Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Destiny 2 je besplatan na storu, pa pokupite dok možete. :slight_smile:

3 Likes

Nisam kući da provjerim tačno, čini mi se da se dobija nešto više od osnovne igre. Ako je neko uzeo nek javi.

HumbleBundle - Interesantno

1 Like

Ček ovo je 12$ za ceo bundle. Zauvek ostaju u biblioteci(jel steam u pitanju) i kad ce da objave jos ovih par igara koje fale?

Ja sam uzeo. Aktivirao na steamu sve igre (dve trilogije i CoD WW2) i sada ide instalacija.
… i naravno uradio unsubscribe :smiley:

1 Like

Mortal Kombat 11 je free da se igra za vikend do ponedeljka na Xbox One-u i Ps4.

2 Likes

Skinuo sam sinoc MK 11 i nosam bas preterano odusevljen. Grafika je predobra ali kretanje likova mi je tako ukoceno da je to strasno ( valjda sam navikao na tekken ili dbfz gde su likovi dostaaa agilniji), primetio sam da se komboi dosta lakse izvode kao i Finisheri tj. faitality. Veliki problem je i roster likova, jako mali broj likova, jos malo pa ce dlc likova biti skoro kolko i free. Sem kolektora ni jedan mi nije bio zanimljiv a nedostaju mi ermac i kenshi :worried:. Ukljucicu je jos par puta do isteka triala ali mi nije to to.

Probaj story mode. Meni je mozda najbolji MK do sada pored 9. dela (ne racunajuci prvu trilogiju) Sve mi je fluidnije. Tekken dugo nisam igrao i zadnji put kada sam igrao Tag Tournament 2, nije mi se svidelo to sto jako brzo izgubis health. Bukvalno 4 udarca otprilike i K.O. mnogo kratke runde, ne stignes ni da se uzivis lepo, vec biras drugog lika. To mi je bas smetalo, cak sam i opcije gledao da pojacam to ili sta god, ali nisam nasao. Mozda ti deluje ukoceno jer su sve ovo 3D tuce pa mozes da kruzis po ringu i sl, a ovo je 2d. (2.5 D tj)

1 Like

Da, moze biti da je do toga sto je 2d, a sto se tekkena tice 7-ica je nebo i zemlja sa ttt2. Ttt2 sam uzeo uz live gold cisto ga is sprdnje po neki put ukljucim. Story u MK verujem da je zanimljiv mozda ga i probam. Igrao sam kulice i ona Krona( valjda se tako zove) je predobar boss, bas mi se svideo.

1 Like

Superhot trenutno besplatan na EPIC-u, ko nije igrao eto prilike da proba za dz. Jel neko igrao VR verziju, kakva je?

1 Like

Nije losa cena… G2A :slight_smile:
Mada, pored svih naslova na GPU, ko zna kad bih je igrao…

Toliko kosta i na PS store trenutno, razmisljam i ja da ga kupim ali mislim da nema sanse da cu stici da ga igram pored svih ostalih igara koje me cekaju…

Jel skuplja neko free PC igre na Epic store-u? Trenutno mozete uzeti do 9. januara Darksiders Remastered, Darksiders 2 Definitive i Steep. :smiley:

Jedno pitanje za vas sto imate obe konzole.
Gde su jeftinije igrice? One sto ima za obe?
PS ili XBOX?

Generalno su bolji popusti na Playstation Store, posebno neki njihovi flash sale-ovi.
Ali kada se uzme u obzir Game pass, igranje na XO je jeftinije.

3 Likes

Koliko sam ja video akcije na boxu su daleko bolje, pre svega uvek ima mnogo vise smislenih igara na akciji a te koje su iste uglavnom bude ista cena.

2 Likes

Nisam mislio na te mogucnosti deljenja itd. Nego strogo vidis, kupis igras…
I tu mislim samo na ozbiljne igre, skuplje i popularnije.
Ne one reciklaze i neke igre tipa dve tackice u mraku :slight_smile:

Pa tako sam i mislio. Verujem da je to tako.

1. PS4 gamesharing je ubedljivo najjeftinija varijanta sa najmanje ogranicenja, igras sta oces, kad oces, prakticno bez ikakvog troska, po principu kupis-odigras-prodas.

2. Gamepass je sjajan, zahteva godisnju pretplatu i ima solidan izbor AAA igara ako se nisi bas mnogo naigrao poslednjih par godina.

3. Cekanje na akcije je isto ok, posle par meseci spuste se na 30% cene, nekada i 50%, ali sve je manje dobrih dilova. Ovo je najmanje isplativa varijanta, za nase domace uslove… Ali ako nisi nezajazljiv i dovoljno ti je par igara godisnje, ok je.

3 Likes

3 mjeseca Game Passa 10,5$ na cdkeys. Ako imate Game Pass Ultimate pretplatu ovo će vam se redeemovati kao 2 mjeseca Ultimatea.

2 Likes