Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Je li pokusao da igra neko Division 2 na Xbox One? Kada pokrenem igru trazi logovanje na Ubisoft Club, medjutim aplikacija me stalno izbacuje, nece da uradi logovanje.

Igram ja bez problem,radi sve,i igra i ubi club

to je do njihovih servera, ulogovaces se kasnije

1 Like

Ima li neko iskustva sa Xbox game pass za pc…kaze cena 1$ za 1 mesec opcija ima odjednom odabrati 3 meseca preplate…ali ujedno kaze da ce naredna tri meseca kostati 14.99$ po mesecu
Sada da li je moguce zaustaviti preplatu posle prvih 3 meseca?

Ko hoće gears 5 za kolekciju na cdkeys je 16$

1 Like

Uzeo kod, hvala. Da napomenem da se uz Gears 5 dobija i Gears 4 gratis. :slight_smile:

1 Like

JoÅ” bolja onda ponuda,dvije fenomenalne igre za siću.EDIT kupio i ja nek bude da sam pravi fan gearsa kad ga već imam u gamepass

1 Like

Za kolekciju GOW2 na CDKEYS 0,5€.

Da nije bilo ovoga, ne bi ni video novi GOW - 5 funti (US) i Horizon ZD CE - 4 funte (US).
SmeŔne cene za ovako dobre igre.

1 Like

Vec duze vreme su te cene, pisali smo ovde (ali ti od BF i CoDa ne vidis nista :smiley:) … Obavezno uzeti :slight_smile:

Obe igre sam platinirao :smiley:
Ali zaista nisam obratio pažnju na popuste. Kada neŔto overiŔ, dalje ne gledaŔ. Samo mi je bilo jako interesantno, jer ovakvih cena nikada nije bilo na PSN-u.

Ima ceo serijal Gears-a za 20 dolara na cdkeys :slight_smile:

Dve Tomb Raider igre su besplatne na Steam-u
Proverite

1 Like

Control na popusti na PS Store za 23,99. Da znam da ce skoro na X-u da ne bacam lovu.

Ma znam to, nego sve su to nagadjanja. Ne znam sta je pametno ciniti. Mozda ipak sacekati. Ne gori nigde :slight_smile:

World War Z ide za DZ na PC

Bio je pre par dana i Watch Dogs. Nisam PC gejmer ali skupljam sve sto Epic ponudi. Nikad se ne zna :smiley:

Reče mi @ivan71 malopre da je Epic kupio sonijev studio sto je pravio Shadow of Collosus i Last Guardian. Nisam stigao da nadjem po netu, on negde to zacio a kupili su i studije sto je pravio Alan Wake i Control odnosno Limbo i Inside…razmahali se Kinezi :slight_smile:

Od 16-23-eg Just Cause 4 mozete uzeti za DZ na epic store-u.

5 Likes