Pa odgovorio sam ti ja malo gore
Pa 8 je…
Duzina onog donjeg dijela je 3 i pitagorom dobio da je slomljeni 5… 3+5 Vlado, koliko mu to dodje ?
Pa odgovorio sam ti ja malo gore
Pa 8 je…
Duzina onog donjeg dijela je 3 i pitagorom dobio da je slomljeni 5… 3+5 Vlado, koliko mu to dodje ?
skapirao sam zasto je 8, da ne kazem sad nesto posle toga
jes da nisam citao
a nisam ni spavao, rekoh vec, plus da sam glup
Popiće polovinu od svake tablete
jel ima neko da kaze nesto drugo?
Nekome grebali kola ili tako nesto? Pisali sprejem? Pod kojim uglom je drzan sprej i zanima me pritisak izbacivanja spreja iz boce, kao i tacan broj rasprsnulih kapljica koji je dotaknuo povrsinu vozila koje se sara, kao i broj koji se razleteo u vazduhu…
I na kraju kako se zvao covek koji je u fabrici potpisao cek listu da je auto ispravan za prodaju?
Hajoj ova je prosta, uzme pola od SVAKE i ggwp
@Son_of_a_gun trazio si, pa evo i od mene jedna. Ova je najbolja koju ja licno znam i kad god se uhvati ovakva prica, ovu kazem ljudima i obicno niko ne zna rijesenje. No googlerino pls
Dakle backstory ( bear with me ) : Manijak je uhvatio 4 osobe i zakopao ih u zemlju do vrata. Na sve 4 osobe je stavio sesir, dva sesira bijele i dva sesira crne boje. Ispred osobe A je zid i ona ne vidi nikog, ali niko ne vidi nju. Osoba B vidi samo zid, osoba C vidi osobu B, a osoba D vidi i B i C.
Manijak im svima kaze : Na glavi svi imate po sesir. Dva sesira su bijele, a dva crne boje. Ako bilo ko od vas kaze kakve boje mu je sesir na glavi i pogodi, pusticu vas sviju. Ako neko kaze, a pogrijesi, ubicu vas sviju.
Jedna osoba je poslije nekog vremena cutanja rekla i pogodila : “na mojoj glavi je sesir te i te boje”, i manijak ih je sviju pustio. Koja osoba je pogodila ?
Moji paint skillzi nisu ko @Vidovic -evi @[URL=“http://www.xboxrepublika.com/member.php?u=4610”]Lynx engineer this, I dare you! I DOUBLE DARE YOU!!
Ako si sam zakljucio, svaka cast U principu nije mnogo tesko, ali niko se obicno ne sjeti da gleda na taj nacin.
Jok, moja baba je sama zakljucila. Pa naravno da sam sam zakljucio!
Pa majku mu, ako sam nesto naucio na ovom fakultetu, to je bar da razmisljam logicki.
Dobra!
Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša
a da se otvori tema za ove mozgalice? Nije lose, ubijamo vreme taman
Dakle ovako formula je C(na kvadrat) = A(na kvadrat) +B(na kvadrat)
I onda dobijemo da je C(na kvadrat)= 16+9
C=koren iz 25
C=5
Dakle duzina polomljenog dela je 5 m
A ukupna duzina stabla je 8 m
Ti Vidovicu mislis da mi nismo isli u osnovnu skolu?
Ma Venova(Veneova?) zbirka je keva za sve vas.
Dakle evo da ne bi vise pisali u ostalim temama , pisite neke zadatake i ostalo , a ostali ce da pokusaju da ih rese
Evo ja cu da pokrenem jedan niz pa vi probajte da ga resite
1,0,2,1,4,3,7,6,11, __ , __ .
A) 12,16
B)11,16
C)10,16
D)12,13
E) 16,15
Sve mi je jasno ali koka ipo i jaje ipo nema logike, sem da je odgovor naopak.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
C). Easy.
Edit: Prebacio sam postove ovdje iz druge teme, pa možemo nastaviti…
ovo da mi daju za posao odmah bih rekao da ima 2 resenja, prvo i logicno zdravorazumno resenje je 81 jer ne postoji 1.5 kokoska niti 1.5 jaje, a onda bih rekao, ako cemo nekom da zavrcemo jajca i da ga *****o u mozak da placa neke kvazi manje dazbine ili manje kamate onda je 54, a svakako ce on da placa 81…
Primljeni ste!!!
Brica brije musteriju i nakon nekog vremena covjeku postane vruce i odluci da izbaci stolicu sa musterijom ispred svog lokala uz ulicu i tamo nastavi da ga brije. U medjuvremenu djeca igraju fudbal u blizini, i nakon jednog suta lopta pogodi bricu u ruku i on slucajno prereze vrat musteriji i ovaj umre. Ko je kriv?
Nemojte samo odgovore tipa lopta je kriva hahah
Krivo je more