da se uz Gears 5 dobija i Gears 4 gratis.
JoÅ” bolja onda ponuda,dvije fenomenalne igre za siÄu.EDIT kupio i ja nek bude da sam pravi fan gearsa kad ga veÄ imam u gamepass
Za kolekciju GOW2 na CDKEYS 0,5ā¬.
Da nije bilo ovoga, ne bi ni video novi GOW - 5 funti (US) i Horizon ZD CE - 4 funte (US).
SmeŔne cene za ovako dobre igre.
Vec duze vreme su te cene, pisali smo ovde (ali ti od BF i CoDa ne vidis nista ) ⦠Obavezno uzeti
Obe igre sam platinirao
Ali zaista nisam obratio pažnju na popuste. Kada neŔto overiŔ, dalje ne gledaŔ. Samo mi je bilo jako interesantno, jer ovakvih cena nikada nije bilo na PSN-u.
Ima ceo serijal Gears-a za 20 dolara na cdkeys
Dve Tomb Raider igre su besplatne na Steam-u
Proverite
Control na popusti na PS Store za 23,99. Da znam da ce skoro na X-u da ne bacam lovu.
Ma znam to, nego sve su to nagadjanja. Ne znam sta je pametno ciniti. Mozda ipak sacekati. Ne gori nigde
World War Z ide za DZ na PC
Bio je pre par dana i Watch Dogs. Nisam PC gejmer ali skupljam sve sto Epic ponudi. Nikad se ne zna
ReÄe mi @ivan71 malopre da je Epic kupio sonijev studio sto je pravio Shadow of Collosus i Last Guardian. Nisam stigao da nadjem po netu, on negde to zacio a kupili su i studije sto je pravio Alan Wake i Control odnosno Limbo i Insideā¦razmahali se Kinezi