Život, braćo

Ode Đoša. Ae nećemo da komentarišemo njegov glumački opus, već godine, kada je otišao…
Ima nas par ovde, koji se približavamo tim godinama, koje su jako kritične, braćo moja…
Mene samo zanima…kad ja odem, jel će izaći ovde neka notifikacija? Da mi ne piše recimo mali Vukan, a ostane bez odgovora. hahahaha

Bas me iznenadi kada umre neko u ovim godinama, ali dobro ono sto me zanima jeste…koji je ovo level sad?

Moj level je 7, sine moj. Dobar si dečak. Uzimaju te zdravo za gotovo odkad su čuli koliko imaš godina, al ti si zreliji od mnogih punoletnih “građana”.
Uživaj sine moj, i pazi na ishranu…

2 Likes

Ko je ljutio @pleja?

Da vadimo palicu!

hahahaha ! Ne treba, torima. “Palica” su moje pesnice. Nego približavam se smrti, malo je truba. Nema respawn-a, brate…

U cemu je fora sa levelima? Priznajem, ne kapiram… :expressionless:

Plejin drinking game, igra da napuca sto veci lvl.

2 Likes

Vlajkane… “nov” si, iako si dolazio ranije…
“Leveli” su stanje svesti, gde mogu da obradim neviđene količine informacija. I5 je smešan procesor.
Određeni level, dam ti savet, uputim te u staze života… Sine moj.
To su neki “leveli”. Neko ih priznaje a neko ih bojkotuje…

2 Likes

Gledajte na njegove levele kao na intel procesore. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Level X = iX

3 Likes

It’s over 9000!

@Lordish da ne radis slucajno u Nsoft-u?

1 Like

@pleja me vredja, banujte ga :joy::joy::joy:

Koji je najvisi level koji si ikada dostigao :smiley:

10 . . . . .

Nece izaci notifikacija nikakva, samo ces nestati sa foruma i necemo znati sta se zaboga desilo posto nemamo zajednicke prijatelje.

Imamo bre. Profu i Marka. Oni će vas obavestiti :smile: Manta mi se sad nesto u p.m… Al sreca nije visoko,12-ti sprat…

Jok.

u JBT volio bih te vidjeti tad :beer:

9 je zen,a sa 10 možeš da me vidiš jedino ispod astala. .

Ok, picture this:

Gledam danas Easy Allies podcast, gde pricaju o nastavku Super Nintendo NES 2 mini konzole sa 20 starih kultnih igara, od kojih je jedna nikada objavljena igra (Star Fox 2) a koja ce prvi put ugledati svetlo dana na ovoj maloj konzoli. Wow. Ovaj weekend igracu Crash, u sustini obican 1:1 remake starih igara. Skidam Strumpfove koji su, opet, nekakav omaz starim likovima uz koje smo odrasli. Juce nesto caskamo o Alienu koji je opet derivat starih kultnih filmova, itd… Zar se ceo svet pretvorio u recikliranje starih sadrzaja? To donekle ima i smisla. Kako postajemo stariji, kako smo sve vec videli i proziveli 100x, jedini trenuci za koje pamtimo da smo bili istinski srecni i uzbudjeni u vezi nekog entertainent produkta zavrsavaju se negde u tinejdzerskim danima. Entertainment industrija je to naravno shvatila i monetizuje nasu nostalgiju do besmisla. Ovo nije samo karakteristicno za filmove i igre: u muzici takodje vidimo raznorazne Michael Jackson Remixe, itd.

A sada, projektujmo ovaj trend 200 godina unapred. Nalazimo se u 2217 godini, prakticno zivimo u VR svetu. Entertainment industrija je toliko uznapredovala da moze da rekreira ne samo pojedinacne produkte, nego celokupan dozivljaj 60’, 80’, 90’… Kolicina informacija i kolicina procesorske moci je toliko abnormalna da mozete da stvorite citave epohe. Srednji vek, divlji zapad… Nebo je granica.

2 Likes